התגובות שלי בפורום

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 51 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: windows media player לא עובד #56593
    dalit
    חבר

זהו שנגן המדיה לא נפתח כלל. אני לוחצת עליו ואין תגובה.   וגם כשאני לוחצת על הקובץ עם העכבר, לחצן ימני , פתיחה באמצעות, מדיה פלייר , זה לא מגיב ועולה חלון השגיאה: הפעלת השרת נכשלה.

בתגובה ל: שגיאה בפתיחת קובץ תמונה [בעיה נפתרה] #54863
    dalit
    חבר

אוו סליחה. הפתרון לתמונות הועיל בהחלט.  תודה (:

בתגובה ל: שגיאה בפתיחת קובץ תמונה [בעיה נפתרה] #54861
    dalit
    חבר

הוא הדביק מדבקה על המחשב. האם המספר שכתוב על המדבקה יכול לעזור לי?

בתגובה ל: שגיאה בפתיחת קובץ תמונה [בעיה נפתרה] #54859
    dalit
    חבר

אני רכשתי אותה מהטכנאי שהתקין אצלי את הווינדוס.    אם הבנתי נכון, אז גם הוורד וכל מה ששייך לאופיס יפסיק לתפקד???

בתגובה ל: בעיה ב-WINDOWS 7 [תשובה התקבלה] #52720
    dalit
    חבר

תודה רבה. מעריכה מאוד את העזרה. אצבע למעלה

בתגובה ל: בעיה ב-WINDOWS 7 [תשובה התקבלה] #52708
    dalit
    חבר

חשבתי אולי לבטל / שיסיר את ההתקנה של הווינדוס 7  ולהחזיר את ה-XP שהיה לי ועבד מצויין.  האם אני יכולה לבד להתקין ווינדוס XP מהדיסק התקנה שיש לי? או שזה מסובך?

בתגובה ל: בעיה ב-WINDOWS 7 [תשובה התקבלה] #52698
    dalit
    חבר

זה קורה מאז שהתקין לי כרטיס מסך חדש. בעת הדלקת המחשב התצוגה היא רגילה ומופיע משולש צהוב במנהל ההתקנים , ליד שם כרטיס המסך והודעה שווינדוס הפסיק את פעולת התקן זה כי זיהה בעיות, קוד 43. אחרי שאני עושה ריסטרט למחשב, התצוגה מסתדרת וסימן הקריאה נעלם.

הטכנאי אמר לי שבכל פעם שאני מדליקה את המחשב, אעשה ריסטרט, זה נראה לך הגיוני??? אני שואלת כי אני לא מבינה בדברים האלה וזה לא נראה לי הגיוני בכלל שבכל פעם שאדליק את המחשב אצטרך לעשות ריסטרט ע"מ שיעבוד כמו שצריך.   מה אתה חושב? תודה
    בתגובה ל: בעיה ב-WINDOWS 7 [תשובה התקבלה] #52684
    dalit
    חבר

לגבי התצוגה הממוזערת:

א. כתוב שם: Aero is not available in Windows 7 Home Basic. אז איך זה כן מופיע אצלי כשאני עושה ריסטרט?
    ב. פעלתי ע"פ ההנחיות של תיקון המצב והופיעו לי החלונות הבאים.

בתגובה ל: בעיה בשימוש ב"רשמקול" להקלטה [בעיה נפתרה] #52581
    dalit
    חבר

תודה. בסופו של דבר מה שפתר את הבעייה היה שהתקנתי REALTEK HD AUDIO MANAGER . ואני מקליטה עכשיו ללא מיקרופון.

בתגובה ל: בעיה בשימוש ב"רשמקול" להקלטה [בעיה נפתרה] #52479
    dalit
    חבר

אז ככה: לגבי הסקייפ – מסתבר שבמצלמה היה מיקרופון מובנה.

מאז , נפלה לי המצלמה ונשברה. נשארתי בלי מצלמה ובלי מיקרופון אך הקלטתי שירים מתוכניות רדיו באינטרנט בלי שום בעיה.
    הטכנאי שלי אמר לי שכנראה בווינדוס 7 אין אפשרות להקליט בלי מיקרופון כמו שהיתה לי ב-XP . זה לא נראה לי משום מה.
    דרך אגב, ניסיתי גם להקליט בעזרת AUDACITY וגם פה לא שומעים כלום.
    מה דעתך?

dalit2013-07-03 16:46:25

בתגובה ל: בעיה בשימוש ב"רשמקול" להקלטה [בעיה נפתרה] #52474
    dalit
    חבר

אבל לפני  המעבר לווינדוס 7 לא היה לי שום אמצעי חיצוני. הייתי מאזינה לרדיו אונליין וכשרציתי להקליט שיר הייתי פותחת את הרשמקול מקליטה , שומרת וזהו.      עכשיו זה מראה שזה מקליט , נשמר אבל לא שומעים קול.

בתגובה ל: בעיה בשימוש ב"רשמקול" להקלטה [בעיה נפתרה] #52429
    dalit
    חבר

נייח.

dalit
    חבר

תודה אבי.  הבנתי.

רק הערה אחת, בכל פעם שרכשתי מחשב נייח במהלך חיי וביקשתי שיתקינו בו ווינדוס מקורי, קיבלתי את כל הניירת של הווינדוס+התקליטור המקורי המוזהב עם ההולוגרמה עליו.  לכן , חשבתי שגם במקרה זה אני צריכה לקבל.  חיוך
    dalit
    חבר

הוא לקח לי על הווינדוס 500 , החליף לי הארד דיסק , ועל העבודה לקח 300 .

אבל לא דיברתי על עלות התקנה.  שאלתי , אם אני לא צריכה לקבל את הערכה של ווינדוס, כולל הדיסק המקורי?
    בתגובה ל: מחשב נייד ישן איטי מאוד. האם להשקיע? #49389
    dalit
    חבר

תודה.  חשבתי שאוכל "לנצל" אותו עוד קצת אבל האיטיות שלו נורא מתסכלת.  אולי באמת חבל להשקיע בתיקון/שידרוג ועדיף כבר לקנות חדש.

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 51 סה״כ)