התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אסף
חבראתה צריך להכנס לנגן המדייה פלאייר ולהכנס לאקולייזר ולשחק שם עם הכיוון עד שזה יסתדר הבעיה
אסף
חברכן זה נכון אתה צריך את הדיסק התקנת הדרייבר שקיבלתה עם הלוח אם החדש שקניתה כדי שהמערכת הפעלה שלך תזהה אותו ואם אין לך את הדיסק תבדוק דרך חיפוש באינטרנט אם אפשרי להוריד את הדרייבר של התוח אם שלך
אסף
חברתעשה את זה כנס להתחל – הפעלה – תיכתוב של msconfig – תילחץ על הפעל שחזור המערכת שם ואז תילחץ על הבא ותיבחר את התאריך שאתה זוחר שלא היה לך את התקלה הזאת עכשיו תיראה זה יכול לעזור 99% שזה יסדר לך את הבעיה
אסף
חברתיבדוק דרך התוכנה שאתה רוצה שהיא תעלה לך בהרצה של הווינדוס אם יש אפשרות כזאת כי בחלק מהתוכנות יש אפשרות בהגדרות את הגישה הזאת
אסף
חבראפשר למחוק רק ע'י פירמוט הכונן דרך הבוט של האקס פי ואז אתה יכול להתקין את האקס פי אחרי הפירמוט
אסף
חברתנסה לצלצל לחברה של האינטרנט שאתה מנוי אצלהם יש מצב שהם יצליחו לעזור לך
אסף
חברתגיד במקרה ניכנסתה עם הפייסבוק או עם הדואר שלך של וואלה לאינטרנט ציבורי כי אם כן אז באמת פרצו לך את המשתשמש שלך גם לי עשו את זה עם המסנג'ר
אסף
חברתראה כל עוד אתה מפרמט את הכונן הקשיח שלך אז תמיד יהיה אפשר להתקין כל מערכת הפעלה שתירצה אבל השאלה שאם יש לך בווינדוס 7 אפשרות לבוט תיבדוק את זה ותחזור אלינו
אסף
חבררק תגידי לי באיזה דפדפן את גולשת ואני יענה לך בהקדם האפשרי אם יש לך מסנג'ר אני זמין בו ואני יוכל לענות לך על כל שאלה [email protected]
אסף
חברתכנס להתחל ואז כנס לכל התוכניות ומשם להפעלה ולשם תדביק את הסמל של האנטי ווירוס שלך
אסף
חברhttp://www.realtek.com.tw/downloads/searchView.aspx?keyword= Realtek+ALC888%2f1200
אסף
חברשומע הינה האתר בית של הכרטיס קול שיש לך אז תוריד מהאתר
אסף
חברלא משנה כבר חברה פתרתי את הבעיה עשיתי שיחזור המערכת ליום שלא היה לי את ההודעה הזאת ועכשיו אין את את זה
אסף
חברעשיתי סריקה עם התוכנה הוא לא מצא שום ווירוס יש עוד הצעות חוץ מלהתקין שוב את הווינדוס כי כבר עשיתי את זה פעמיים השבוע וזה לא עזר בישביל לפתור את ההודעת שגיעה זאת
אבל שאני חושב על זה יש מצב ביגלל שיש לי גירסת אס פי 3אסף
חבריש מצב ששיחקתה בהגדרה של הכרטיס מסך כי גם לי זה קרה פעם שהמסך לא רצה להראות את הווינדוס דרך המסך ורק דרך הטלוויזיה תנסה להוציא את הכרטיס מסך כהמחשב מנותק מהכבל חשמל אל הספק כוח לכמה דקות ותחזיר את הכרטיס מסך חזרה יש מצב שזה יעזור
-
מאתתגובות