התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםבשמחה,
איתמר.itsho
מנהל בפורוםכיף לשמוע שהבעיה נפתרה.

itsho
מנהל בפורוםתודה רבה על פרסום התקלה והפתרון.

itsho
מנהל בפורוםאני בספק גדול אם יש קשר בין העדכונים לבין התקלה.
ואפילו שזה מסך דק, גם מסכים דקים מתקלקלים…האם ניסית לחבר מסך אחר ? (אפילו לקחת מסך מהשכן רק לצורך הבדיקה זה גם טוב)למרות שכתבת שהחלפת מסך, עדיין שווה לבדוק עם מסך נוסף, כי זו האפשרות הסבירה ביותר.itsho 2013-10-17 01:21:18 itsho
מנהל בפורוםוינדוס משתמש בכונן הקשיח. כך שזה נורמלי שהמקום מתמלא או מתרוקן בטווח של 100MB עד 1000MB.
יתכנו מקרים שבהם הכמויות יהיו גדולות יותר, אך הם בד"כ חריגים ויקרו רק כשעובדים עם תוכנות כבדות (גרפיקה, תלת מימד, וכדו')לדעתי, אין לך וירוס.שיהיה לך אחלה יום.itsho
מנהל בפורוםבשמחה
itsho
מנהל בפורוםהצבע לא אומר כלום.
המסך הראשי של הביוס מופיע בתמונה בעמוד 33.שם, חפש את האפשרות "Power Management Setup" ולחץ אנטרואז אתה אמור לראות מסך כמו בתמונה שבעמוד 43 ולשנות את ההגדרה עבור ErP.לאחר שינוי ההגדרה, לחץ F10 עבור שמירה ויציאה מהביוס.itsho
מנהל בפורוםתודה על צילומי המסך. התקלה כעת ברורה יותר.כן. שני החיבורים צריכים להיות מחוברים במצב הראשוני.
סיבות אפשריות לשגיאה:1. דרייבר לא עדכני לכרטיס המסך (בדוק את דגם כרטיס המסך בעזרת זה)2. לפי אחת התמונות נראה בברור ששני המסכים תומכים ברזולוציות שונות. האם ניסית למצוא את הרזולוציה הגבוהה ביותר המשותפת, ורק אז לבחור את "שכפל צגים אלה" ?3. יתכן ומדובר בבעיה ברישום (רג'יסטרי). אך היות ואני לא ממליץ על התעסקות ידנית עם הרישום, אני מעדיף שקודם ננסה את 2 האופציות לעיל.itsho
מנהל בפורוםמצוין.
לפחות בודדנו את הבעיה – הגירסה ה"חלונאית" (ולא הגירסה דרך הדפדפן), תקולה.למה ?יתכנו כמה סיבות – בעיה בתוכנה עצמה, או ברכיב שמפעיל את קבצי הפלאש, ולכן :1. ביקשתי שתנסי להתקין את Shockwave player. האם התקנת ?2. האם ניסית להסיר ולהתקין מחדש את המשחק עצמו (מהעמוד הזה) ?itsho
מנהל בפורוםלגבי הלוח השני שכתבת (G31M-ES2L),
עיין כאן, בתמונה שבעמוד 43, השורה האחרונה המופיעה בתמונה היא ErP.itsho
מנהל בפורום1. אשמח אם תכתוב את הודעת השגיאה המלאה שהתוכנה הזו נותנת
2. דבר נוסף שאתה יכול לנסות: לוח הבקרה -> מידע וכלי ביצועים -> הפעל מחדש את ההערכה. – יתכן שהפעולה הזו תפתור את הבעיה.3. בעת עליית המערכת, האם מופיעה לך הודעת שגיאה לגבי שירות "windows desktop services" שלא עובד ?4. לחיצה ימנית על המחשב שלי -> ניהול -> מנהל ההתקנים -> כתוב כאן מה מופיע לך תחת מתאמי תצוגה, והאם יש עליהם סימן קריאה או סימן שאלה.itsho
מנהל בפורום1. מה מייקרוסופט אמרו לך לעשות ? הם השאירו אותך עם התקלה ?
2. אני ממליץ שתבדוק שוב מה מספר השגיאה על הכונן הלא תקין. אתה בטוח שזה קוד 19?itsho
מנהל בפורוםזה מה שהבנתי:
המסך נהיה חשוך יותר כשמוצגים בו דברים בצבע שחור (גם תמונות, וגם סרטים).הבנתי נכון ?אם זה המצב – נראה לי שמדובר בבעיה במסך עצמו (בדרך כלל מסכים ישנים נוטים לעשות בעיות שכאלה).בשביל להיות בטוח במאה אחוז, ניתן לנסות לחבר מסך אחר.itsho
מנהל בפורוםצר לי לומר שהצעד שעשית יכל לגרום גם לוינדוס לקרוס. יש לך מזל שהוא עדיין עובד.
1. הורד את הקובץ הזה לקשיח אחר שיש לך גישה אליו.2. חלץ אותו ולחץ פעמיים על הקובץ המחולץ בשם InstallTakeOwnership3. חזור ל"מחשב שלי",4. לחץ לחיצה ימנית על כונן C ובחר באפשרות "Take ownership" (האפשרות תופיע רק אם שלב 2 בוצע כהלכה)5. בסיום הפעולה, הרץ את הקובץ המחולץ RemoveTakeOwnershipitsho
מנהל בפורוםאני יודע שיש לך את האופציה, זה חלק מוינדוס 7…
הלחיצה אמורה לפתוח את התפריט הזה:
אם תבחר באופציה duplicate – אתה אמור לראות גם על מסך הטלויזיה וגם במחשב את אותה התמונה. -
מאתתגובות