פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › מה זה Image Group בWDS [בעיה נפתרה] This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 5 months by גיא. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 31 בדצמבר 2012 בשעה 14:20 #50461 גיאחבר שאלה לגבי שרת WDS התקנתי שרת כזה ופחות או יותר אני יודע גם לעבוד איתו השאלה שלי: מה הקטע של להגדיר IMAGE GROUP בשרת ? מה זה בכלל הIMAGE GROUP בשרת WDS ? בהתחשב שהגדרתי התקנת אימאגים ויצירת אימאגים ,,,,,,,( שאגב עובד נהדר) בתודה מראש לכולם 🙂 31 בדצמבר 2012 בשעה 20:05 #50467 itshoמנהל בפורום Image Group בסך הכל עוזר לך לארגן את הImageים. בדרך כלל נהוג לחלק את הImageים לקבוצות של Imageים לפי סוג המשתמשים – שרתים, מחשבי מנהלים, מחשבי פיתוח, מחשבי בדיקה, מחשבי עומסים וכו' 2 בינואר 2013 בשעה 09:18 #50481 גיאחבר אוקיי תודה רבה:) זה מה שאני הולך באמת לעשות כי אומנם השרת עובד נהדר אבל יש בלאגן של אימאגים . טוב לדעת 🙂 תודה על הכל:) מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר