פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › אני לא מצליחה להיכנס לחשבונות משתמשים This topic has 4 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 11 months by תשובה. מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ) מאת תגובות 19 במאי 2008 בשעה 18:02 #4091 שאלהחבר שלום עזרתכם בבקשה אני לא מצליחה להיכנס לחשבונות משתמשים, מבצעת התחל-לוח בקרה-חשבונות משתמשים…. ומכאן אין תגובה תודה על כל עזרה שתינתן 19 במאי 2008 בשעה 18:02 #4092 תשובהחבר את לא צריכה לדאוג כל כך לכל אפליקציה במערכת ההפעלה יש יותר מדרך אחת להגיע . אם תאמרי לי מה ברצונך לעשות שם אדריך אותך איך לבצע זו . 19 במאי 2008 בשעה 18:03 #4093 שאלהחבר ערב טוב אכן כן אהיה אופטימית ברצוני להיכנס לחשבונות משתמשים של שלושת ילדיי ולבדוק כמה דברים למשל אממ משחק שהם הורידו והתקינו וגורם לבעיות בתקינות המחשב ולא מצליחה בדרך המקובלת תודה רבה 19 במאי 2008 בשעה 18:03 #4094 תשובהחבר קצת בילבלת אותי עכשיו את יכולה דרך חשבונות משתמשים לבצע רק פעולות כמו לשנות את אופן הכניסה שלך או לקבוע או לשנות סיסמא . מעבר לכך אין קשר בין הדברים . את כל הפרופילים של חשבונות המשתשמים תוכלי למצוא בנתיב C:\Documents and Settings אם ברצונך לשנות סיסמא או משהו כזה נדרשת פעולה אחרת 19 במאי 2008 בשעה 18:05 #4096 תשובהחבר בעניין התוכנות שמותקנות במחשב ללא יוצא מין הכלל לרוב הן מותקנות בנתיב C:\Program Files את כל התוכנות את יכולה להסיר דרך התחל > לוח בקרה > הוספה או הסרה של תוכניות לשני המקרים כאן אין כמעט קשר לחשבונות המשתמשים במחשב הביתי. בכל מקרה אם ברצונך לשנות סיסמא למשתמש ( בהנחה שיש לך הרשאות לכך) כפתור ימני על אייקון המחשב שלי > ניהול ( כל השאר בתמונה המצורפת) תהיי זהירה עם זה בהצלחה מאת תגובות מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר