ספאם באאוטלוק אקספרס

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים ספאם באאוטלוק אקספרס

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

תודה רבה על העצה , אני מחוברת לבזק בינלאומי , יש לציין ששנים היה לי אנטי ספאם ואנטי וירוס , אבל דואר ***המשיך להגיע , בכל אופן תודה רבה על התשובה יש לציין שהם מוחקים קובץ עם וירוס ולא נותנים לו להגיע לדואר שלי , ומודיעים לי שהסירו את הוירוס ,

ברצוני לבקש עוד משהוא , אני מקווה שמותר לי , בכל אופן לפני כשנה ביקשתי מטכנאי מחשבים להעביר את המסמכים שלי מדיסק C לדיסק D כי אני מקבלת הרבה קבצים ולא רציתי שיכביד על המערכת , בכל אופן יש לי בזמן האחרון הפרעות כאשר אני מחפשת קובץ מסויים , או קבצי עבודה ששמרתי בדיסק C ונמצא במסמכים שלי והתשובה היא לא ניתן למצוא את הקובץ , האם אוכל להעביר באופן אישי את תיקיית המסמכים שלי חזרה לדיסק C,אני מקווה שניתן להבין את בקשתי ותודה מראש על התשובה , ערב טוב

אבי לוי
    מנהל בפורום

תיקיית המסמכים שלי אמורה להמצא על כונן C כברירת מחדל.

לא אמורה להיות בעיה להעביר את התיקייה למקומה המקורי.

תודה רבה על התשובה, וכעת אבקש ללמוד מה הצעדים שעליי לבצע כדי להעביר את התיקייה המסמכים שלי מDATA שזו תיקייה בדיסק D בתודה מראש על הידע ועל הסובלנות והסבלנות ממני דבורה

להעביר את התיקייה המסמכים שלי לדיסק C הנקרא גם WINDOWS XP היות ומערכת ההפעלה נמצאת על דיסק זה , ערב טוב ושוב תודה

yuda
    חבר

לחיצה ימנית על המסמכים שלי>> מאפיינים>>סמניה "יעד">> העברה>> שחזר ברירת מחדל

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.