התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אבי שפיר
חברתודה רבה על העזרה, הבעיה תוקנה.
אבי שפיר
חברתודה רבה על העזרה
אבי שפיר
חברבבקשה אנא עיזרו
אבי שפיר
חברתודה רבה זה אכן יסתדר
אפשר לסגור את האשכולשוב תודה.אבי שפיר
חברקודם כל תודה על התשובה.
האמת גם אני חשבתי על הפיתרון הזה,אני יעשה את זה ואז אני יודיע אם הפיתרון יסתדרשוב תודהאבי שפיר
חברהיש מישהו שיכול לעזור לסדר את הבעיה
בבקשה זה דחוף עזרהאבי שפיר
חבראני לא יודע אם הסדדרת כבר אבל אני בכל זאת רושם לך תשובה,
אתה צריך להמיר את הסרטים לקובץ שמכשיר הDVD שלך יודע לקרואבדרך כלל מדובר בקבצים בעלי סיומת AVI או MPG ואתה צריך תוכנה שיודעת להמיר לקבצים האלה.אבי שפיר
חברכנראה התגובה שלי הייתה מוקדמת מדי זה לא הפסיק, זה חזר שוב למרות שכל התוכנות
לניקוי שכתבתי למעלה אומרים שאין מזיקים ההודעות של האנטי וירוס חוזרות
נסיתי להבין את מה שכתב לי shaygo מודה ומתוודה לא ממש הבנתי אז אולי שמישהו יסביר לי שוב או shaygo שהוא יסביר את זה שוב
אבי שפיר
חברתודה רבה הכל הסתדר, על פי ההסברים שלכם פה, ניתן לסגור את השירשור.
אבי שפיר
חברערב טוב לכל חברי האתר לוח האם שלי שבק חיים ונאלצתי להחליפו, אך בטרם הבנתי את הבעיה, החלטתי מיוזמתי לעלות את ווינדוס אקס פי לכונן אחר בכדי להציל את החומר שהיה בכונן c . לאחר שהמחשב תוקן קרה שקיבלתי שתי מערכות הפעלה על מחשב אחד. 1 בכונן C ואחד בכונן D. ומאז המחשב שואל איזה מהם אני רוצה להפעיל? פירמטי את כונן והמחשב עדין שואל לאיזה אקס פי הוא צריך ללכת? להזכירכם הווינדוס נימצא על C ועובד כשורה.
השאלה כיצד מבטלים זאת בכי שיעלה ישר את הכונן הנכון? תודה
אבי שפיר
חברקודם כל תודה על התשובה, מה שקרה זה שלוח האם שבק חיים הוא הוחלף ועכשיו הכל בסדר ניתן לסגור אשכול זה.
אבי שפיר
חברהיי יש מישהו שיכול לעזור
אבי שפיר
חברהיי שוב תודה על העזרה הפעם זה יצליח אפשר לסגור את ההודעה שלי
אבי שפיר
חברהיי תודה על התשובה המהירה. אבל לצערי זה לא ממש עזר. האם תוכל להדריך אותי איך ניתן להסיר את אקספולרר 7 לא מתוך הוספה והסרה(פשוט לא ניתן משם)
אבי שפיר
חברחג שמח לכל גולשי וחברי האתר. יש לי שאלה יש לי תוכנה שנקרת פיינקל סטודיו 11, תוכנה אשר יודעת להכין סרטים. באתי להתקין אותה ולפני ההתקנה היא מבקשת ישום של service pack 2 כאשר אני מנסה להתקין במחשב את התוכנה הוא אומר לי שיש לי גרסה מעודכנת יותר ולא נותן להתקין, ובשל כך אני לא יכול להתקין את התוכנה. שאלה מה הפתרון לכזה דבר.
-
מאתתגובות