פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › חשבונות משתמש This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 2 months by הילה. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 23 במרץ 2011 בשעה 15:11 #41619 הילהחבר שלום במחשב עם וינדוס xp יש לי חשבון משתמש שנוצר כשקיבלתי את המחשב והוא נקרא "הילה" ומוגדר כאדמיניסטרטור. יצרתי במחשב חשבון משתמש נוסף למישהו מהמשפחה, גם כאדמיניסטרטור (לא מוגבל). השאלה שלי היא, האם אני יכולה למחוק את החשבון שלי (שנוצר כאמור עם קבלת המחשב) ולהשאיר את החשבון הנוסף , בלי שיגרם נזק כלשהו והמחשב יעבוד כרגיל? תודה מראש לעונים 24 במרץ 2011 בשעה 21:49 #41635 אבי לוימנהל בפורום שלום הילה במחיקת חשבון תמיד תופיע אופציה לשמור את המידע והקבצים שנשמרו בחשבון העומד למחיקה. כעיקרון הדבר אפשרי, אולם אנחנו תמיד ממליצים לגבות לפני הכל את כל המידע החיוני ולהעבירו להתקן אחסון נייד או מחיצה נפרדת. כך אני בכל אופן הייתי נוהג. בהצלחה. 24 במרץ 2011 בשעה 22:39 #41643 הילהחבר תודה רבה 🙂 מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר