התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםאין כל סיבה להלחץ. זה לא אומר שום דבר רע.
itsho
מנהל בפורום1. אני צריך הבהרה.
אתה מנסה להתקין מדפסת רשת (RJ45), או מדפסת בחיבור USB ושהראוטר יתפקד כשרת מדפסת ?2. כתוב את דגם המדפסת.3. סתם ניחוש, נסה להריץ את הסקריפט הזה (איפוס תור ההדפסה – לא מזיק) – לחיצה ימנית, שמור בשם, פתח את התיקיה, והרץ את הסקריפט כמנהל (run as administrator)itsho
מנהל בפורוםזה אומר שהתקנת בהצלחה את התוכנה, אך לא את הדרייבר.
איזה וינדוס יש לך ?סתם ניחוש – אולי הדרייבר הזה יעזור ?itsho
מנהל בפורוםאם תוכנות מוזיקה אחרות עובדות, משמע שמדיה פלייר לא תקין ויש להתקינו מחדש.
אחרת, משמע שהדרייבר של כרטיס הקול שלך לא מותקן.איך נדע איזה כרטיס קול ואיזה דרייבר צריך ?עלייך לבדוק איזה לוח יש לך, ולפי זה נוכל למצוא עבורך דרייבר.(זה שיש לך וינדוס XP אנחנו כבר יודעים לפי הצילום מסך)קראי את המדריך – איך יודעים איזה לוח יש ליitsho
מנהל בפורוםitsho
מנהל בפורוםנשמע כמו אוזניות שסיימו את תפקידן.
צר לי.itsho
מנהל בפורוםהייתי שמח אם היית כותב את מפרט המחשב שלך, וכך אוכל לתת גם את דעתי.
itsho
מנהל בפורום1. באיזה וינדוס מדובר?
2. האם מותקנת לך תוכנת DeepFreeze ?3. האם מופיעה לך הודעה בסגנון "נוצר פרופיל זמני" ?4. נסה להוסיף משתמש לוינדוס, ובדוק שוב.itsho 2013-10-29 00:59:59 itsho
מנהל בפורוםבכיף

itsho
מנהל בפורוםלגבי החלק – יש שני מוצרים – אחד לבדיקת לוח של מחשב נייד, ואחד לבדיקת לוח של נייח. (יש גם משולבים, אך בנסיון המועט שלי, לא נהנתי מהמוצר המשולב)השימוש פשוט – מחברים ללוח, מפעילים ומסתכלים מה האותיות האחרונות שמופיעות על המסך.למוצר מצורף דף (או ספרון, תלוי כמה הם השקיעו) שבו כתוב מה המשמעות של המספרים והאותיות.1. מסכים איתך2. כשהלוח ללא זכרונות, האם הוא מצפצף ? (בדוק את 2 הלוחות במצב הזה)3. אני דווקא חושד בלחצן עצמו. נסה למצוא את המעגל שנסגר על ידי לחצן ההדלקה, וסגור אותו ידנית בעזרת מוליך חשמל כלשהו.itsho 2013-10-29 00:58:03 itsho
מנהל בפורוםההודעה שלך לא ברורה.
1. את מה ניסית לחבר לכונן אחר ?אני ביקשתי שתנסה לחבר את הכונן התקול לחיבורים של הכונן התקין (כלומר – תנתק את הכונן התקין, ותחבר את התקול במקומו)2. מה פירוש "זה" לא עובד. תפרט – אני לא יכול לנחש מה עשית אם לא תסביר קצת יותר בפירוט3. לפי זה – הכונן עצמו תקין. סבבה – כבר סיכמנו את זה את בהודעה הקודמת שלי (תקרא אותה שוב).4. לא הבנתי מה עשית עם כונן חדש. ואין זה מוכיח משהו לגבי הכונן התקול5. תנסה להיות ברור יותר בהודעות שלך. איזה כונן חיברת ? התקול ? לאיזה מחשב ? זה שהכל תקין בו ? או זה שיש בו את הבעיות ? הכל הופך כאן לסיפור ממש לא ברור.6. מאיפה הגיע הרד דיסק לסיפור שלך ? קראתי את כל העמוד שוב ולא ראיתי. תנסה לספר את הכל מההתחלה ובלי להחסיר דברים.הצלחת לבלבל אותי לחלוטין.itsho
מנהל בפורוםזה נראה שאתה כלל לא מקשיב למה שאני כותב ולא עושה את מה שאתה עצמך כותב ("3.אני לא יודע לעשות BOOT אז לא יתעסק עם זה !!!")
עדכון ביוס היא פעולה מורכבת שגם טכנאים טובים לפעמים מתקשים איתה.אם אתה מסתבך עוד בשלב הראשון – לא כדאי שתעשה זאת.בנוסף כמו שכתבתי – אתה צריך להכין דיסק BOOT עם מערכת הפעלה שיש לה שורת פקודה (דוס או 98 וכו').מדובר בנושא מאוד טכני, ואם אין לך שום הבנה בו, לא אוכל לעזור. ולו רק מהפחד שתהרוס לעצמך את הלוח.בפעם החמישית אני חוזר על עצתי – עליך לפנות לטכנאי שיעשה זאת עבורך.צר לי.itsho
מנהל בפורום1. לא כתבת האם התקנת את AVIRA כאנטי וירוס
2. אני ממליץ בנוסף שתתקין את MBAM (תוכנת אנטי-רוגלות)3. לא כתבת האם איפסת את IE והאם זה שינה משהו בהתנהגות של IE (ראשי תיבות של Internet explorer)4. לגבי ניקוי קבצים – האם השתמשת בCCleaner ?itsho
מנהל בפורוםלמרות שאני מסכים עם הגישה שצריכה להיות חלוקה בהרשאות – אני לא בטוח שזה יהיה מעשה חכם לעשות עכשיו (אחרי שהסתדרת).
בפרט לאור העובדה שזה רק עלול לגרום לעוד בעיות. -
מאתתגובות