שליחת תקיה במייל

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 16 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    1orange
    חבר

איך שולחים תיקייה שלמה דרך המייל (WALLA או GMAIL)?

בן
    חבר

אייך שולחים תיקייה משולחן עבודה למייל? תודה לכולם

אברהם
    חבר

אפשר לדחוס אותה לקובץ winrwr ולצרף אותה למייל.

בן
    חבר

מה זה קובץ winrwr ואייך ? אם אפשר פירוט מלא בבקשה אני מהמתחילים….

אברהם
    חבר

יש תוכנה בשם  winrwr  של דחיסת קבצים. כדי לראות אם היא מותקנת על המחשב שלך, תקליק במקש הימני של העכבר על התיקייה, אם מופיעה לך שורה כפי שמופיע בתמונה המצורפת, 

בחר את האופציה 'הוסף לארכיון', ויווצר לך קובץ חדש עם אייקון של ספרים- כפי שמופיע בשורה המסומנת. (יתכן שהכיתוב יופיע לך באנגלית, בהתאם לשפה בה מותקנת התוכנה). 
    את הקובץ הזה אתה יכול לשלוח במייל (כמובן בכפוף לנפח שלו. למשל, בג'ימייל א"א לשלוח קובץ מעל 25 MB).

10avraham2012-04-02 23:55:38

אברהם
    חבר

אם לא מותקנת לך התוכנה, תוכל למצוא אותה באינטרנט בקלות.

בן
    חבר

אני הורדתי את התיקיה לאימייל בקובץ זיפ משהו כזה ואני לא מצליח לפתוח אותו

אברהם
    חבר

אחרי שמורידים אותה מהמייל, מקש ימני > חלץ קובץ (או משהו כזה)

בן
    חבר

במקש הימני מופיע לי באנגלית ואין לי חילוץ

בן
    חבר

ל
    10avraham  קודם כל תודה ו2 אולי אתה יכול לעזור לי אני לא מצליח לפתוח את התיקייה בקובץ זיפ ואין לי חלץ מופיע לי רשימה באנגלית תודה מראש

אברהם
    חבר

1- תוריד את הקובץ הזה: 
    http://www.rarlab.com/rar/wrar393he.exe

2- תתקין אותו במחשב.
    3- אחר התקנת התוכנה, תלחץ מקש ימני על התיקיה שנמצאת אצלך ותגיד מה מופיע לך.
    בהצלחה.
    (משום מה לא הצלחתי להכניס קישור נורמלי. תעתיק את הקישור לשורת הכתובות, זה קישור ישיר להורדת התוכנה)

10avraham2012-04-03 22:29:56

בן
    חבר

ל 10avraham הורדתי את הקובץ בעברית  ובמקש ימני מופיע ל חלץ ללא אישור ויש גם חלץ ילתיקיה שנבחרה וניסיתי את שניהם אחי ולא נפתח בנוסף גם על שולחן העבודה שאני לוחץ על התיקיה עם הריץרץ אז אפילו אין לי חלץ יש לי פתח ושאני פותח אז אני מקבל את תיקיית הזיפ ואז עוד פעם חלץ ללא אישור ואו חלץ לתיקיה שנבחרה מה עושים אחי אני חייב ללמוד את זה כבר
     עשיתי 90% דרך

הילה
    חבר

שלום,

תסלחו לי שאני מתערבת אבל הענין מאוד פשוט . השאלה שלך היתה: "

אייך שולחים תיקייה משולחן עבודה למייל? תודה לכולם".

אז בדיוק כמו שavraham 10 אמר לך: צריך להפוך את התיקייה לתיקייה מכווצת (עם רוכסן כזה) ואז אפשר לשלוח אותה במייל.

לכן, אחרי שנוצרה לך התיקייה המכווצת אתה צריך לגשת לדואר שלך, לכתוב מייל חדש ולצרף אל המייל את התיקייה על ידי לחיצה על צרף קובץ, כאשר הקובץ הוא התיקיה. (אתה לא צריך לנסות לפתוח אותה. רק הנמען שיקבל את ההודעה יעשה זאת).

מקווה שעזרתי

hilla2012-04-04 11:10:55

בן
    חבר

hilla  הבנתי אבל אני ראיתי ביוטיוב שיש אפשרות גם לפתוח אותה תירשמי בגוגל אייך לשלוח תיקייה במייל ותראי בעצמך שהוא גם פותח אותה וחוץ מזה את יכולה להגיב בלי שתבקשי סליחה ואפילו סבבה שאת עוזרת אני  פשוט רוצה להבין הרבה דברים וטוב שיש אתר כזה  ותרגישי חופשי ונוח כי יהיו לי עוד שאלות ….תודה 

בן
    חבר

שלום לכולם רציתי לשאול תוכנת מיזו אייך מקבלים הסבר על כל התוכנה פשוט היא קימת אצלי במחשב ואני מוריד שירים מהיוטיוב אבל יש בתוכנה הזאת עוד הרבה דברים ואני רוצה ללמוד אותם

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 16 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.