התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אהרון
חברשלום מירית
כל האפשרויות הטרוויאליות כמו: סריקות מזיקים, שינוי הגדרות תיקיה, איפוס דפדפן, שינוי דפדפן ל CHROME, שחזור המערכת (גם באמצעות ERD COMMANDER), וכד. נוסו על ידי לפני שפניתי ל"תקלה".
נראה לי שהבעיה הזו זקוקה לפתרון יצירתי במיוחד… חקשמח!
אהרון
חברחיובי: מע' ההפעלה (XP HOME HEB) נקיה מוירוסים, תולעים, רוגלות לסוגיהן, וכל כיוצא בהללו…
אהרון
חברהי מירית
ניסיתי לאפס: לא עזר!
תודה על הנכונות לעזור – הכי חשוב!אהרון
חברהרצתי: נלכדו סה"כ 6 פולשים – רובם "סוסים טרוינים", והכי חשוב: השלטים ההם נעלמו (בינתיים). כל הכבוד-נראה שהצלחת! תודה!!
אהרון
חברהורדתי עדכון לתוכנת MALWAREBYTES, ובטרם הספקתי לבצע סריקה, הופיעה ההודעה הזו
אהרון
חברK-LITE היא חבילת המקודדים בה אני משתמש בדרך כלל. ביצעתי עדכון לוורסיה העדכנית, אך התופעה נמשכת. גם ניטרול תוכנת האנטי-וירוס לא פותר את הבעיה.
אפרופו מכנה משותף: אתמול תוך כדי בצוע סריקה לגילוי מזיקים, קפץ הזה מווינדוס והניף בשמחה את ההודעה בנוסח:.."מע' סימנטק נתקלה בבעיה ועליה להסגר! אנו מצטערים על אי הנוחות… ונחש מה: הוא סגר לי את האנטי-וירוס!…אהרון
חברראשית, תודה על ההיענות.
כמובן שאני רוצה לפתור את הבעיה!(מישהו אמר "לחסל?"..)
במקרה זה מדובר בתוכנה: MOVAVI VIDEO EDITOR אבל יש להדגיש כי התופעה שתוארה לעייל מתרחשת נם תוך כדי עבודה עם תוכנות מכל הסוגים: נגנים, ממירים, לוכדי מסך, תוכנות צריבה וכד..
פרטי המחשב שברשותי:
מע.הפעלה XP HOME ED. HEB 2002 + SP3 (חוקית)
מעבד AMD ATHLON 64X2 2CORE 4800
כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 210, 512MB
זכרון פנימי RAM 2GB, 2.51GHZ
אנטי וירוס NORTON INTERNET SECURITY 2010
אהרון
חברמה, אף אחד לא יודע מה עושים??
אהרון
חברניסיתי גם ניסיתי, ו:"לא זזה רוורס"…
תודה לבועז על ההיענות!
2 הבהרות:
ככלל,המחשב אינו איטי-חוץ מהתופעה שתוארה.במחשב היה מותקן עדכון SP2 למפתחי תוכנה, כשהוסר חלפה התופעה, וחזרה לאחר עדכון מע' ההפעלה במקום הנ"ל-בעד' SP3 למשתמש הביתי.
אהרון
חברכשאני מחבר קורא כרטיסים המכיל כרטיס ׂSD של 4GB לאחת מכניסות ה USB, זהוי הכניסה "נמחק" מרשימת ההתקנים שב "מחשב שלי", למרות שהקורא אמור לתמוך בכרטיסי זכרון עד 16GB !
אהרון
חברתודה, אבל הלינק לא מחובר-לפחות לא אצלי!
לדעתך יש קשר בין התקלה לבין תוכנת האנטי וירוס?
שמעתי משהו על חסימה של PORT 80 הגורמת לתקלה, אבל אין לי מושג מה זה, ואיך מאבחנים ומטפלים בנ"ל. -
מאתתגובות