התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אידן
חברתודה רבה אעשה זאת..
אידן
חבראבל כרגע יום שבת, אין לי איך ללכת לקבל את הדיסק.. אין דרך להוריד עידכונים מאיפה שהוא??
איך אני יודע בדיוק את הסוג לוח אם שלי?
אידן
חברזהו שהדיסק היחיד הוא הדיסק של הווינדוס..
אין עוד דיסקים מיסביב, ההארדיסקים כבר מותקנים הכונני דיסקים מותקנים הווינדוס מותקן והכל חדש ויפה פרט לשלושת הדברים הבאים:
כרטיס קול לא מותקן (סימן שאלה צהוב מופיע עליו במערכת)
כרטיס מסך לא מותקן (סימן שאלה צהוב מופיע עליו במערכת)
וגם הכרטיס רשת..
מה לעשות?
תודה.
אידן
חברנ.ב
מה שעשיתי SONIC היה בדיוק מה שרשום שם בסעיף שש, ובתוך הסעיף יש קישור "לחץ כאן" למידע נוסף.. בדיוק זה מה שעשיתי..
אידן
חברלשאלתך RUSH ביצעתי את הפעולה הזאת בגלל שהמחשב שלי פשוט לא עבד יותר, הגעתי למסך הווינדוס בהתחלה היכן שהוא מבקש לילחוץ על היוזר ושם זה נגמר, הווינדוס לא נכנס, גם לא בסייפ מוד.. בגלל זה עשיתי זאת.
ו – SONIC כן שם השתמשתי בסעיף 6 בדיוק בלינק שרשמת..
הבעיה כרגע היא שכשאני מנסה להפעיל תוכנות מהעבר או אפילו אופיס הוא אומר לי שלא ניתן ליפתוח מכיוון שהאופיס הותקן עבור יוזר אחר, לא ליוזר שאני כרגע פועל ממנו..
ממתין לעזרה, תודה, שוב מי שיצליח לעזור לי יפוצה בכל הרצינות, זה קריטי לי..
אידן
חבר??
אידן
חברהכל קיים עדיין, בתקייות של ה DOCUMENT&SETTINGS, עדיין מופיעים כל היוזרים, גם היוזר המקורי שבו ישנו את כל הנתונים והתוכנות.. לא עשיתי גיבוי, אין איזו שהיא דרך לעשות שיחזור למערכת ללפני שבוע, כלומר לפני ששיניתי את הרגיסטרי?
אידן
חבראהה הבנתי…
זה נמצא באתר הראשי של תקלה ובעמודות בצד ימין בקטגוריית תקלות מתקדמות בקישור של כלים לתיקון ווינדוס XP..
אבל.. משום מה עכשיו כשאני נכנס לשם יש שם משהוא אחר, קישור לאתר או משהו כזה..
שלשום היו שם הסברים על כל מיני תקלות שאחד מהם היה איך לשנות את הרג'סטרי דרך הדוס (לשנות את השם של SYSTEM ו – SOFTWARE, ולהעתיק במקומם את הSYSTEM ו – SOFTWARE שנמצאים בתקייה אחרת בוונדוס..
אני ממש בדילמה פה.
אידן
חבראיזה קישור? איך אני מספק אותו?
הבעיה היא שאחרי ששיניתי את הרגי'סטרי כל המידע של היוזר שלי בווינודוס כבר לא קיים ביוזר החדש.. אני רוצה לשחזר הכל, כל הנתונים עדיין קיימים במחשב אבל המחשב מתנהג כאילו אני עובד עם יוזר אחר מהיוזר הקודים שלי בגלל שהחלפתי את הקבצים של הרג'יסטרי כי המחשב לא עבד.
ולכן כל התוכנות וכל הדרייברים שהותקנו ביוזר הקודם לא עובדים עם היוזר החדש, כל מה שאני רוצה לעשות זה להחזיר את המחשב למצב הקודם כדי שהכל יעבוד כרגיל..
-
מאתתגובות