בעיה בשימוש ב"רשמקול" להקלטה [בעיה נפתרה]

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים בעיה בשימוש ב"רשמקול" להקלטה [בעיה נפתרה]

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    dalit
    חבר

כשאני מנסה להקליט משהו מהמחשב (קטע מתוכנית רדיו, או שיר) בעזרת ה"רשמקול", זה מראה שזה מקליט, אני שומרת את הקובץ, אבל כשאני רוצה לשמוע אותו, לא נשמע קול.

המחשב עבר לאחרונה שידרוג (החלפתי דיסק קשיח והחלפתי ווינדוס ל-ווינדוס 7) , אין לי מיקרופון חיצוני, אך לפני השידרוג לא היתה בעיה ויכולתי להקליט כל דבר מהמחשב וגם לדבר בסקייפ מה שעכשיו גם מהווה בעיה כי אלו שאני מדברת איתם לא שומעים אותי , רק אני שומעת אותם.  
    אודה לכם על עזרתכם.
    יניב
    מנהל בפורום

היי

האם זה מחשב נייד או נייח?
    dalit
    חבר

נייח.

יניב
    מנהל בפורום

אם זה נייח זה אומר שהיה לך כנראה מיקרופון חיצוני רגיל או דרך המצלמה.

חייב להיות אביזר שישמש כמיקרופון לא קיימת דרך אחרת.

dalit
    חבר

אבל לפני  המעבר לווינדוס 7 לא היה לי שום אמצעי חיצוני. הייתי מאזינה לרדיו אונליין וכשרציתי להקליט שיר הייתי פותחת את הרשמקול מקליטה , שומרת וזהו.      עכשיו זה מראה שזה מקליט , נשמר אבל לא שומעים קול.

יניב
    מנהל בפורום
    לפי מה שרשמת כם לדבר בסקייפ לא הייתה לך בעיה וזה לא יכול להיות אם אין לך התקן של מיקרופון חיצוני שמחובר למחשב.
    " אך לפני השידרוג לא היתה בעיה ויכולתי להקליט כל דבר מהמחשב וגם לדבר בסקייפ מה שעכשיו גם מהווה בעיה "

דברי איתי בסקייפ
    dalit
    חבר

אז ככה: לגבי הסקייפ – מסתבר שבמצלמה היה מיקרופון מובנה.

מאז , נפלה לי המצלמה ונשברה. נשארתי בלי מצלמה ובלי מיקרופון אך הקלטתי שירים מתוכניות רדיו באינטרנט בלי שום בעיה.
    הטכנאי שלי אמר לי שכנראה בווינדוס 7 אין אפשרות להקליט בלי מיקרופון כמו שהיתה לי ב-XP . זה לא נראה לי משום מה.
    דרך אגב, ניסיתי גם להקליט בעזרת AUDACITY וגם פה לא שומעים כלום.
    מה דעתך?

dalit2013-07-03 16:46:25

א.ש
    חבר

אינני בא לחדש דבר , רק לחזק דברי קודמי ,

תראי מה מדגישים ב'עזרה' של כלי העזר "רשמקול" :

אמנם קיימות תוכנות להקלטת ההמתרחש במסך בתוספת קול (ללא מיקרופון) דוגמת debut 
    אך את מדברת על כלי העזר "רשמקול".

טיפ לסיום :

ישנה כן אפשרות להקליט ללא מיקרופון. עייני במדריך זה שכתב אבי לוי היקר (ממנהלי האתר).

בהצלחה!

א.ש2013-07-04 23:40:33

dalit
    חבר

תודה. בסופו של דבר מה שפתר את הבעייה היה שהתקנתי REALTEK HD AUDIO MANAGER . ואני מקליטה עכשיו ללא מיקרופון.

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.