התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
Royky
חבראם אתה שומע שהמחשב דולק אבל המסך לא עובד יתכן שעליך להחליף את הכבל מחבר בין המחשב ובין המסך. זהו כבל שטוח שלשם החלפתו יש צורך לפרק את המקלדת ולהגיע ממש עד הלוח.
אם הבעיה לא נפתרה יתכן ויהיה עליך להחליף מסך.Royky
חבראם מדובר במחשב נייד יתכן ויהיה צורך להחליף מסך. במקרה בו מדובר במחשב רגיל…. נסה להחליף מסך. אם הבעיה נפתרה.. המסך עשה את שלו. אם לא…. יש לנסות להחליף כבל מסך ואולי גם כרטיס מסך.
Royky
חברהאם זה עכבר אלחוטי או רגיל?
Royky
חברצור קשר עם התמיכה של מיקרוסופט. הם יתחברו למחשב שלך מרחוק וינסו לסייע.
Royky
חברנסי אוזניות אחרות. במידה ואלה יעבדו…. זרקי את האוזניות הנוכחיות. אף אחד בימנו לא מתקן אוזניות.
Royky
חברהי איתי,
יש לי בעיה דומה באחד מהמחשבים שלי.הבעיה נעוצה בלוח אם תקול או בזכרונות. כפי הנראה אין קשר להתקנה שלך.גש לאיבורי.Royky
חברהבעיה נפתרה לאחר שהארכתי את כבר ה- USB והצבתי את הדונדל קרוב לעכבר.
Royky
חברלאחר שעדכון ביוס וצ'פסט לא עזרו, לא נותר אלא להליף את לוח האם. הבעיה נפתרה.
Royky
חבריתכן שישנה בעיה במקלדת. החלף מקלדת ובדוק אם הבעיה עדיין קיימת.
אם מדובר במחשב נייד, תאלץ לפנות למעבדה כדי לבצע זאת.Royky
חברהבעיה אותה את מתארת יכולה לנבוע, בין היתר, מחימום יתר של המעבד. זה הדבר הראשון אותו הייתי בודק. כאן, צריך לבדוק גם את המאורר שמותקן מעל המעבד וגם את צלעות הקירור שתחת אותו מאורר ולוודא שאין שם לכלוך כמו אבק, וכד'. אם כאן הבעיה, הנושא יפתר די בזול.
עניין נוסף שהייתי בודק זה את הזכרונות. י יתכן ואחד מהם תקול. זה יאט את המחשב באופן מהותי.אופציה נוספת היא דיסק קשיח. אבל לפני שאת מחליפה אותו, עדיף היה לבצע פירמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה ולראות אם הבעיה נפתרה. רק במקרה שהבעיה לא נפתרה יהיה צורך להחליף דיסק קשיח. במקרה כזה ולאור גילו של המחשב שלך, הייתי שוקל רכישת מחשב חדש הכולל בתוכו דיסק SSD.Royky
חברזו התגובה שאני קיבלתי:
1 תוריד אנטי וירוס ESET NOD32 ל- 30 יום ניסיון
2 תוריד את התוכנה חינמית Malwarebytes 'Anti-Malware
3 Ccleaner
תריץ את התוכנות לפי הסדר ברשימהRoyky
חברשוב תודה.
אבל לגרסת ה- 32 לא משתמתשת במעל 2.84GB RAM למרות שמותקן שם 4GB. לא מבין למה המחשב לא משתמת ביותר מזה.Royky
חברתודה.
ואם כבר נשארים ב- WIN7 האם כדאי להתקין את גרסת ה- 32 או ה- 64 ?
אני בכלל חשבתי לחזור ל- XP כי המערכת יותר קלה.Royky
חבראז זהו, שבראש ובראשונה פניתי אליהם.
הם התחברו למחשב מרחק אבל לא הצליחו לפתור את הבעיה.עושה רושם כאילו שבמחשב חסר איזה codec או משהו כזה. מוזר מאוד.חוץ מזה, אני לא מבין מדוע אני לא יכול להתקין את האקטיב X הזה. אולי זה יסדר את הבעיה…Royky
חברזה מה שעשיתי ביתר המחשבים שלי. אבל באחד מהמחשבים אני לא מצליח.
מאוד מאוד מוזר. לא מצליח להבין איפה החסימה. -
מאתתגובות