התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
שאלה
חברתודה על התשובה
איך מבצעים את פעולת ההסרה של הסיסמה בעזרת התוכנה
אשמח אם תעזור לי לבצע זאת
המצגת מיצורפת
שאלה
חברמס' השגיאה:
80072efd
שאלה
חברכמובן שהדבר הראשון שעשיתי הוא להתקשר לספק.. הם אמרו שאין הפרעות, וטענו שכנראה שהבעיה היא שיש לי spyware
אבל סרקתי בעזרת spyware doctor ולא נמצא כלום.. מה עוד זה כול להיות?
שאלה
חברגם במהלך עבודה בו וגם כשלא.. וזה לא כל זמן קבוע אלא, לפעמים תוך כמה דקות ולפעמים אחרי שעות..
שאלה
חברשאלה ממשתמש batz(אורח)
כלומר, זה לא יודע שזה מתנתק אלא רושם שזה מחובר אבל אין מעבר של נתונים
וחייבים להתנתק ולהתחבר מחדש כדי שהתקשורת תחזור
שאלה
חברשלום לך
תודה רבה לך על העזרה רק דבר אחד חסר לי זה שאין למחשב לפחות ג'יגה זיכרון וגם לא כתוב בלינק מה מחירו (התקציב שלי הוא די דחוק עד 4000 ולכן אני רוצה לקחת את המחשב הכי טוב שאפשר) אני אצרף לך כמה לינקים ואם תוכל להגיד לי מה הכי מומלץ:
1.http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5407&perur=2&t =1&c=339
2.http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5475&perur=2&t =1&c=322
תודה מראש ושיהיה חג שמח.
שאלה
חברערב טוב
אכן כן אהיה אופטימית
ברצוני להיכנס לחשבונות משתמשים של שלושת ילדיי ולבדוק כמה דברים למשל אממ משחק שהם הורידו והתקינו וגורם לבעיות
בתקינות המחשב
ולא מצליחה בדרך המקובלת
תודה רבה
שאלה
חבראכן ממצלמה דיגיטלית אבל לא שלי אני מקבלת את התמונות בדיסק, כל תמונה שוקלת בין 8-10 m ואין לי תוכנה מצורפת, עיקר הבעיה היא בפתיחת תיקיות התמונות ולא בעבודה עליהן בתוכנות כמו פוטושופ.
שאלה
חברלא משנה באיזו תוכנה אני מנסה אפילו סתם בתיקיה לראות את התמונות בתצוגת thumbnails אני מתקשה לשמור על התיקיה פתוחה או שהעכבר כל הזמן מראה יד כאילו הוא על קישור ולפני שהתיקיה נסגרת אני רואה את התמונות עם אייקון של תוכנה שאינה מוכרת כביכול על ידי המחשב. למחשב כאילו אין כוח לפתוח את התמונות, דרך אגב סרטי dvd ואחרים אין לו בעיה לפתוח ולהציג.שולחת דוגמא של תיקיה ואיך נראים הקבצים בהשאלה
חברכן רואה אותם
שאלה
חברתודה רבה,
הצליח לי תודה רבה רבה אתם גדולים
שאלה
חברמה שאני מנסה לעשות סה"כ זה להיכנס לאתרים שמוגדרים כאתרים מאובטחים (כגון : ויזה , לאומי וכדומה )
אני בדקתי את אבטחת החיבור והוא עומד על 128 סיביות בדקתי גם את ההגדרות עבור SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0.
וסימנתי אותם בוי וגם זה לא עזר אז אמרתי אולי זה שגיאה ב DNS כי זה מה שהדף כותב לי Internet Explorer Cannot find server or DNS Error
אחר כך בדקתי יותר לעומק וזה מה שהבנתי שצריך לעשות (הקלד כתובות חוקיות בשדה
שרת DNS מועדף ובשדה שרת DNS חלופי ולאחר מכן לחץ על אישור) תקן אותי אם אני טועה מה זה בכלל כתובת חוקית ? מאיפה אני יודע מה להקליד
בבקשה עזרה אני תקוע כבר עם זה חודש
תודה רבה מראש
איילי
שאלה
חבראלף תודות, אכן הבעיה נפתרה ופשוט אין לי מילים – הנה הכרתי אחד שאני יכולה להגיד שהוא יותר טוב ממני במחשבים.
אני מעבירה חוגי מחשבים במרכז – כך שאם יש לך זמן מועט פנוי ובא לך לעסוק בעוד תחום – אני מזמינה.
תודה.
ויויאן
שאלה
חברתודה,
אבל שלחת לי שוב את הכתובת שמחייבת תשלום.
אכן הוא סורק ומודיע שיש בעיות – אבל לא מתקן עד לקבלת קוד סריאלי – כלומר נדרש תשלום.
אני מחפשת תוכנה חינמית
ויויאן
-
מאתתגובות