התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםזה רוגלה/רושעה (Malware) שMBAM מקטלג כPUP – תוכנה-לא-רצויה-פוטנציאלית.
כמובן, זה הניסוח העדין של "תסיר את זה מהר מהמחשב שלך ותשנה את הסיסמאות שלך למייל ושאר הדברים החשובים לך"itsho 2013-08-12 00:22:18 itsho
מנהל בפורוםבמה שמופיע בתמונות שאתה העלת.
itsho
מנהל בפורוםלא הבנתי את תיאור התקלה.
אשמח אם תסביר יותר או תעלה צילום מסך.itsho
מנהל בפורוםלפי MBAM – המחשב שלך נגוע. סמן את כל התוצאות ולחץ על "הסר נבחרים".
לאחר סריקה שבסיומה נמצאו תוצאות שכאלה, הייתי ממליץ להפעיל מחדש את המחשב ומיד – לסרוק שוב.itsho
מנהל בפורום1. באיזה אנטי וירוס אתה משתמש ? האם ניסית להחליף לאנטי וירוס אחר ?
2. לאיזה דפדפנים אתה מתכוון כשאתה אומר "כל דפדפן שיש לי" ?11 באוגוסט 2013 בשעה 20:34 בתגובה ל: שאני פותח את חלון האקספלורר, נפתח לי החלון שבתמונה שאני לא מצליח ….. #53021itsho
מנהל בפורוםבמילים פשוטות, יש לך רושעה/רוגלה (Malware) כלשהי שחוטפת (hijack) את העמוד הראשון של הדפדפן.
1. הרץ סריקה באמצעות MBAM (אנטי רוגלות חינמית ומצוינת)2. נסה ללחוץ לחיצה ימנית על העמוד (בצורתו הנוכחית) ונסה לבחור אפשרויות שונות תחת התפריט "קידוד" – אם יעלה בידך למצוא את הקידוד הנכון, אולי תוכל לקרוא את הג'יבריש, וכך להבין מהי התוכנה האחראית למחדל.itsho 2013-08-11 20:34:43 itsho
מנהל בפורוםלהעלאת תמונה יש ללחוץ על
ואז על 
itsho
מנהל בפורוםבעזרת עורך BCD תוכל להסיר את הוינדוס הישן מהתפריט.
ובעזרת סייר הקבצים – תוכל למחוק את התיקיות של הוינדוס הקודם.itsho
מנהל בפורוםאנא פרט יותר – האם יש הודעת שגיאה ? באיזה וינדוס מדובר ?
itsho
מנהל בפורוםבשני המחשבים?
itsho
מנהל בפורוםנראה שלא הבנתי את הבעיה.
1. האם הבעיה היא כמו בתמונה הזו (ששורת החיפוש כלל לא קיימת)
2. האם תוכל להעלות תמונה ?3. מה קורה כשאתה לוחץ על צירוף המקשים WinKey + F ? (מקש וינדוס והאות F ביחד)itsho
מנהל בפורוםכפי שהבנת, מדובר ככל הנראה בתקלת חומרה.
לא הייתי ממהר לזרוק אותו – הכל תלוי בגיל המחשב.יתכן שמדובר בבעיה "קטנה" כמו קשיח גוסס, אך גם יכול להיות בעיה בלוח, ואז לא תמיד שווה להשקיע (בפרט אם מדובר בלוח שקשה למצוא לו חלופה מבלי להחליף מעבד וזכרון)itsho
מנהל בפורום
תקן אותי אם הבנתי אותך בצורה שגויה:אתה מתחבר באמצעות חייגן במחשב 1 לאינטרנט, ובמחשב 2 אין אינטרנט, וכן להפך ?אם כך – הבעיה נעוצה בעובדה שאתה מתחבר באמצעות חייגן.לשיתוף אינטרנט בצורה פשוטה דרוש נתב (ראוטר).כלומר, לגרום למכשיר שקראת לו מודם (שהוא בעצם נתב שיכול לפעול כמודם) – לעבוד כנתב.עבור הגדרת הנתב שברשותך נסה להעזר במדריך הזה (חלק 3.2)אם לא הסתדרת, אתה יכול לפנות לתמיכת האינטרנט שלך, הם אמורים לעזור לך להגדיר אותו.בהצלחה.itsho
מנהל בפורוםהשגיאה שאתה רואה קשורה למערכת העדכונים. הכי טוב יהיה לפנות למיקרוסופט…
9 באוגוסט 2013 בשעה 18:00 בתגובה ל: הפייסבוק לא מראה לי את עצמו אין לי כלכך איך להסביר אבל יש תמונה בבקשה תעזרו #52997itsho
מנהל בפורוםנסי בדפדפן אחר (אינטרנט אקספלורר או פיירפוקס), וכתבי כאן, האם הבעיה מופיעה גם בהם.
-
מאתתגובות