התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
הילה
חברשלום,
אפשר להשתמש בכמה תיבות דואר של ג'ימייל, אבל אי אפשר לפתוח את שתיהן בו זמנית מאותו דפדפן אינטרנט.
לא כל כך הבנתי את ההודעה שלך, אבל אני אנסה לעזור.
כשאתה נכנס לג'ימייל אתה רואה את שם המשתמש של אשתך (היכן שצריך לכתוב את שם המשתמש)? – אם כן, אז פשוט תמחוק את שם המשתמש שלה, ותכתוב את שלך ואת הסיסמא שלך ותבצע כניסה לדואר שלך.או שאתה רואה את תיבת הדואר שלה עם כל המכתבים שלה?
אם זה העניין אז אתה צריך ללחוץ על "צא" (logout) שנמצא בפינה למעלה בצד.
(ובכלל, אחרי כל שימוש בדואר כדאי לבצע יציאה כמו שצריך, לפי ההסבר הנ"ל)מקווה שעזרתי
hilla 2011-05-07 11:34:12 הילה
חברעדכון: הבעיה נפתרה על ידי התקנה מחדש של המסנג'ר.
הילה
חברהיתה לי הרגשה שבעיית הזיכרון תצוץ שוב. 🙁
(עד היום ניהלנו רק שיחות קוליות בלבד בסקייפ ללא כל בעיות)
המחשב מאוד ישן ובקושי זז.לפני כחודש, קיבלתי זיכרון מסויים (דרך אתר אגורה) שנאמר לי שהוא מתאים אבל לצערי הרב, כששמתי אותו במחשב זה לא עזר. לא היתה תאימות.
אני אנסה לחפש בחנויות מחשבים. הבעיה שאני כל הזמן דוחה את זה מחוסר זמן.תודה על התשובה,
שבת שלום.הילה
חברתודה, האפשרות שהצעת ידועה לי אבל כולם באותו חשבון משתמש.
הילה
חברתודה על ההסבר .
ערב טוב ושקט
הילההילה
חברלצערי שימוש בתוכנה לביצוע ההגנה לא מתאים (שכחתי לציין את זה בהודעה הקודמת שלי). גם העובדה שהיא זמנית לא מתאים לי.
יש אולי פתרון אחר שאתה מכיר?
תודה כמובן
הילה
חבראיך אני בודקת אם הוא ב-DOMAIN?
אני כאדמיניסטרטור במחשב. הבעיה העיקרית היא שיש תחלופה רבה של אנשים וילדים שיושבים על המחשב הזה וחשוב לי שהקובץ PDF המסויים ישאר שם ולא יימחק.
תודה ,
הילההילה
חברתודה על התשובה
נ.ב. הקישור לתוסף לא נפתח אצלי. יש הודעה שרת לא נמצא
hilla 2011-03-31 11:10:56 הילה
חברתודה גם לך, itsho
שבת שלום,
הילההילה
חברתודה על התשובה המפורטת.
שיהיה סוף שבוע נפלא ושקט
הילההילה
חברתודה רבה 🙂
הילה
חבראני יודעת שיש לי מחשב ישן… אבל בסך הכל הוא בסדר רק שהוא איטי ולכן חשבתי בעקבות ההמלצה שקיבלתי כאן (בהודעה ישנה שבה פירטתי על כל הנושא), להוסיף לו זיכרון.
(השימושים הם רק לפייסבוק -לא משחקים אלא רק כתיבת סטטוסים, ובדיקת דואר ובאינטרנט רק בנק ויזה וכו' ובשביל זה לא נראה לי ששוה לקנות מחשב חדש).אני חושבת שאני אברר בחניות בכל מקרה, שווה לי לנסות.
אני מודה לך על התשובה
הילה
חברהלוח אם הוא: D845WN
אני ניסיתי לבדוק בעצמי באתר של אינטל, אבל לא הבנתי הרבה ולכן אני אודה על כל עזרה בנושא
הילה
הילה
חברתודה, אני יודעת את הדגם של לוח האם , ואני אנסה לברר בחנויות.
מבטיחה לעדכן 🙂
הילה
חברבוקר טוב,
הזיכרון הקיים הוא מסוג SDRAM של 256MB ואני יודעת את המהירות שלו.
הבעיה שאין לי מושג מי היצרן.(אם אני אראה את זה למוכר בחנות הוא יידע להגיד לי מי היצרן?)
ומה הכוונה סוג המודול?
תודה
-
מאתתגובות