התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
voidmainvoid
חברלמי שלא הבין מה רשמתי, יש לי כרטיס רשת אלחוטי, ואני מחפש חומרה שתגדיל לי את עוצמת האות של קליטת ה wifi.
voidmainvoid
חברתוגה רבה על תשובתכם
voidmainvoid
חבראבל הכל עובר דרך השרת, זאת אומרת שאם יהיה אנטי וירוס בשרת הוא כבר יחסום מה שיעבור דרכו…
voidmainvoid
חבריש לי תוכנה במחשב, שלא משנה כרגע מהי התוכנה כי אני שואל באופן עקרוני ולא על תוכנה ספציפית.
עכשיו נניח ואני צריך לפרמט את המחשב, ואין לי את קובץ ההתקנה של תוכנית זו. ואני לא זוכר גם את ההגדרות שהגדרתי בהם את התוכנה לאחר ההתקנה.
האם יש תוכנה שתוכל להעתיק לי את התוכנה המותקנת במחשב שלי עם ההגדרות שלה, לתוך נניח כונן חיצוני, ולאחר שאני יפרמט את המחשב אני יוכל להחזיר מהדיסק החיצוני image של התוכנה עם ההגדרות שלה. פירטתי מספיק?…
voidmainvoid
חברתודה על נכונותך לעזור, צילמתי כמו שביקשת, שים לב שהתוכנה מזהה את גודל הזיכרון אך לא מזהה את מהירות הזיכרון, ככה גם בתוכנות שוות שניסיתי כמו EVEREST/PCDOCTOR וכ'ו…
דרך אגב הרצתי תוכנת MEMTEST כמה שעות וזה לא מצא לי אף בעייה בזיכרון…

voidmainvoid
חברבנוסף ראוי לציין שמאז שהוספתי משתמש נוסף והגדרתי אותו כמשתמש רגיל ולא כאדמיניסטרטור!! כשאני מנסה לבצע כל מיני פעולות במחשב תחת המשתמש שלי(האדמיניסטרטור) המחשב נותן לי הודעות: שמאז שהוגדרתי כלא אדמיניסטרטור איני יכול לבצע פעולות אלו, למרות שאני כן מוגדר כאדמיניסטרטור בלוח הבקרה במשתמשים. איך אני פותר גם בעייה זו?
voidmainvoid
חברדרך אגב הוינדוס שלי בעברית
-
מאתתגובות