התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
חיים דבורה
חברלצוות שלום !
תודה על התשובה , אנסה ואחזור עם תשובה
דבורה
חיים דבורה
חברלהעביר את התיקייה המסמכים שלי לדיסק C הנקרא גם WINDOWS XP היות ומערכת ההפעלה נמצאת על דיסק זה , ערב טוב ושוב תודה
חיים דבורה
חברתודה רבה על התשובה, וכעת אבקש ללמוד מה הצעדים שעליי לבצע כדי להעביר את התיקייה המסמכים שלי מDATA שזו תיקייה בדיסק D בתודה מראש על הידע ועל הסובלנות והסבלנות ממני דבורה
חיים דבורה
חברהיי שבת שלום
ובכן לפי עצתכם מחקתי את שלושת הקבצים מהוספה והסרה בדקתי בחיפוש שאין שאריות של MESSENGER LIVE ונכנסתי לאתר של מיקרוסופט הורדתי תוכנת מסנג'ר חדשה , הכל ירד מצויין ולאחר שעשיתי הפעלה מחדש שוב הופיע לי אותו חלון , נכון כאשר אני סוגרת אותו בלחיצה על אישור מפיעה בובת המסנג'ר בסרגל המשימות וגם המסנג'ר נפתח , ובכל זאת איך אני נמנעת מפתיחת אותו חלון בשולחן העבודה , בתודה מראש מקווה שיש פתרון
חיים דבורה
חברתודה על התשובה זה מה שאעשה
חיים דבורה
חברתודה רבה אני אנסה ואדווח
חיים דבורה
חברתודה רבה על התוכנה , אבל שלחת לי תוכנה באנגלית במקום בעברית לי יש בעברית להתראות שוב
חיים דבורה
חברלצוות שלום !
בתאריך 19.10.09
בשעה 08.45
שלחתי שאלה בנושא : שינוי שם משתמש שהוגדר בזמן התקנה
ולא קיבלתי תשובה
מחכה לתשובה
בתודה מראש דבורה
חיים דבורה
חברמחיקת קובץ
סימוכין: 03.10.09 19:41
חלון: מאפייני שורת המשימות ותפריט התחלה >
חלון משנה:התאמה אישית של התרעות
חלונית :פריטים קודמים
מחיקת תיקייה :IMESH-ONLINE -9(תוכנה להורדת שירים )
בחלון זה אין אופצייה של מחק קובץ
האם יש אפשרות למחוק את הקובץ ללא התקנת תוכנה?
תודה דבורה
חיים דבורה
חברשינוי שם תיקיית מערכת
סימוכין: תשובה מתאריך 03.10.09 19:43
תיקיית המשנה נמצאת ב: c:\Documents and Settings
אשמח לקבל הדרכה לבצע את שינוי השם
דרך – עורך הרישום
תודה על התשובה המהירה
דבורה
חיים דבורה
חבר,תודה רבה , מצטערת ירדתי לסוף הדף ולא מצאתי שום מאמרים , תודה , בינתיים הסתדרתי ונכון חשוב שאני אעשה מאמצים בתודה דבורה
חיים דבורה
חברקיבלתי את התשובה , אבל הכל באנגלית , האם אפשר לקבל מדריך בעברית לתוכנת פיצול קבצים audio
בתודה מראש דבורה , כל הכבוד על ההענות המהירה
חיים דבורה
חברתודה רבה על העצות בקשר לתוכנה , לקחתי לתשומת לבי תבורך דבורה
חיים דבורה
חברלצוות שלום רב!
את התוכנה * * 8.1 הורדתי מהאתר ונרשמתי ומסרתי את כל הפרטים , ברצוני לוודא מדוע התוכנה אינה חוקית כדי שאוכל לזהות בפעם הבאה , בתודה מראש דבורה , כמו שידוע כל התוכנות במחשב שלי הן חוקיות ותודה על ההתארה
itsho 2009-7-18 20:45:43 חיים דבורה
חברתודה רבה על התמיכה , הכל בסדר , מודה על העזרה
-
מאתתגובות