התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםכמו שכתבתי – גם אני לא מצאתי פתרון אמיתי.
צר לי.itsho
מנהל בפורוםבדקת אם המדפסת היחידה, משותפת?
itsho
מנהל בפורוםאם אתה משתמש באותה כתובת GMAIL זה אמור להיות אותו לוח שנה.
תעשה כמה נסיונות:1. צור אירוע ביומן שבנייח, צור אירוע אחר באותו יום ביומן שבנייד. ודווח אם אתה רואה את אחד האירועים בשני המכשירים (בנייח ובנייד)2. בקש מחבר שיש לו Gmail שיצור אירוע ויזמין אותך. בדוק באיזה מכשיר אתה רואה את ההזמנה.itsho
מנהל בפורוםלא בהכרח.
יש התקנים שלא "מנצלים" את כל אפשרויות התעבורה בכבל, ולכן זו לא הוכחה שהחיבור תקין ב100 אחוז.הדרך היחידה לוודא אם יש בעיה במגעים/חיבורים היא פשוט לחבר את ההתקן לחיבור USB אחורי, ולבדוק אם יש בעיות במצב שכזה.הסיבה היא פשוטה – בד"כ החיבור הקדמי/צד הופך לרופף יותר עם הזמן ונוטה יותר ליצור בעיות (וקצרים).בלי קשר, לקנות כבל USB זה לא סיפור יקר, וכשיש חשש – עדיף להחליף מאשר להרוס בידיים את ההתקן…itsho 2014-10-25 22:36:09 itsho
מנהל בפורוםהרבה אנשים מתלוננים על הבעיה הזו, אך לא ראיתי פתרון אמיתי.
נסי להשתמש בתוסף הזה לכרום – הוא מאפשר שימוש בממשק הקודם של כתיבת המיילים.אני מקווה שזה יפתור את הבעיה.itsho
מנהל בפורוםמצוין
itsho
מנהל בפורוםתראה גבר, תקרא בבקשה שוב את מה שכתבתי.
נסה לשנות את הרזולוציה ואז לחבר את הטלויזיה.מה לגבי העצה השניה שכתבתי? ניסית ?itsho
מנהל בפורוםלסיכום.
הדברים הללו בדוקים בוודאות:א. הכרטיס מסך מוציא מידע דרך כבל HDMI-HDMIב. הטלויזיה יכולה לקבל מידע דרך כניסת הHDMIהדבר היחיד שעולה בדעתי הוא חוסר תאימות ברזולוציה.אז:1. נסה להקטין את הרזולוציה במחשב ואז לחבר את הכבל.2. יש מקרים בהם צריך לחבר את הכל לפני הפעלת המחשב. נסה זאת.itsho
מנהל בפורוםהמשפט הכי חשוב בפוסט שלך הוא זה
"חשוב לציין שהמחשב הזה עבד לפני כמה שנים עם אותם רכיבים בדיוק"1. האם מדובר באותם רכיבים ממש (אלה שעבדו ופשוט פירקת והרכבת שוב), או ברכיבים חדשים, אך זהים. ?2. החשד העיקרי שלי הוא שיש בעיה פיזית בלוח עצמו. בעיקר בגלל הגיל שלו…נסה לחפש קבלים (capacitors) מנופחים (ראה דוגמא) – בעיקר באזור הזכרונות. לעיתים לא ניתן לראות את הניפוח בעין, ועדיף לנסות להחליק אצבע מעל הקבל בשביל לוודא שהוא לא מנופח.itsho 2014-10-24 12:20:45 itsho
מנהל בפורוםכשאתה כותב המחשב "נדלק" – האם הכוונה היא שאתה גם שומע מהרמקולים צלילים של הפעלת המחשב? או רק שנדלקות הנורות בחזית המארז?
אם אתה שומע צלילים – משמע שיש בעיה בכרטיס המסך בוודאות. יתכן שהוא לא "יושב" טוב, או (אם הוא מובנה ללוח), שהוא סיים את תפקידו.אם אתה לא שומע צלילים – הבעיה יותר מעורפלת כי זה יכול להיות מגוון דברים – לוח לא תקין, זכרונות, מעבד, או כרטיס מסך.בשביל לבודד את הבעיה צריך לבדוק כל דבר בנפרד וכך למצוא את הבעיה.בכל מקרה, האם מיד בהפעלת המחשב אתה שומע צפצוף קצר (BEEP) ? או כמה צפצופים? אם כן – זה יכול לתת רמז עבה איפה הבעיה.itsho
מנהל בפורוםאתה צודק – היומן אמור להיות אותו יומן.
ולכן אני חושש לאחד מהדברים הבאים:או שאתה משתמש ב2 יומנים שונים,או, שאזור הזמן של המכשיר והמחשב – אינם תואמים. -
מאתתגובות