התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
גיא
חברתודה רבה לך:) אני אקרא מקווה שיעזור:)
גיא
חבראחלה תודה 🙂
גיא
חבראוקיי תודה רבה:)
זה מה שאני הולך באמת לעשות כי אומנם השרת עובד נהדר אבל יש בלאגן של אימאגים .טוב לדעת 🙂תודה על הכל:)גיא
חבראכן כן:)
ותודה על הלינקים אני רואה עכשיו:)תודה על כל העזרה:)גיא
חברקודם כל תודה על התשובה:)
ואכן עשיתי חיפוש ולא מצאתיהדרכים שאתה מציע לפי מה שאני רואה זה להתקין מערכת הפעלה בודדת אני לא רואה אופצייה לעשות דיסק אונקישאני יכול לשים עליו מספר מערכות הפעלה וזו בעצם כוונת השאלה.אני אסביר : לעשות בוט מדיסק אונקי כאשר יש על הדיסק אונקי מספר מערכות הפעלה גם אקס פי גם ויסטה גם ווינודס 7 ואפילו גם גירסאות שונות וברגע שאני אעשה בוט מהדיסק אונקי אני אבחר איזה מערכת הפעלה להתקין מיתוך הדיסק אונקי .יש לי תוכנה שעושה הכל לבד להתקנה של ווינדוס 7 מיתוך דיסק אונקי והיא ניקראת : Windows 7 USB/DVD Download Tool אבל זה רק לווינודס 7 וזה עובד יופי אבל שוב אני רוצה שיהייה כמה מערכות הפעלה שונות ואני אבחר מיתוך הדיסק אונקי מה להתקין .אם יש לך תוכנה שיודעת לעשות את זה או אתה מכיר משהו כזה אני אשמח לדעת 🙂בתודה מראשגיא
חבראחלה תודה רבה:)
גיא
חברתודה אחי אכן עובד:)
עוד שאלה לגבי אוטלוק: כל פעם שאני פותח WORD משום מה אני לא רואה למעלה אתהקובץ תצוגה כלים כל מה שכתוב שם את התפריטיםאיך אני מחזיר את זה?גיא
חברתנסה ללחוץ במסך על כפתור שנקרא SOURCE
תבדוק את הזכרונות ( תוצאי ותכניס עוד פעם ) אם אתה יכול ואתה יודע תנקה שם אבקותראה מה קורהבהצלחה:)גיא
חברהבנתי תודה:)
גיא
חברתודה לא חשבתי על זה אני אתקין סתם ווינודס ואחר כך אעתי למחשב את הקבצים ואתקין משם:)
תודה אחי:)גיא
חבראי ניתקלתי בבעיה שלך
אני לא יודע האמת איזה גירסה יש לך אבל אני עשיתי 2 דבריםהאחד הורדתי גירסה עדכנית .הסרתי את הגירסה הקיימת ואז התקנתי את החדשהוהדבר השני בזמן ההתקנה שהוא אומר לך איפה להתקין בכנן C וכל המסלול בסוף שיניתי לתיקייה בשם שונה (יכול להיות כל שם)אבל חשוב שיהיה ב c:\programs fileוזה עד היום עובד חלק בלי שום בעיה אחרי אין ספור הסרות והתקנה מחדש וכל מה שמצאתי בגוגל כשביררתי על הבעיהבהצלחה:)גיא
חברגיא
חבראני אציין שאני אמור לחבר מקורופון למחשב ואז להקליט את הדיבור
ויש לי ווינודס XPאיך עושים את זה?בתודה מראשגיא
חברמישהו אולי?
גיא
חברהאמת היא שאני מכיר את זה אבל הבעיה היא שאני עכשיו צרילך חהדחיק אחד אחד
אין דרך להדליק את כולם במכה אחת? -
מאתתגובות