הודעה "X נתקל בבעיה ועליו להסגר" [נפתר]

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים הודעה "X נתקל בבעיה ועליו להסגר" [נפתר]

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אהרון
    חבר

איך לבטל/לנטרל/לחסל! את הודעת השגיאה בנוסח: "X(התוכנה שעדכנת ולא הספקת לעשות SAVEׂ),נתקל בבעיה ועליו להסגר. אנו מתנצלים…" הקופצת ללא סיבה נראית לעין, סוגרת תוכנות וגורמת לאיבוד מידע.

יניב
    מנהל בפורום

את יכולה לרשום את הנוסח המדוייק?

itsho
    מנהל בפורום

ההודעה מגיעה מטעם וינדוס.

כל תוכנה שאתה מריץ עובדת על וינדוס, ואם התוכנה קורסת, וינדוס מנסה להיות "מנומס" ולהודיע לך שהתוכנה קרסה שלא באשמתו. (יש מקרים ספציפיים, שזו באמת אשמת הוינדוס, אבל נצטרך יותר פרטים)

אם אתה רק לא רוצה לראות את ההודעה, אז אנסה לחפש אם זה אפשרי בכלל. (ואני לא בטוח שזה אפשרי)

אבל אם אתה רוצה לפתור את הבעיה – זה דבר שונה לגמרי: תן יותר פרטים, באיזה תוכנה מדובר, כמה זיכרון (RAM) יש לך, איזה מערכת הפעלה יש לך, איזה אנטי וירוס, וכן כל פרט שנראה לך רלוונטי לעניין זה

אהרון
    חבר

ראשית, תודה על ההיענות.

כמובן שאני רוצה לפתור את הבעיה!(מישהו אמר "לחסל?"..)

במקרה זה מדובר בתוכנה: MOVAVI VIDEO EDITOR אבל יש להדגיש כי התופעה שתוארה לעייל מתרחשת נם תוך כדי עבודה עם תוכנות מכל הסוגים: נגנים, ממירים, לוכדי מסך, תוכנות צריבה וכד..

פרטי המחשב שברשותי:

מע.הפעלה     XP HOME ED. HEB 2002 + SP3 (חוקית)

מעבד        AMD ATHLON 64X2 2CORE 4800

כרטיס מסך    NVIDIA GEFORCE 210, 512MB

זכרון פנימי RAM 2GB, 2.51GHZ

אנטי וירוס   NORTON INTERNET SECURITY 2010

itsho
    מנהל בפורום

זה נראה שיש משהו משותף לכל התוכנות – כולן קשורות באופן כזה או אחר לוידאו.
    נסה להתקין את חבילת המקודדים הזו (שגם פותרת התנגשויות מקודדים).
    התקן, הפעל מחדש, ונסה לבדוק אם הבעיה עדיין קיימת.

אם כן, נסה לנטרל את האנטי וירוס לזמן קצוב, ובדוק אם עדיין הבעיה קיימת.

בהצלחה.

אהרון
    חבר

K-LITE היא חבילת המקודדים בה אני משתמש בדרך כלל. ביצעתי עדכון לוורסיה העדכנית, אך התופעה נמשכת. גם ניטרול תוכנת האנטי-וירוס לא פותר את הבעיה.

אפרופו מכנה משותף: אתמול תוך כדי בצוע סריקה לגילוי מזיקים, קפץ הזה מווינדוס והניף בשמחה את ההודעה בנוסח:.."מע' סימנטק נתקלה בבעיה ועליה להסגר! אנו מצטערים על אי הנוחות…   ונחש מה: הוא סגר לי את האנטי-וירוס!…

itsho
    מנהל בפורום

לדעתי, יתכן ומדובר בSpyware כלשהו. נסה להתקין את MBAM ולבצע עדכון, ומיד – סריקה.

אהרון
    חבר

הורדתי עדכון לתוכנת MALWAREBYTES, ובטרם הספקתי לבצע סריקה, הופיעה ההודעה הזו     

itsho
    מנהל בפורום

מה שאומר מעל לכל ספק – המחשב שלך נגוע.
    נסה להפעיל את הסריקה במצב בטוח.

אהרון
    חבר

הרצתי: נלכדו סה"כ 6 פולשים – רובם "סוסים טרוינים", והכי חשוב: השלטים ההם נעלמו (בינתיים). כל הכבוד-נראה שהצלחת! תודה!!

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.