התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםכרטיס סבבה. אבל כפי שאתה רואה כאן – הוא אפילו לא "בינוני" במובנים של כרטיסי מסך חזקים.
itsho
מנהל בפורוםלדעתי זה מה שחשוב.
אמרי למוכר בחנות שאת מעוניינת במחשב עם מעבד I3 ומעלה. בטוחני שהוא יבין.אם לא, לא הייתי ממליץ לך לקנות באותה חנות…itsho
מנהל בפורוםההבדלים הם בסוגי החיבורים האפשריים (לא לכל נייד יש את כל סוגי החיבורים)ראה כאן סרטון שמדגים התקנה ושימו בכרטיס כזה עבור נייד של DELL.אין לי המלצה ספציפית. כי בסופו של דבר גם היקרים יותר (באיביי) פשוט יחזיקו יותר זמן.אני הזמנתי לעצמי שניים שלשה מכל סוג (לנייד ולנייח), וכך כשאחד נהרס – אני פשוט זורק ועובר לבא אחריו.itsho
מנהל בפורוםלפי הבקשה שלך נראה שאתה מבין עניין.
אבל לצערי, אני לא נביא. ואי אפשר לדעת מה יקרה בעולם המחשבים אפילו בעוד חצי שנה.הרי יכול להיות שפתאום יצא סוג חדש של מעבד, טכנולוגיה חדשה לעיבוד גרפי, גירסה חדשה של DirectX, או לך-תדע-מה.לכן, השתמש בשכל הישר שכבר יש לך, קבע לעצמך טווח מחירים שאתה מוכן להשקיע, וחפש לפי אחד החיפושים הנפוצים באתר הזה (ביצועים לעומת מחיר), כרטיס שעונה הן על הצרכים הגרפיים הכבדים, והן על הטווח הכספי.הערה 1: אחד החיפושים המעניינים באותו אתר הוא "הBest value for money", כלומר – דירוג כרטיסי המסך לפי ההשקעה הכי כדאית. יתכן שהחיפוש הספציפי הזה הוא מה שאתה מחפש.המלצה שלי – עבור על כל הדירוגים של האתר לפני שאתה מחליט.הערה 2: כרטיס המסך הנוכחי שלך נמצא כאןהערה 3: הגרפים יכולים לבלבל. שים לב שחלקם משווים ביצועים, וחלקם משווים ביצועים לעומת מחיר.סומך עליך.ובהצלחה
itsho 2013-11-01 00:41:50 itsho
מנהל בפורוםitsho
מנהל בפורוםבכיף

itsho
מנהל בפורוםכפי שכתבתי – זה הזמן לפנות למעבדה
itsho
מנהל בפורוםנכון, אך המלצתי גם להתקין וינדוס חדש…
ובהנחה שהוא יקרא לטכנאי, הטכנאי הממוצע אמור לדעת שהוא צריך להתקין את גירסת 64 ביטitsho
מנהל בפורוםזו דעתי האישית. אתה יכול (ומוזמן) לא להקשיב לי.
אם אתה צריך מדפסת זמינה גם כשהמחשב מכובה – ואתה לא מסתדר, פנה לתמיכה של d-link בישראל.אשמח מאוד לשמוע אם הסתדרת.itsho
מנהל בפורום1. אתה יכול לשנות את האייקון למה שאתה רוצה. ראה כאן
2. ציטוט של ההודעה הקודמת שלי – "אין כל סיבה להלחץ. זה לא אומר שום דבר רע."itsho
מנהל בפורום1. לחיצה ימנית על קובץ מסוג DOCX -> בחר תוכנת ברירת מחדל
2. סמן את האפשרות "השתמש תמיד בתוכנית שנבחרה…" כמו בתמונה:
3. בחר את וורד4. לחץ אישור.בהצלחה.itsho
מנהל בפורוםאמנם הלוח אכן ישן, אך המעבד עדיין סביר לשימוש ביתי.
הייתי שוקל להרחיב את הזיכרון (ל4 ג'יגה ומעלה) – ומניחוש – כיוון שיש רק 2 סלוטים לזכרונות על הלוח, כנראה שתאלץ לרכוש 4. (אך לא בהכרח – תלוי אם הזיכרון הנוכחי שלך הוא בכרטיס אחד או שניים).והייתי מחליף (בלי לשקול
) למערכת הפעלה חדשה יותר (וינדוס 7 או 8).itsho
מנהל בפורום1 אתה תמיד יכול לחבר ישירות למחשב אחד, ולשתף ברשת. באופן אישי, אני לא סומך על מכשיר חיצוני שיהפוך USB למדפסת רשת.
2. סבבה. רק רציתי להיות בטוח שאכן אין לך חיבור רשת במדפסת3. זה כל מה שהסקריפט עושה.4. לך למאפייני המדפסת ובדוק שהיא מופנית ל10.0.0.138itsho
מנהל בפורוםנשמע כמו בעיה בוינדוס עצמו.
יתכן שתאלץ להתקין מחדש את וינדוס. -
מאתתגובות