התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אהרון
חברנראה שזה באמת עזר.
תודה רבה לך ולכל המנסים לעזור.אהרון
חברשמרתי ופתחתי – זה נראה אותו דבר.
גם הקובץ בשולחן העבודה אמנם מגדיר את עצמו כקובץ pdf, אך האייקון שלו הוא כמו של ה-word.אהרון
חברלא.
אני עושה לו הורד ופתח (בלי לשמור).אהרון
חברסליחה.טעות שלי…נסה ללחוץ יחד על alt+ctrl+חץ למעלה.אהרון
חברשלום.
נסה ללחוץ יחד על alt+shift+חץ למעלה.אהרון
חברניסיתי לפתוח גם דרך הכרום – התוצאה היא אותה תוצאה, פתיחה של מעין מסמך וורד כמו בצילום המסך שמופיע למעלה.
אהרון
חברטעות שלי.
ניסיתי שוב לפתוח את הקבצים הנ"ל.במחשב הספציפי הזה – הם לא נפתחים דרך הג'ימייל, אבל דרך מייל אחר (כגון וואלה) נפתחים בלי בעיה.אהרון
חברתודה על הנסיון לעזור.
בכל אופן, ניסיתי להתקין שוב את התוכנה וזה לא עזר.חשוב לי לציין שהתקלה היא רק בימים האחרונים (לפני זה – זה עבד כמו שצריך).וכמו שציינתי קודם – הבעיה היא רק כשפותחים את הקבצים ממייל מסויים, אותו קובץ באותו מחשב שנפתח מכתובת מייל אחרת – נפתח כמו שצריך.אגב, אם אני שולח את הקובץ מהמייל הבעייתי למייל אחר – הוא נפתח בלי בעיה.ולהיפך, אם אני פותח קובץ pdf ושולח אותו למיל הבעייתי הוא לא נפתח.שוב תודה.אהרון
חבראגב, את אותה הודעה אני רואה לגבי כמה מסמכים ב-PDF.
אהרון
חברקודם כל תודה רבה.
ניסיתי לעשות את מה שהצעת, וגם אז זה לא פתח אלא הציג את אותה הודעה שכתובה בפתיחת השרשור.בדקתי את זה דרך עוד מחשב ודרך סלולרי שקורא PDF ובכולם הוא כותב שיש בעיה בקובץ.השאלה היא איך אפשר בכל זאת לפתוח אותו? -מה שכתוב שם ממש חשוב לי.תודה בכל מקרה.אהרון
חברתודה רבה על העזרה.
הבעיה נפתרה, מה שקרה הוא שלמרות שהדרייבר היה מותקן, עדכנתי אותו – והכל חזר לקדמותו (אני מקווה).שוב תודה ויום טוב.אהרון
חברניסיתי לעשות שיחזור וזה לא עזר.
מה שקרה הוא שהשתנו הרבה מהגדרות התצוגה: לדוג': הצבעים במסך, בכותרות, גם בדסקטופ וגם בתוכנות (כגון: וורד, וכו') השתנו.דוג' נוספת (שזה בקטנה, אבל מראה על שינוי הגדרות): בווינדוס 7 ה-taskbar תמיד היה מראה בריבועים קטנים את החלונות הפתוחים כשיש כמה מאותו סוג, ועכשיו רואים את זה בצורה של שורות, ב-taskbar עצמו שונה הצבע. ויש עוד דברים, אבל זה רק בשביל הדוגמא.אהרון
חברמה שקרה הוא שהמחשב פשוט "השתגע" והשתנו כל ההגדרות תצוגה שלו. כשחשבתי שאולי זה וירוס בדקתי עם האנטיוירוס של מייקרוסופט אבל הוא לא מצא וירוס.
אהרון
חברהעניין הסתדר.
מה שעשיתי בסוף; ראיתי מישהו עם מחשב כמו שלי, וביקשתי ממנו שיעתיק לי את הדרייבר שלו לבלוטוס ומאז זה עובד, למרות שכבר לפני זה – היה מותקן דרייבר אחר שלו.תודה לכל העוזרים.אהרון
חבראתה צודק.
האמת היא שבמחשב שלי (שבדרך כלל השאלות שאני שולח מדברות עליו) אני עובד על win 7, אבל התקלה הזו שאני מדבר עליה היא לא במחשב שלי, אלא של מישהו אחר (חבר מהעבודה) שעליו מותקן win xp. -
מאתתגובות