אני לא יכול להיכנס לכונן C (הגישה נדחתה)

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים אני לא יכול להיכנס לכונן C (הגישה נדחתה)

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    PiXeL368
    חבר

אז ככה…

אני רציתי להוריד את האבטחה של כונן C בשביל להפעיל איזה שהוא ישום אז אני עשיתי מאפיינים של כונן C ומשם הלכתי ללשונית אבטחה ואז לחצתי על שינוי הרשאות (מתקדם) ואז היו שם כל מיני רשימות של, admin, user, system ואז לחצתי אחד אחד ועשיתי על כולם שליטה מלאה על כל הרשימות שיש שם ואז עשיתי אוקיי ואז זה טען לי איזה חצי שעה ובזמן העברה היה רשום שם מחיל מאפיינים אלו על: שם קובץ של המחשב ושזה סיים את הטעינה אני ניסיתי להכנס לתוך כונן C וזה רשם לי הגישה נדחתה

תמונה: 

תודה…קריצה
    PiXeL368
    חבר

אל תתיחסו לצבעים שבתוך הטקסט זה בטעות..

itsho
    מנהל בפורום

צר לי לומר שהצעד שעשית יכל לגרום גם לוינדוס לקרוס. יש לך מזל שהוא עדיין עובד.

1. הורד את הקובץ הזה לקשיח אחר שיש לך גישה אליו.
    2. חלץ אותו ולחץ פעמיים על הקובץ המחולץ בשם InstallTakeOwnership
    3. חזור ל"מחשב שלי",
    4. לחץ לחיצה ימנית על כונן C ובחר באפשרות "Take ownership" (האפשרות תופיע רק אם שלב 2 בוצע כהלכה)
    5. בסיום הפעולה, הרץ את הקובץ המחולץ RemoveTakeOwnership 
    PiXeL368
    חבר

תודה רבה על המדריך..

בקיצור אני הורדתי את מה שנתתה לי ואז אני לחצתי על Install take owner ship ואז זה הראה לי שיש שגיאה ואי אפשר להתקין זאת אז עשיתי ריסטארט למחשב בחרתי ב safe mode ואז משם עשיתי מאפיניים על C > אבטחה > עריכה > מתקדם > שינוי הרשאות > הוספה > ורשמתי שם Everyone ומאז זה נתן לי להיכנס לכונן C
    ומה שאני רוצה עכשיו שזה יראה לי את מה שהיה לי לפני התקלה במקום המה שיש לי עכשיו: ה-everyone
    יענו כזה: 
    כרגע עכשיו זה מראה לי את זה : 
    תודה רבה.. על העזרה….
    itsho
    מנהל בפורום

למרות שאני מסכים עם הגישה שצריכה להיות חלוקה בהרשאות – אני לא בטוח שזה יהיה מעשה חכם לעשות עכשיו (אחרי שהסתדרת).

בפרט לאור העובדה שזה רק עלול לגרום לעוד בעיות.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.