שמירת תוכנה והגדרותיה

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים שמירת תוכנה והגדרותיה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    voidmainvoid
    חבר

שלום רב, יש לי תוכנה במחשב שכעת אני לא יכול להשיג את קובץ ההתקנה שלה ולא את הגדרותיה. ואני חייב לפרמט את המחשב. רציתי לדעת האם יש איזושהי תוכנה שתוכל "להעתיק" את התוכנה וההגדרות שלה מהמחשב. ואני ישמור את זה בדיסק חיצוני. ואחרי הפירמוט אני יחזיר את התוכנה ששמרתי עם ההגדרות. (מעין image אבל רק לתוכנה הספציפית ולהגדרות שלה, לא לכל המחשב).

אני שואל באופן עקרוני, אם יש תוכנה כזאת ואם כן האם אפשר לקבל את שמה?

תודה לעונים…

blue
    חבר

אם תפרט טיפה יותר לעומק , כמו:

לאיזו תוכנה אתה בדיוק מתכוון, אולי נוכל לעזור לך יותר ..

voidmainvoid
    חבר

יש לי תוכנה במחשב, שלא משנה כרגע מהי התוכנה כי אני שואל באופן עקרוני ולא על תוכנה ספציפית.

עכשיו נניח ואני צריך לפרמט את המחשב, ואין לי את קובץ ההתקנה של תוכנית זו. ואני לא זוכר גם את ההגדרות שהגדרתי בהם את התוכנה לאחר ההתקנה.

האם יש תוכנה שתוכל להעתיק לי את התוכנה המותקנת במחשב שלי עם ההגדרות שלה, לתוך נניח כונן חיצוני, ולאחר שאני יפרמט את המחשב אני יוכל להחזיר מהדיסק החיצוני image של התוכנה עם ההגדרות שלה. פירטתי מספיק?…

blue
    חבר

ברמת העקרון אני מאמין שיש תוכנות שיש להם את האופציה הזו , אבל אני לא יודע אם לתוכנה הספציפית שלך יש את האפשרות , מה שכן תוכל ליצור אימג' של ההרד דיסק שלך , במצב שלאחר התקנת התוכנה, ואני שוב אומר, אם תהיה יותר ספציפי תקבל תשובה יותר ספציפית

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.