התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםצר לי, אך זה נשמע כמו בעיה בקשיח עצמו.
האם בחיבור ישיר (לתוך מחשב אחר), הוא עובד ? אם כן – יתכן שהלוח שלך לא תקיןitsho
מנהל בפורוםהורד והתקן את הדרייבר הזה.
itsho
מנהל בפורוםצר לי, אך לפי התגובות הרשמיות באתר של מיקרוסופט – האפשרות הזו לא נתמכת.
מצאתי תוכנה (לא חינמית) שמאפשרת לעשות משהו דומה – ראה כאן.itsho
מנהל בפורוםאין צורך לקרוא את כל המאמר.בכל מקרה, אני מניח שהסיומת שהשתבשה היא LNK.זה קובץ התיקון עבור וינדוס 7הרץ אותו והפעל מחדש את המחשבitsho 2013-10-12 21:23:25 itsho
מנהל בפורוםכמעט אפסיות.
ברגע שאתה נכנס לאתר בצורה מאובטחת, אתה למעשה מתחיל "שיחה" עם האתר.בשביל שהאתר יזהה אותך במאה אחוז, הוא שומר בצד שלך Cookie.ברגע שאתה עושה יציאה מסודרת, זה מוחק את הcookie (או את התוכן במקרים מסויימים).אם לא יצאת בצורה מסודרת, הcookie נשאר אצלך.אבל בדיוק כמו בשיחת טלפון, אם צד אחד ניתק, ה"שיחה" עצמה התנתקה כבר…
הסיכון היחיד שיש בזה הוא במקרה שמישהו יצליח לפרוץ למחשב שלך, להשיג את הCOOKIE ולהכנס בדיוק בטווח הזמן הזה – שניה לפני ה"ניתוק" היזום של צד השרת ולהשתמש בCOOKIE בשביל להתחזות אליך.בנוסף, אחרי פרק זמן (קצר מאוד) של חוסר פעילות – האתר "מנתק את השיחה", בעצמו.אתה יכול לבדוק בעצמך – אם תשאיר את החלון של הבנק פתוח למשך זמן מסויים ללא פעילות, תגלה שהוא דורש ממך את הסיסמה שוב…itsho 2013-10-12 21:20:00 itsho
מנהל בפורוםלא צירפת תמונה.
itsho
מנהל בפורום1. הדוגמא שנתתי (iTunes) היא לדיסק עם מוזיקה עברית (מוש בן ארי)2. אני לא מכיר אתרים שנותנים מוזיקה עברית להורדה חינם בצורה חוקית.
להלן אתרים לקניית מוזיקה ישראלית:Last.fm משמיע לפעמים גם מוזיקה ישראלית ונותן לינק לקניה בAmazon – הנה דוגמאובלי קשר – cdconnection (לא בארץ) מאפשר משלוח דיסקים של ממש גם לישראל במחירים ממש זולים.3. לקינוח, הייתי ממליץ לקרוא את המאמר הזה – שמסביר למה כדאי לקנות מוזיקה מקורית.itsho 2013-10-12 21:14:22 itsho
מנהל בפורוםהאם מדובר במחשב נייד או נייח ?
itsho
מנהל בפורוםאני מניח שאתה מתכוון לקובץ WAB
בתוך אוטלוק 2007:קובץ -> יבוא ויצואבחר את האפרשות "ייבוא דואר וכתובות"הבאבחר outlook expressהבאבמסך הזה יהיה עליך לבחור מה לעשות במקרה של איש קשר כפול (כלומר, הוא כבר קיים אבל הוא גם נמצא בקובץ לייבוא)לחץ סיוםבחר את קובץ הWABולחץ אישורitsho
מנהל בפורוםתתקין אנטי וירוס, ואז נדע…
אני ממליץ על AVIRA
itsho
מנהל בפורוםitsho
מנהל בפורוםסבירות גבוהה שהמאורר של המעבד מלא באבק, והוא מתחמם מאוד.
ובשביל למנוע נזק למעבד, הלוח מכבה את עצמו.פנה למעבדה שיפתחו את המחשב וינקו אותו מאבק.בהצלחה
itsho
מנהל בפורוםקשה לי להאמין שימצאו דרך לעקוף כי לא מדובר על הצפנה שהם המציאו אלא בהצפנה אמיתית ברמה מאוד גבוהה. ובלי 2 המפתחות (הפרטי והציבורי), לא ניתן לפענח את הקבצים.
אם הם אכן מחקו את המפתח הפרטי מהשרת שלהם – אז לצערי אני לא חושב שיש דרך לשחזר את הקבצים.חברות האנטי וירוס "כיסו את עצמם" על ידי זה שהם מזהים את הרוגלה ומונעים ממנה להתחיל לפעול.אני לא חושב שיש להם אינטרס לפענח את הקבצים.יתכן שיהיה איזה חוקר אבטחה שיצליח למצוא פירצה ברוגלה עצמה ולגרום לה לחשוב שהקורבן באמת שילם, אך זה יהיה אפשרי רק כל עוד יש בצד השרת את המפתח הפרטי. ובהנחה שהFBI או איזה גורם אכיפה כלשהו לא יוריד את השרת.צר לי.itsho
מנהל בפורוםאמנם זו לא חכמה גדולה לומר לאחר מעשה, אך הורדתי עותק של הרוגלה, וAVIRA זיהתה את הרוגלה עוד בטרם היא הורצה
כנ"ל לגבי MBAM.בקיצור – ההמלצות (לשאר הקוראים) הם:1. להחזיק תמיד אנטי וירוס טוב כדוגמת AVIRA2. להריץ סריקה יזומה בעזרת אנטי רוגלות כדוגמת MBAM החינמית – מדי שבוע/שבועיים (או לקנות את הגירסה הלא-חינמית ולקבל הגנה בזמן אמת)3. לא ללחוץ על לינקים במיילים שהגיעו משולחים לא מוכרים !!! אפילו לא "בשביל לבדוק מה זה". רוגלה מתוחכמת יכולה להתקין את עצמה ברגע הלחיצה על הלינקץ גם מבלי לבקש אישור התקנה.takala 2013-10-11 13:56:53 itsho
מנהל בפורום1. כתבתי שהסרטון מיועד למשתמשים מתקדמים כי הפעולה הזו קצת מורכבת למי שלא מכיר את הדברים האלה.
English »< id="SL_lng_to">< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="bn">Bengali< value="be">Belarusian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="zh-CN">Chinese (Siml.)< value="zh-TW">Chinese (Trad.)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="kn">Kannada< value="ko">Korean< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="ms">Malay< value="mt">Maltese< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< ed="" value="es">Spanish< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish 2. שניהם שיטות לשמירת הקבצים על הדיסק הקשיח. FAT היא שיטה ישנה, NTFS היא חדשה. לפרטים יותר טכניים ראה כאן3. מFAT לNTFS – אם אתה משתמש בכלי ההמרה של וינדוס – שום דבר לא נמחק.שים לב שכלי ההמרה של וינדוס לא יודע לעשות את ההפך, ואתה צריך תוכנה חיצונית שתעשה את ההמרה ההפוכה.4. כן – עם תוכנה חיצונית כמו GParted. אבל ברצינות – למשתמש ביתי אין שום סיבה לחזור מNTFS לFAT. -
מאתתגובות