התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםכתוב את דגם לוח האם שלך.
להלן מדריך – איך בודקים איזה לוח אם יש לי?itsho
מנהל בפורוםבגלל שאין לך VT, לא תוכל להריץ guest שהוא 64.
נסה להתקין את WINDOWS SERVER 2008 R2 32 BITitsho
מנהל בפורוםאז תעלי לאתר אחסון תמונות כלשהו ושימי כאן את הלינק
itsho
מנהל בפורוםלוחצים על
ואז על
בחלון שנפתח, לוחצים על "בחר קובץ" -> בוחרים את הקובץ מהמחשב -> "Upload" -> אישור.itsho
מנהל בפורוםשוב, אין לזה מחיר קבוע, כי זה תלוי כמה גרוע מצב הדיסק הקשיח.
יש חברות שנותנות הצעת מחיר בחינם ויש חברות שנותנות בתמורה ל100 ש"ח בערך.itsho
מנהל בפורוםמספר השגיאה (0x7e) בצירוף הפרמטר השני (ffffffff`c000000e) שפירושו הוא STATUS_NO_SUCH_DEVICE
בצירוף העובדה שמדובר על דרייבר שקשור לגישה לדיסק הקשיח מורה (די בבירור) שהדיסק הקשיח תקול או לפחות גוסס.אם יש מידע חשוב על הקשיח, גבה אותו בהקדם, והחלף אותו בחדש.itsho
מנהל בפורוםמסך כחול אומר שוינדוס קרס. הסיבה לכך יכולה להיות בעית חומרה או תוכנה.העניין מעורפל כי אין לי את פרטי הקריסה. (וגם כשיש, לא תמיד המידע חד משמעי).כתוב כאן את פרטי המסך הכחול, או לפחות נסה לצלם עם הפלאפון ולהעלות את התמונה.
ולפי זה, ננסה לעזור לך יותר.itsho
מנהל בפורוםזה אומר שמבחינת וינדוס הוא לא יודע איך לגשת לחומר שנמצא על הדיסק הקשיח.
בשום פנים ואופן אל תלחצי על אתחול – אם תעשי, הסיכוי לשחזור רק ילך ויפחת.עלייך לנסות לשחזר את החומר :או באמצעיים ביתיים כמו תוכנת השיחזור Recuva (חינמית), ולהכין מראש די מקום פנוי עבור כל החומר המשוחזר.[הבהרה: אי אפשר לשחזר מתוך דיסק קשיח תקול לתוך עצמו. אם תעשי זאת, תדרסי את החומר הקיים.]או, להעזר בשירות של חברות שחזור מקצועיות (עלות השירות משתנה בהתאם למצב הדיסק הקשיח, אך לצערי, בהרבה מקרים מדובר על פעולה יקרה באופן לא הגיוני !)itsho 2013-08-18 00:45:35 itsho
מנהל בפורוםבכיף

itsho
מנהל בפורום1. להרחיק מהקיר יכול לעזור במעט. כי אם זו אכן הבעיה, בד"כ מדובר בשכבת אבק שחוסמת את האויר הקר מלהגיע לגוף הקירור של המעבד, אז ההרחקה מהקיר תעזור לכמה שניות נוספות ולא יותר.2. כן, אשמח שתעלה צילום מסך.
itsho 2013-08-18 00:38:19 itsho
מנהל בפורוםראה כאן הסבר על שחזור מערכת.1. לפי הרשום בדוח השגיאה מדובר בוינדוס ויסטה.
2. קוד השגיאה הוא 1000008e וזה זהה ל0x8e – ראה כאן. לפי זה, השגיאה יכולה להיות קשורה לאחד או יותר מהדברים הבאים:אין די מקום בקשיח, דרייבר בעייתי, כרטיס מסך תקול, בעיה בBIOS, או, בעיות בזיכרון.הדגשתי את השניים שאני חושד בהם יותר מהאחרים.אם אתה רוצה שאנסה להמשיך לעזור, תעלה בבקשה את הקבצים האלה לאתר שיתוף קבצים (או לפורום כקובץ מצורף):C:\Windows\Minidump\Mini081613-01.dmp
C:\Users\User\AppData\Local\Temp\WER-137592-0.sysdata.xml
C:\Users\User\AppData\Local\Temp\WER147.tmp.version.txt
itsho 2013-08-18 00:37:00 itsho
מנהל בפורוםאין שום מניעה ליצור את האינדקס. אל תפחד.
במקרה הכי גרוע, תיצור אותו מחדש.itsho
מנהל בפורוםאני עדיין לא בטוח שהבנתי מה אתה רוצה לעשות.
אתה רוצה למחוק את המסמכים שלך, ושישאר וינדוס בלבד ? כלומר, להגיע למצב של וינדוס "נקי" – בלי שום זכר לדברים אישיים שלך ?אני מניח שלא, ואתה רק רוצה לנקות "שאריות" של תוכנות, והעיקר לפנות מקום מהמחשב.אם כן, נסה את התוכנה CCleaner – מנקה שאריות של תוכנות וקבצים מיותרים (תוכנה חינמית, יש תפריטים בעברית).שים לב שלא להתקין את הToolbar בזמן ההתקנה…itsho
מנהל בפורוםלא מצורפת תמונה.
-
מאתתגובות