התגובות שלי בפורום

מוצגות 15 תגובות – 16 עד 30 (מתוך 30 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: ווליום #27271
    אסף
    חבר

אתה צריך להכנס לנגן המדייה פלאייר ולהכנס לאקולייזר ולשחק שם עם הכיוון עד שזה יסתדר הבעיה 

בתגובה ל: החלפת לוח אם #27269
    אסף
    חבר

כן זה נכון אתה צריך את הדיסק התקנת הדרייבר  שקיבלתה עם הלוח אם החדש שקניתה כדי שהמערכת הפעלה שלך תזהה אותו ואם אין לך את הדיסק תבדוק דרך חיפוש באינטרנט אם אפשרי להוריד את הדרייבר של התוח אם שלך

בתגובה ל: ממחשב נתקע #27266
    אסף
    חבר

תעשה את זה כנס להתחל – הפעלה – תיכתוב של msconfig – תילחץ על הפעל שחזור המערכת שם ואז תילחץ על הבא ותיבחר את התאריך שאתה זוחר שלא היה לך את התקלה הזאת עכשיו תיראה זה יכול לעזור 99% שזה יסדר לך את הבעיה

בתגובה ל: איך מריצים תוכנה באתחול? #27265
    אסף
    חבר

תיבדוק דרך התוכנה שאתה רוצה שהיא תעלה לך בהרצה של הווינדוס אם יש אפשרות כזאת כי בחלק מהתוכנות יש אפשרות בהגדרות את הגישה הזאת

בתגובה ל: התקנת XP על VISTA? #27264
    אסף
    חבר

אפשר למחוק רק ע'י פירמוט הכונן דרך הבוט של האקס פי ואז אתה יכול להתקין את האקס פי אחרי הפירמוט

בתגובה ל: קליטה אלחוטית נעלמת כל הזמן #27094
    אסף
    חבר

תנסה לצלצל לחברה של האינטרנט שאתה מנוי אצלהם יש מצב שהם יצליחו לעזור לך 

בתגובה ל: דואר וואלה ופייסבוק נפרצו #27040
    אסף
    חבר

תגיד במקרה ניכנסתה עם הפייסבוק או עם הדואר שלך של וואלה לאינטרנט ציבורי כי אם כן אז באמת פרצו לך את המשתשמש שלך  גם לי עשו את זה עם המסנג'ר 

בתגובה ל: שאלה | יותר נכון 2 #26979
    אסף
    חבר

תראה כל עוד אתה מפרמט את הכונן הקשיח שלך אז תמיד יהיה אפשר להתקין כל מערכת הפעלה שתירצה אבל השאלה שאם יש לך בווינדוס 7 אפשרות לבוט תיבדוק את זה ותחזור אלינו 

בתגובה ל: פתיחת קבצים #26978
    אסף
    חבר

רק תגידי לי באיזה דפדפן את גולשת   ואני יענה לך בהקדם האפשרי אם יש לך מסנג'ר אני זמין בו ואני יוכל לענות לך על כל שאלה [email protected]

בתגובה ל: כיצד מגדירים שהתוכנה תעלה עם אתחול המחשב? #26976
    אסף
    חבר

תכנס להתחל  ואז כנס לכל התוכניות  ומשם להפעלה ולשם תדביק את הסמל של האנטי ווירוס שלך 

בתגובה ל: דרייבר לכרטיס קול #26975
    אסף
    חבר
    בתגובה ל: דרייבר לכרטיס קול #26974
    אסף
    חבר

שומע הינה האתר בית של הכרטיס קול שיש לך אז תוריד מהאתר

בתגובה ל: יש לי בעייה בווינדוס #26942
    אסף
    חבר

לא משנה כבר חברה פתרתי את הבעיה עשיתי שיחזור המערכת ליום שלא היה לי את ההודעה הזאת ועכשיו אין את את זה 

בתגובה ל: יש לי בעייה בווינדוס #26937
    אסף
    חבר

עשיתי סריקה עם התוכנה הוא לא מצא שום ווירוס יש עוד הצעות חוץ מלהתקין שוב את הווינדוס כי כבר עשיתי את זה פעמיים השבוע וזה לא עזר בישביל לפתור את ההודעת שגיעה זאת
    אבל שאני חושב על זה יש מצב ביגלל שיש לי גירסת אס פי 3

בתגובה ל: בעיה|המסך לא עובד כרואי #26913
    אסף
    חבר

יש מצב ששיחקתה בהגדרה של הכרטיס מסך כי גם לי זה קרה פעם שהמסך לא רצה להראות את הווינדוס דרך המסך ורק דרך הטלוויזיה תנסה להוציא את הכרטיס מסך כהמחשב מנותק מהכבל חשמל אל הספק כוח לכמה דקות  ותחזיר את הכרטיס מסך חזרה יש מצב שזה יעזור 

מוצגות 15 תגובות – 16 עד 30 (מתוך 30 סה״כ)