התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
שמחה
חברכן זה מה שעשיתי, ועדיין בלא שינוי.
אם אמצא פתרון עד שתחזור
בעוד חודש, אכתוב.
שמחה
חבראיני בא להחליף את התומכים הנפלאים של האתר
, אך אנסה את כוחי, לא ברור מההודעה האם הקובץ שנשלח אליך הוא בעל פרופיל 2007, אולם אם אכן כך הדבר, יתכן ולא מותקן אצלך קובץ תאימות של אופיס ל2007, היינו מייקרוספט יצרה קובץ תיקון למשתמשי 2003 שיוכלו לקרא קבצים של 2007, כאן באתר תקלה בעמוד הראשי יש קישור להורדת הקובץ, צירפתי כאן
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang= he&FamilyID=941b3470-3ae9-4aee-8f43-c6bb74cd1466
מקווה שהועלתי.
שמחה
חברשוב תודה על כל העזרה המופרטת.
א-ב-ל, בוורד אני רואה כמו שצירפת בתצלומי המסך, הכתובת מופיעה במסך השקוף, כפי הכתובת האמיתית, רק כאשר המשך הופך לפי די אפ זה נעלם ואינו.
לסיכום: בקישור אין בעיה כאשר הוא מובנה בוורד, כאשר הוא נהפך לפי די אפ, אם השארתי אותו כמכונתו המקורית, היינו באנגלית עם כל תוספת ה% ושאר סימני קישור, אף בפי די אפ נראה כקישור, אולם אם ערכתי אותו בוורד, למרות שבוורד הוא נראה כקישור בהפיכה לפי די אפ, נעלם הקישור.
שמחה
חברתודה על המידע.
לא שינתי כיון שבדקתי וכבר היה מצויין ליצור קישורים מכתובת URL. ואמת עדיין בהדפסות אין ליניקים.
אופס, אני חושב שגיליתי היכן שורש הבעיה, למרות שאיני מבין מדוע זה כך, הליניק בהעתק הדבק מגיע כמובן באותיות ומספרים, השחרתי וכתבתי את שם הדף בעברית, בדקתי בוורד וזה קישר לדף מיד, רק כאשר זה עבר לפי די אפ, נשאר כחול אבל לא מקבל את יד החיווי של קישור.
תוך כדי כתיבת הודעה זו ניסתי בכתובת מלאה, היינו בלא עריכה, העתק הדבק, ובפתיחה בפי די אפ, באמת נפתח קישור.
א. אני מתנצל על חוסר הדיוק בשאלתי.
ב. מוסיף ושואל מדוע כאשר אני מחליף את האותיות, ובעצם זה עדיין נשאר כ"קישור", כאשר זה הופך לפי די אפ, הקישור נעלם.
שמחה
חבראוהו, תודה על העזרה על פרטיה הנלווים.
אני מסיק שהבעיה בהדפסה לפי די אפ, היות ובקובץ בדיקה שצירפת, אכן הסמן השתנה לחיווי לקישור.
מעניין, שציינתי בהודעתי הראשונה באשכול זה, את שלל המדפסות שניסיתי, ובכולם התוצאה זהה. אולי תחכים אותי באיזה הדפסה לפי די אפ אתה משתמש?
שמחה
חברלצערי, עדיין לא נפתרה הבעיה, הורדתי כאמור גירסת אקרובט 9.1 בעברית, ויצרתי שוב מסמך פי די אפ (נכתב במקור בוורד 2003) שבמסמך עצמו (בוורד) יש קישורים (כחולים) שלחיצה + ctrl פותחת דף אינטנרט, אולם לאחר ההדפסה לפי די אפ, עדיין רק המייל ניתן לחיווי לדואל"ל, ולא דפי אינטנרנט. השורה נראית כחול, אולם אין סמן של אצבע הפותח.
אשמח לפתרון, או שאני עושה משהו לא כשורה, או שצריך להגדיר משהו שאיני יודע.
שמחה
חברתודה רבה על העזרה המופרטת, התחברתי לאתר של "אדובי" והתחיל להוריד…
ממש תודה על זה, ועל האתר וחבריו הנפלאים שמסייעים.
-
מאתתגובות