התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
יגאל ליפשיץ
חברתודה. אני אחפש מתאם כפי שהצעת.
יגאל ליפשיץ
חברתודה עבור התגובה. אכן זאת הבעיה. כאשר מחשב ב' מחובר למסך באמצעות ה dvi – על המסך נראה כאילו אין סיגנל. בקשר לדגם המסך, אין ספק שזה הדגם הנכון , אני אצרף דף מהאתר של DELL
Dell™ 2001FP Flat Panel Color Monitor User's Guide
האם ניתן לראות ב "מנהל התקנים" את תקינות היציאה מכרטיס המסך ? אם כן איך אני מזהה אותו.
יגאל ליפשיץ
חבראכן אני רוצה לעבוד פעם עם מחשב א. ולפעמים בשעת הצורך לעבוד עם מחשב ב. לא לדלג ביניהם ! דגם המסך הוא . Dell 2001EP כפי שציינתי בדקתי עם ה VGA בשני המחשבים ושנהם פועלים כיאות. כשאני מחובר עם ה DVI במחשב ב' המסך לא מראה כלום. מסך שחור כאילו אינו שום סיגנל. בדקתי באתר של DELL לגבי הפעלת הDVI ולא מצאתי הנחיות מיוחדות המתייחסות דווקא לDVI פרט לעובדת הימצאותו ותרשים הכניסות למסך. האם יתכן צורך בשינוי ב SET UP לצורך עבודה ב DVI ? תודה .יגאל
אגב, מחשב א' בחיבור VGA פועל כיאות ללא בעיות אין לו כניסת DVI .
יגאל ליפשיץ
חברתודה .
זה לא במחשב אצלי ולכן אני לא יכול להעתיק את המסך כרגע, העשה זאת בהזדמנות הראשונה. יגאל
יגאל ליפשיץ
חברקיבלתי את ההודעה שלך וגם נרשמתי.
עשיתי את הוראותיך אך שוב ללא תוצאות. יגאל
יגאל ליפשיץ
חברתודה. אני מטפל. יגאל
יגאל ליפשיץ
חברלדר' שתיל. לצערי כול ההליכים שהורית ונעשו לא עזרו , ותוכנת הדוא"ל MICROSOFT OUTLOOK מתעקשת לא להגיב.תודה על העזרה. יגאל
יגאל ליפשיץ
חברלדר' שתיל תודה. אני מטפל בבעיה על פי ההוראות החדשות. מותקנת אצלי תוכנת CCLEANER ואני מפעיל אותה מידי מספר ימים , כמוכן לשאלתך , אכן תוכנת הדוא"ל היא MICROSOFT 2003 אני אדווח לך בתום העבודה. תודה . יגאל
יגאל ליפשיץ
חברלדר' שתיל. תודה עבור עזרתך הנדיבה. הפעם פעלתי בדיוק לפי הנחייתך כולל הרווח שפיספסתי בפעם הקודמת אך המחשב לא הגיב כלל . לא הייתה כול תגובה והבעיה נשארה. שוב תודה. יגאל
יגאל ליפשיץ
חברהניסוח המדויק של ההודעה הוא :"אין אפשרות לאתר את Msimn/reg
יגאל ליפשיץ
חברתודה עבור התגובה המהירה , אכן עשיתי את מה שהורית אך קיבלתי הודעה שלא ניתן לאתר את הקובץ המבוקש
יגאל ליפשיץ
חברThanks to Avi23 and drshtil.
I succeeded to download from the link that avi23 sent but only once.
.I couldn't repeat on another pc. any way, thank you boath.
Yigal
יגאל ליפשיץ
חברתודה !!!
יגאל ליפשיץ
חברלדר' שתיל.תודה על תגובתך ועזרתך!
קראתי בעיון את הההנחיות שהצעת, לא מצאתי שם כול התייחסות להסרת מחיצה .יגאל
יגאל ליפשיץ
חברתודה למשיב.
אם מתבקשת התקנת הדריבר איך זה ש"מנהל התקנים" לא סימן בסימן שאלה צהוב כרגיל במקרה כזה ? יגאל
-
מאתתגובות