פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › כל ההודעות בג'ימייל נמחקו This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 11 years, 8 months by itsho. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 31 באוקטובר 2013 בשעה 11:34 #54238 eitanarnחבר שלום, רוקנתי היום את כל הדואר שלי בתוכנת outlook. לצערי, גיליתי שהדואר נמחק גם מחשבון הג'ימייל שלי, וכמובן גם בטלפון הנייד שמסתנכרן עם הג'ימייל. כמובן שישנם גם מכתבים יקרי ערך שנמחקו. האם הדואר שלי אבוד, או שיש דרך לשחזר אותו? 31 באוקטובר 2013 בשעה 13:49 #54239 אברהםחבר לא יודע אם אתה יכול לשחזר, אבל בודאי כדאי לך לשנות את ההגדרות כדי שזה לא יקרה לך להבא כנס להגדרות gmail (גלגל שינים בצד שמאל למעלה> הגדרות) כנס ללשונית העברה ו-POP/IMAP, בחר את השורה המופיעה בתמונה- 31 באוקטובר 2013 בשעה 19:44 #54240 itshoמנהל בפורום בנוסף על דברי אברהם: לגבי שחזור מתוך ג'ימייל עצמו – אין כזו אפשרות. ברגע שאתה מוחק מייל מתיקיית ה"פח", הוא נמחק באופן סופי – ראה כאן לגבי שחזור מיילים שנמחקו מאוטלוק – ראה כאן (בהנחה שמדובר על אוטלוק 2007) מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר