התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
הילה
חברשלום לילי,
עשית קצת "סלט" מכל המושגים, לכן אני אעשה לך סדר:
דפדפן – זו התוכנה שאיתה גולשים (הסמל של האות e בכחול למשל) . יש עוד המון סוגים של דפדפנים.
לשונית/כרטיסייה (זה בעצם מה שאת קוראת כרטיס נוסף) – בעקרון, בכל לשונית כזו יכול להופיע אתר אחד.עכשיו, מה שאת רוצה לעשות זה משהו מיוחד – ליצור לשונית שמכילה בתוכה את כל האתרים שאת משתמשת בהם.
כדי לבצע את זה תלחצי על תפריט "כלים" בדפדפן שלך.
תבחרי ב"אפשרויות אינטרנט".
במלבן הלבן שיופיע לך תכתבי about:tabs (ככה בלי רווחים)
ותלחצי על "החל" ועל "אישור".
תסגרי את הדפדפן ותפתחי אותו שוב.
עכשיו את אמורה לראות את הלשונית עם החלוקה לאתרים שבהם את משתמשת בכל פעם שתפתחי לשונית חדשה ("כרטיס חדש") או בכל פעם שתלחצי על סמל דף הבית.
(אם לא כולם מופיעים, תנסי לכתוב את הכתובת שלהם בשורת הכתובות (השורה הארוכה הלבנה למעלה) וללחוץ אנטר.
ואז בפעם הבאה הם יופיעו לך בלשונית באופן קבוע)מקווה שעזרתי
הילה
חברשלום,
באיזו תוכנת דואר אתה משתמש?
ומה הפעולות שאתה מבצע?
אתה מקבל הודעת שגיאה כלשהי?הילה
חברלעופרה שלום,
נסי להעזר במדריך הבא כדי להעביר את כל מה שקשור לאאוטלוק .
(תקראי בעיון ותפעלי לפי ההסברים שמתאימים לגרסא שלך, אני לא יודעת איזו יש לך כי לא כתבת).
והנה המדריך איך לייבא את הכל למחשב האחר.לגבי איך להעביר את העדפות ששמורות בדפדפן (לינקים ששמרתי) – לא כתבת איזה דפדפן יש לך (אקספלורר , פיירפוקס, כרום?) לכן קשה לי לתת לך הוראות מדוייקות.כדי לוודא שהעברת הכל, אני מציעה לך לעבור על כל הקבצים שלך, המסמכים, התמונות, שאכן העברת אותם.
אחר כך תלחצי על התחל – לוח הבקרה – הוספה/הסרה של תוכנות ותסירי תוכנות שאת לא רוצה שישארו במחשב .מקווה שעזרתי
hilla 2012-05-06 10:26:36 הילה
חברשלום,
תנסה ללחוץ על המקשים alt + ctrl + החץ העליון במקשי החיצים.
זה אמור לפתור את הבעיה.הילה
הילה
חברשלום
כדי למנוע מצב שבו ההקלדה מוחקת טקסט קיים , צריך ללחוץ על מקש insert במקלדת
הילה
חברשלום,
תסלחו לי שאני מתערבת אבל הענין מאוד פשוט . השאלה שלך היתה: "
אייך שולחים תיקייה משולחן עבודה למייל? תודה לכולם".
אז בדיוק כמו שavraham 10 אמר לך: צריך להפוך את התיקייה לתיקייה מכווצת (עם רוכסן כזה) ואז אפשר לשלוח אותה במייל.
לכן, אחרי שנוצרה לך התיקייה המכווצת אתה צריך לגשת לדואר שלך, לכתוב מייל חדש ולצרף אל המייל את התיקייה על ידי לחיצה על צרף קובץ, כאשר הקובץ הוא התיקיה. (אתה לא צריך לנסות לפתוח אותה. רק הנמען שיקבל את ההודעה יעשה זאת).
מקווה שעזרתי
hilla 2012-04-04 11:10:55 הילה
חברשלום,
כן, יש אפשרות להוסיף תמונה לחתימה בג'ימייל.
יש 2 דרכים עיקריות:1. להעלות את התמונה הרצויה לאתר שמאפשר אחסון תמונות (למשל http://www.filedropper.com או http://www.imagehost.co.il ).
אחרי שהתמונה הועלתה יופיע לך קוד html שצריך להעתיק אותו לעריכת החתימה בג'ימייל ולשמור כמובן.
ואז בעצם התמונה תופיע לך בחתימה.2. דרך נוספת, היא על ידי תוסף לדפדפן פיירפוקס (אם אתה משתמש בו) שמאפשר לערוך חתימה ולעצב בקלות, להוסיף תמונה וכו', לפי הטעם האישי.
התוסף נקרא wisestampמקווה שעזרתי
הילה
חברתפעיל את גוגל כרום ותכנס לאתר הבא כדי להוריד את התוסף:
chrome.google.com/webstoreיש לך שם תיבת חיפוש (בצד) תרשום בה website blocker ותקבל רשימת תוצאות.
תבחר את התוצאה הראשונה (website blocker beta) ותלחץ על הוספה לכרום.
תמתין עד לסיום תהליך ההתקנה ותפעיל את כרום מחדש.
אחר כך תוכל לראות ליד שורת הכתובות יש לך אייקון כחול עגול וזה הסמל של התוסף תלחץ עליו ותגדיר לך איזה אתר אתה רוצה לחסום.הילה
חברהבנתי שניסית על ידי שינוי קובץ host אבל אני לא יודעת לגבי הדרך הזו, ואמרת שניסית גם בדרך אחרת שקשורה בדפדפן עצמו.
בכל מקרה, אם אתה משתמש בפיירפוקס או כרום אז יש לי פתרון בשבילך – צריך תוסף לדפדפן שתפקידו לחסום אתרים.
לכן שאלתי באיזה דפדפן אתה משתמש?hilla 2012-03-26 19:26:16 הילה
חברבאיזה דפדפן אתה מנסה לבצע את החסימה?
הילה
חברשלום,
בבקשה, הנה מדריך בנושא
הילה
חברשלום,
העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא לעזוב את דפדפן "אינטרנט אקספלורר" ולהתחיל להשתמש בדפדפן "פיירפוקס" כי הוא הרבה יותר נוח, קל ופשוט ובלי הרבה בעיות .
אבל אם בכל זאת אתה מעדיף את האינטרנט אקספלורר אז תנסה את הפעולות הבאות:
1. תפתח את האינטרנט .
2. תלחץ על תפריט כלים ותסיר את ה- וי מהשורה "תצוגת תאימות". אחר כך תלחץ , עדיין בתפריט כלים, על "הגדרות תצוגת תאימות" ואם מופיעים לך שם אתרים ברשימה במלבן הלבן תסמן כל אתר ותלחץ על לחצן "הסר".
3. באותו חלון תסיר את ה- וי למטה מהשורה הראשונה והשלישית.
4. תלחץ על אישור.
5. סגור את האינטרנט אקספלורר ותפעיל אותו מחדש. תבדוק אם הבעיה נפתרה.במידה ולא נפתרה, תנסה לאפס את הגדרות הדפדפן . הנה המדריך
מקווה שעזרתי.
הילה
חברלצערי אין לי עצה או רעיון אחר.
אולי לאחרים פה יהיו תשובות נוספות.ואולי כדאי לפנות לתמיכה של ג'ימייל בעניין הזה.
הילה
חברשלום,
תכנסי לג'ימייל שלך, תלחצי בצד על "גלגל השיניים" ותבחרי בהגדרות.
אחר כך תלחצי על לשונית "העברה ו-POP/IMAP"
שם יש לך את השורה הבאה: כאשר הגישה להודעות מתבצעת דרך POP (אפשרויות בחירה).
תלחצי על החץ ותבחרי באפשרות: "מחק את העותק של ג'ימייל" (אם את רוצה למחוק לחלוטין מהג'ימייל) או את האפשרות "שמור בארכיון עותק של ג'ימייל "(כלומר לא בדואר הנכנס בג'ימייל אלא בארכיון).וכמובן בסוף תבצעי שמירה.
מקווה שעזרתי.
הילה
חבראופס… נכון, לא שמתי לב.
-
מאתתגובות