בעיה בהתחל – אין חיפוש [בעיה נפתרה]

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים בעיה בהתחל – אין חיפוש [בעיה נפתרה]

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 18 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    נענע10
    חבר

שלום לכולם אני חדש פו

כשאני ניכנס ל התחל (בווינדוס 7 32bit) הוא לא נותן לי ליכתוב בחיפוש ואין בכלל את החיפוש למציאת קבצים

אים מישהו יכול לתת לי איך להחזיר את החיפוש להתחל שישלח לי בתגובה תודה רבהנענע102013-08-06 15:51:48

itsho
    מנהל בפורום

הפעל את תוכנת הניקוי הזו.

דווח אם הבעיה נפתרה.

itsho2013-08-07 00:21:15

נענע10
    חבר

הבעיה לא נפתרה הפעלתי את התוכנה הוא סיים והדלקתי מחדש את המחשב ואין שינוי יש אפשרות אחרת אולי בגלל עידכון מערכתנענע102013-08-08 03:18:03

itsho
    מנהל בפורום

נראה שלא הבנתי את הבעיה.

1. האם הבעיה היא כמו בתמונה הזו (ששורת החיפוש כלל לא קיימת)

2. האם תוכל להעלות תמונה ? 
    3. מה קורה כשאתה לוחץ על צירוף המקשים WinKey + F ? (מקש וינדוס והאות F ביחד) 
    נענע10
    חבר

איך מעלים תמונה באתר אני רוצה לעלות תמונה של הבעיה וגם כאשר אני לוחץ על מקש ווינדוס והאות F ביחד(itsho כשאשר עלתה את התמונה זו הבעיה שיש לי שהיא בכלל לא קיימת)

itsho
    מנהל בפורום

להעלאת תמונה יש ללחוץ על עורך תגובה מלאה ואז על הכנס תמונה

נענע10
    חבר

אני לוחץ על החץ והוא מפנה אותי ל כתיבת תגובה איך מעלים תמונה נענע102013-08-13 00:25:28

itsho
    מנהל בפורום

במצב כתיבת תגובה תוכל ללחוץ על הלחצן הכנס תמונה.

אם אתה לא מסתדר, פשוט תעלה את התמונות לאתר אחסון תמונות חינמי כלשהו, ושים כאן (כתגובה), לינק לתמונות.
    נענע10
    חבר

הוא לא מופיע אני לא יודע כול כך לעלות תמונה לאתר אחסון יש אפשרות שתישלח לי את אתר לעלות תמונות של אתר תקלה??? יש אפשרות לפתור את זה מה כול האפשר?נענע102013-08-12 11:57:24

itsho
    מנהל בפורום

באתר הזה תוכל להעלות את התמונות, וכתוב כאן כתגובה את הלינקים לתמונות שלך

נענע10
    חבר

שחכתי שאין לי פלאפון כי הוא בתיקון ואין לי מצלמה יש אפשרות לפתור את זה

כי זה קשה לי למצוא קבצים בבקשה אני חייב את זה

itsho
    מנהל בפורום
    אין צורך בפלאפון, אפשר לצלם את המסך גם מתוך המחשב.

1. לחץ על הלחצן Print Screen במקלדת,

2. עבור לתוכנה גרפית כלשהיא (כן, אפילו "צייר" – Mspaint), ולחץ על "עריכה"-> "הדבק".
    3. שמור את הקובץ ותעלה אותו לכאן
    קיימות גם תוכנות שמצלמות את המסך עבורך כמו זו, אך יש אנשים שטוענים שהתוכנות הללו מסובכות לעומת הדרך שציינתי
    נענע10
    חבר

למה אני יעלה תמונה אים כבר אתה עילתה תמונה שיש לי את הבעיה שלה וכאשר אני לוחץ על הכפתור של ווינדוס והאות F ביחד דהוא כותב לי כך:

אין תוכנית משויכת לביצוע הפעולה המבוקשת נא התקן תוכנית:לחלופין,אם תוכנית מותקנת כבר,צור שיוך ב'תוכניות ברירת מחדל' בלוח הבקרה

itsho
    מנהל בפורום

1. מכיוון שמדובר על מאמץ מינימלי – לצלם את המסך ולהעלות תמונה, וגם את זה אתה לא עושה – זה נראה לי קצת חוצפה להמשיך לבקש תמיכה בפורום שכל משתתפיו מתנדבים.

2. בתגובה הקודמת שלך כתבת שאין לך פלאפון/מצלמה בתור תירוץ ועכשיו התירוץ הוא שאני כבר העלתי את התמונה – לא נראה לי הגיוני שרק עכשיו נזכרת בזה.
    3. לשאלתי (מה קורה כשלוחצים על Winkey+f) הגבת רק לאחר 3 הודעות – כנ"ל.
    למרות זאת, אעזור לך:
    נראה שאפשרות החיפוש בוינדוס שלך מבוטל.
    איך מאפשרים?
    לוח הבקרה -> תוכניות -> הפעל או בטל תכונות וינדוס (Turn Windows Features on or off.)
    בחלון שיפתח, חפש את האפשרות 
    "חיפוש בוינדוס" (Windows Search) וסמן אותה

נענע10
    חבר

סליחה על מה שהאמרתי ואני מיתנצל:כשאני ניכנס ללוח הבקרה אין לי תוכניות יש לי תוכניות ברירת מחדל מה לעשותנענע102013-08-14 22:26:37

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 18 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.