התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםרעש של מאורר אומר שספק הכוח מוציא חשמל,
אך אם לא שומעים צפצוף, יתכן שמדובר בבעיה בלוח/זכרונות.itsho
מנהל בפורוםלוח הזה לא מצאתי תמונה.
פשוט צריך לעבור על האפשרויות ולחפש ErP, כי לפי זה, הלוח תומך בErPitsho 2013-08-19 23:09:32 itsho
מנהל בפורוםצילמתי עבורך את ברירת המחדל.

itsho
מנהל בפורוםכפי שכתבתי בהודעה הראשונה. נסי להגיע למצב שהמחשב נתקע כשהתוכנה speedfan פועלת וגלויה לעין.
כך, תוכלי לדעת אם המחשב נתקע בחום מסויים (אם זה קורה כמה פעמים), או, שאין קשר לחום.במקביל להוראות הללו – כשהמחשב מכובה, פתחי את מארז המחשב ובדקי האם יש אבק שהצטבר על המאורר של המעבד.אם כן, הסירי אותו בעדינות (בלי כפפות או כל דבר שיכול לגרום לחשמל סטטי)הנה סרטון לדוגמאitsho
מנהל בפורוםההמלצה שלי – לא לשנות את סימוני ברירת המחדל.
itsho
מנהל בפורוםא. מצוין
ב. זה בדיוק העניין – שם הרמאים שינו את המאפיינים…ג. לא קיימת דרך שכזו.itsho
מנהל בפורוםמומלץ לפנות למייקרוסופט ולשאול אותם האם מותר לך לעשות זאת מבחינת רשיונות.
המוקד פעיל בימים א'-ה' 08:00-18:00 / שישי 08:00-13:00
09-7625400itsho
מנהל בפורוםבדיקת דיסק (chkdsk) בודקת אם יש סקטורים פגומים בדיסק הקשיח.
מסך כחול אומר שיתכן שמדובר בבעיה עמוקה יותר: בעיה בלוח של הדיסק הקשיח, או בעיה שמופיעה רק במצב שימוש מסוים (לדוגמא, מתוך וינדוס).כך שבדיקת chkdsk שיוצאת תקינה לא סותרת את העובדה שיתכן מאוד שהקשיח גוסס.הערה חשובה – אם אתה ממשיך לקבל שוב ושוב את אותה השגיאה (עם אותם הפרמטרים) – אין שום מקום לספק.אם אתה מקבל מספרים שונים – אז יש הרבה מקום לספק…itsho 2013-08-18 23:02:51 itsho
מנהל בפורוםלצערי, לא לכל לוח יש את האפשרות לבטל את מצב ErP. כנראה שבלוח שלך אין.
חיפשתי במדריך של הBIOS ללוח שלך, ולצערי, לא מצאתי.itsho
מנהל בפורוםכפי שכתבתי – זה מוחק את רשימת ההיסטוריה של החיפושים. לא את הקבצים עצמם.
אם יש דברים ספציפיים שאתה לא רוצה שימחקו, הסר את הסימון עבורם…itsho
מנהל בפורוםCore 0 וCore 1 הם הליבות של המעבד שלך.
והחום שלהם נראה תקין.אך לעומתם, הGPU (שבב העיבוד הגרפי) חם.itsho
מנהל בפורוםכתבתי, נסה את CCleaner.
itsho
מנהל בפורוםהעלית את הציור לDRIVE שלך.
אז אחד מהשניים – או שתתני הרשאות לכולם על הקובץ שהעלית,או, שתעלי לאתר אחסון תמונות כדוגמת זהitsho
מנהל בפורוםלגבי ה64 – צר לי לאכזב אותך, אך לא תוכל להתקין על המחשב הזה.
לגבי השאלה השניה – כפי שאמרתי בהתחלה – היכולת הזו תלויה במעבד.עליך לבדוק איזה מעבד יש למחשב הנייד ולפי זה תוכל לדעת אם יש לו VT או לא. -
מאתתגובות