התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםלדעתי הלוח סיים את תפקידו
itsho
מנהל בפורוםלדעתי מדובר בבעיית חומרה בוודאות.
כונן יעלה לך בסביבות ה100 ש"ח.לכן, לדעתי חבל לטרוח ולקחת לתיקון (אלא אם הכונן עדיין באחריות).itsho
מנהל בפורוםאולי שני הלוחות תקולים ?
מי הבטיח לך שהשני תקין ?itsho
מנהל בפורוםכן. ניתן לערוך את הרגיסטרי מבחוץ, אך לא מדובר בפעולה נוחה כלל וכלל.
itsho
מנהל בפורוםבד"כ מדובר בבעיות תקשורת או בתוסף לא תקין.
נסה להריץ את אחד הדפדפנים במצב בטוח – דוגמאitsho
מנהל בפורוםלפי זה, בוינדוס XP מומלץ לנסות להריץ את המשחק כadmin
בנוסף נסה להריץ את VIDEO TEST (נמצא בתיקיה של המשחק)אם לא הסתדרת, פנה לפורום התמיכה של המשחק (באנגלית).שם בוודאי יוכלו לעזור יותר מאיתנו.itsho
מנהל בפורוםאני אנחש שמדובר על המקשים האלה:
והפתרון הוא ללחוץ על מקש הקסם F-LOCK:
itsho
מנהל בפורוםנראה שמדובר בבעיה די נדירה. הדיון היחיד שמצאתי נמצא כאן, ואין שם פתרון של ממש.
הדבר היחיד שאני רוצה שתבדוק הוא – האם ההתקנות האלה עובדות כשהם נמצאות במקום אחר (כונן אחר, דיסק און קי וכו')itsho
מנהל בפורוםשלחתי בפרטי.
English »< id="SL_lng_to">< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="bn">Bengali< value="be">Belarusian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="zh-CN">Chinese (Simp.)< value="zh-TW">Chinese (Trad.)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="kn">Kannada< value="ko">Korean< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="ms">Malay< value="mt">Maltese< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< ed="" value="es">Spanish< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish itsho
מנהל בפורוםבדוק אם מותקנת לך תוכנת 7zip.
אם כן – הסר אותה, והפעל מחדש את המחשב. כתוב אם זה פתר.itsho
מנהל בפורום1. מדובר בוינדוס XP שעבר שינוי מאסיבי מבחינת תצוגה.
השינוי נעשה על ידי משתמשים (ולא על ידי מיקרוסופט), ולכן השינויים האלה הופכים את וינדוס (בהרבה מקרים) לפחות יציב.לא תמיד אפשר להסיר את "ערכת הנושא" כי טכנאים רבים יצרו עותקים לא חוקיים של וינדוס והטמיעו לתוכם את הTHEMEים האלה. (עצם העובדה שאין לו דיסק מקורי מחזקת את הטענה שלי).פורום תקלה לא תומך בתוכנות ובתכנים לא חוקיים, כך שאני לא יכול לעזור לך לטפל בוינדוס הזה.2. לסקייפ יש דרישות מינימום משלו (ראי בלינק שאברהם שלח), כך שpuppy linux לא בא בחשבון כי סקייפ לא יעבוד שם.3. לגבי עצם התקנת לינוקס – קחי בחשבון שגם ללינוקס יש דרישות מינימום, והיות שלא כתבת את מפרט המחשב, אצא מנקודת הנחה שמדובר במחשב ישן.אני ממליץ על ubuntu – לכל המשתמשים (המתקדמים והמתחילים), אך הדרישות שלו די גבוהות, כך שלהתקין לינוקס לא יהיה הפתרון.ראי כאן את מפרט המינימום והמפרט המומלץ של ubuntu3. אני יוצא מנקודת הנחה נוספת – היות שמדובר על קשיח ישן, הוא כנראה מה שגורם לאיטיות במחשב (בנוסף על הוינדוס המשובש).לכן, כדאי לשקול קניית דיסק קשיח בלבד והתקנת ubuntu או וינדוס 7 (חוקי כמובן)…בהצלחה.itsho
מנהל בפורוםהודעות כאלה הם בד"כ שגיאות ברג'יסטרי (ולא בחומרה).
לאור הדברים שכבר ניסית, היית ממליץ לנסות מצב בטוח, ויצירת משתמש חדש.יתכן שהקטע שנהרס ברג'יסטרי שייך ליוזר ספציפי (ולא למערכת עצמה)itsho
מנהל בפורוםהאם זו התקלה ? כמו המופיע בתמונה ?
אם כן, יתכן ששיוך הסיומת EXE נפגם.היות שיש לך וינדוס 7, הורד את הקובץ הזההרץ אותו והפעל מחדש את וינדוס.itsho 2013-11-03 19:27:26 -
מאתתגובות