התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםתודה.
אני מקווה שהתמונות הבאות יעזרו לך :

itsho 2013-08-15 01:26:46 itsho
מנהל בפורום1. כתבי בבקשה את כל הפרטים הידועים לך על מפרט המחשב. (ובן כמה הוא)
2. באיזה וינדוס מדובר ?3. יתכן שמדובר בהתחממות של המעבד.לכן – בדקי בעזרת התוכנה הזו מה החום של המעבד – מומלץ להשאיר את התוכנה רצה כך שתוכלי לדעת מה חום המעבד בשעה שהמחשב נתקע.itsho
מנהל בפורוםקובץ CDA הוא בסה"כ קובץ לינק לרצועת שמע.
ניתן לצרוב על דיסק (CD-R) ב2 שיטות :1. אודיו – (עד 80 דקות השמעה)2. מידע – עד 700MB (ובדיסקים מיוחדים 800MB)על הדיסק שאתה מסתכל צרבו אודיו, ולכן לא מדובר ב"המרה" של קובץ מסוג מסויים לסוג אחר אלא בפעולה שנקראת RIP (שמתורגמת באופן כושל ל"קריעה", אך אני לא ממש מתחבר לתרגום הזה).עליך לעשות RIP לדיסק, ולקבל קובץ MP3 עבור כל "רצועה" בדיסק.ולסיום – תוכנה חינמית לצורך זה בדיוק:itsho
מנהל בפורום
1. מכיוון שמדובר על מאמץ מינימלי – לצלם את המסך ולהעלות תמונה, וגם את זה אתה לא עושה – זה נראה לי קצת חוצפה להמשיך לבקש תמיכה בפורום שכל משתתפיו מתנדבים.2. בתגובה הקודמת שלך כתבת שאין לך פלאפון/מצלמה בתור תירוץ ועכשיו התירוץ הוא שאני כבר העלתי את התמונה – לא נראה לי הגיוני שרק עכשיו נזכרת בזה.3. לשאלתי (מה קורה כשלוחצים על Winkey+f) הגבת רק לאחר 3 הודעות – כנ"ל.למרות זאת, אעזור לך:נראה שאפשרות החיפוש בוינדוס שלך מבוטל.איך מאפשרים?לוח הבקרה -> תוכניות -> הפעל או בטל תכונות וינדוס (Turn Windows Features on or off.)בחלון שיפתח, חפש את האפשרות"חיפוש בוינדוס" (Windows Search) וסמן אותה
itsho
מנהל בפורוםצר לי, אך אני לא מבין את הבעיה.
עשה את המאמץ המינימלי ושים כאן תמונה, ואשתדל לעזור לך.itsho
מנהל בפורוםבימים א'-ה' 08:00-18:00 / שישי 08:00-13:00
09-7625400itsho
מנהל בפורום1. תתקין את AVIRA – אין צורך להגדיר שום דבר (רק להמנע מלהתקין את הTOOLBAR במהלך ההתקנה)
2. עשה את מה שכתבתי בהודעה הקודמת, ועדכן אותנו.בהצלחה.itsho
מנהל בפורום1. כן, מודם שמתחמם יותר מדי יכול להתקע או אפילו להכבות, ובכך לגרום לניתוקים.
2. יש לבדוק אם חורי האוורור של המודם לא מכוסים, ושהמודם נמצא במקום מאוורר (כלומר, לא מאחורי המחשב או ליד משהו חם)3. אם נראה שמדובר בחום "תקין" (לפי ספר ההוראות של המודם), כדאי לנצל את האחריות (אם קיימת) ולפנות למוכר שיחליף את המוצר.itsho
מנהל בפורוםעל כל הבעיות יחד.
מנסיון, התמיכה הטלפונית שלהם מצוינת. אני לא מבין למה אתה לא רוצה להתקשר…itsho
מנהל בפורוםאין צורך בפלאפון, אפשר לצלם את המסך גם מתוך המחשב.1. לחץ על הלחצן Print Screen במקלדת,
2. עבור לתוכנה גרפית כלשהיא (כן, אפילו "צייר" – Mspaint), ולחץ על "עריכה"-> "הדבק".3. שמור את הקובץ ותעלה אותו לכאןקיימות גם תוכנות שמצלמות את המסך עבורך כמו זו, אך יש אנשים שטוענים שהתוכנות הללו מסובכות לעומת הדרך שציינתיitsho
מנהל בפורוםצר לי אך אני לא מבין את הבעיה.
אתה תמיד יכול להעלות צילום מסך (גם אם זה סרט או תמונה), גם תמונה שצולמה בפלאפון יכולה לעזור.itsho
מנהל בפורוםמזה חששתי.
זה אומר שהmalware שאתה נגוע בו יותר עקשן ממה שחשבנו.1. האם התקנת את AVIRA ?2. הרץ פעמיים סריקה של MBAM במצב בטוח (הפעלה מחדש של המחשב -> F8 -> בחר SAFE MODE בתפריט) – הפעם השניה היא בשביל לוודא שאכן הmalware הוסר.לאחר מכן, הפעל מחדש את המחשב במצב רגיל, וסרוק שוב.אם הmalware עדיין נמצא – כתוב כאן.itsho
מנהל בפורום1. בדוק את הגישה ל10.0.0.138 כשאתה לא מחובר לאינטרנט
2. בדוק בהגדרות הרשת שהDNS שלך הוא 10.0.0.138 (בין אם מדובר בIP דינמי או ידני)3. בצע PING ל10.0.0.138 וכתוב מה התוצאה.אם עדיין יש תקלה – נסה לאפס את הראוטר, ולגשת שוב.אם עדיין (לאחר האיפוס) יש תקלה – יתכן שיש בראוטר עצמו בעיה.itsho
מנהל בפורוםבמצב כתיבת תגובה תוכל ללחוץ על הלחצן
.אם אתה לא מסתדר, פשוט תעלה את התמונות לאתר אחסון תמונות חינמי כלשהו, ושים כאן (כתגובה), לינק לתמונות. -
מאתתגובות