פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › איך להמיר קובץ PHP לMP3
- This topic has 11 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 11 years, 6 months by
itsho.
-
מאתתגובות
-
28 בספטמבר 2013 בשעה 17:28 #53700
אורן1
חברשלום חברים
איך ממירים קובץ php לקובץ mp3.ניסיתי לצרוב שירים עם סיומת php בתוכנת נרו ולא הצלחתי אני צריך להמיר את הקבצים ל mp3 נכון ?תודה29 בספטמבר 2013 בשעה 01:15 #53709itsho
מנהל בפורוםאין כל קשר בין הקבצים. ולכן לא ניתן להמיר בין השניים.
PHP הוא קובץ קוד או HTML.MP3 הוא קובץ שמע.29 בספטמבר 2013 בשעה 15:19 #53723אורן1
חבראז איך אני צורב את השירים ?
30 בספטמבר 2013 בשעה 20:38 #53749itsho
מנהל בפורוםזה מה שאני מנסה להסביר – אם היו לך שירים, היית יכול לצרוב. אבל אין לך שירים, כי PHP זה לא קובץ שמכיל שיר.
English »< id="SL_lng_to">< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="bn">Bengali< value="be">Belarusian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="zh-CN">Chinese (Siml.)< value="zh-TW">Chinese (Trad.)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="kn">Kannada< value="ko">Korean< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="ms">Malay< value="mt">Maltese< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< ed="" value="es">Spanish< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish 2 באוקטובר 2013 בשעה 15:31 #53832אורן1
חבראבל נכנסתי לאתר להורדת שירים וזה ירד לי ככה
2 באוקטובר 2013 בשעה 20:12 #53837itsho
מנהל בפורוםלהזכירך – פורום תקלה לא תומך בתוכנות ובתכנים לא חוקיים.
אם מדובר באתר לא חוקי – ראה זאת כאזהרה ראשונה.אם מדובר באתר חוקי – כתוב את שם האתר ואנסה לבדוק מה קרה.כי בפועל, אולי לחצת על "הורד שיר", אבל לא קיבלת אותו בסופו של דבר אלא סוג של מסמך שקשור לאתר עצמו (טכנית)4 באוקטובר 2013 בשעה 15:34 #538794 באוקטובר 2013 בשעה 17:27 #53882itsho
מנהל בפורום1. האתר הזה – unidown, לא נותן לך להוריד, אלא פשוט מפעיל את הסרטון מיוטיוב.
ולידיעתך, הורדה של שיר מתוך סרטון ביוטיוב אסורה !4 באוקטובר 2013 בשעה 18:40 #53886אורן1
חבראתה יכול לתת לי שם של אתר חוקי שאפשר להוריד ממנו שירים ואפשר לצרוב ממנו אחר כך לדיסק בתוכנת נרו
תודה.5 באוקטובר 2013 בשעה 19:45 #53892itsho
מנהל בפורוםבוודאי, ראה כאן רשימת אתרים להורדת מוזיקה חוקית – כלומר, מוזיקה שהאמנים שיצרו אותה, מוכנים לחלק בחינם.
כמו כן, אתה יכול לקנות מחנות iTunes כמעט כל שיר. המחיר הוא קבוע – 0.99$ לשיר.ראה דוגמא.שים לב שקבצים מחנות iTunes מגיעים בפורמט AAC, ויהיה עליך להמיר אותם לMP3, ורק אז תוכל לצרוב אותם באמצעות תוכנות כמו NERO.6 באוקטובר 2013 בשעה 14:11 #53900אורן1
חבראני מחפש שירים בעברית לא לועזית
12 באוקטובר 2013 בשעה 21:09 #53964itsho
מנהל בפורום1. הדוגמא שנתתי (iTunes) היא לדיסק עם מוזיקה עברית (מוש בן ארי)2. אני לא מכיר אתרים שנותנים מוזיקה עברית להורדה חינם בצורה חוקית.
להלן אתרים לקניית מוזיקה ישראלית:Last.fm משמיע לפעמים גם מוזיקה ישראלית ונותן לינק לקניה בAmazon – הנה דוגמאובלי קשר – cdconnection (לא בארץ) מאפשר משלוח דיסקים של ממש גם לישראל במחירים ממש זולים.3. לקינוח, הייתי ממליץ לקרוא את המאמר הזה – שמסביר למה כדאי לקנות מוזיקה מקורית.itsho 2013-10-12 21:14:22 -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.