התגובות שלי בפורום

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: תקלה במודם #17493
    mathan
    חבר

נראה כאילו שכחו להתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת..

בתגובה ל: דרושה עזרתכם האדיבה #17264
    mathan
    חבר

הממ, גוגל אומר שזה קשור לתוכנות של מדפסות HP
    אז, כשהוא מבקש ממך להכניס דיסק, תכניס את הדיסק עם התכנה של המדפסת HP, אם יש לך כזאת.

מקווה שזה באמת זה, אם לא, תגיד, ואני אמשיך לחקור (:

בתגובה ל: בלבול אייקונים #17199
    mathan
    חבר

כדי לקבוע איזה תכנה יפתח קיצור דרך, לחץ קליק ימני על קיצור הדרך, מאפיינים, ויפתח לך חלון, בוא תוכל, בלשונית shortcut[קיצור דרך] לבחור את היעד של קיצור הדרך, כמוראה בתמונה המצורפת:

אם תכתוב את המיקום של הקובץ הרצוי בתיבה המוקפת במלבנים האדומים, הוא יפתח, במקום הקובץ שהתבלבל.
    ובעצם, כשחושבים על זה, אפשר גם פשוט ליצור את קיצורי הדרך מחדש, אז אני לא יודע עד כמה התגובה הזאת עזרה לך P:
    אבל נו, אני מניח שמישהו ילמד מזה משהו חדש (:

בתגובה ל: התקנת 2 מערכות הפעלה במחשב #17195
    mathan
    חבר

win m?
    לא הבנתי בדיוק את השאלה, אבל עקרונית, כשמתקינים מספר מערכות הפעלה על אותו הדיסק הקשיח, מומלץ להתקין קודם את המערכת הישנה יותר, ואחריה את המערכת החדשה יותר, והמערכת החדשה יותר תזהה שעל אותו ההארד דיסק, במחיצה האחרת, קיימת מערכת הפעלה קודמת, ותיצור אוטומאטית את התפריט המאפשר בחירה בין מערכות ההפעלה בעליית המחשב

בתגובה ל: פיצול קבצי שמע #17194
    mathan
    חבר

כמו שכתבת בכותרת ההודעה-את יכולה לפצל אותם. אני ממליץ על התכנה audacity, תכנה חינמית עם המון אפשרויות, שבין היתר ניתן באמצעותה לחתוך קבצי שמע.
    התכנה אינטואיטיבית נורא, אבל אם בכל זאת את נתקלת בקשיים, תשאלי כאן ואסביר לך בפירוט את השימוש (:

http://audacity.sourceforge.net/

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)