התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםאם כך, נראה שהבעיה היא במחשב עצמו.
עכשיו נשאר לברר האם התקלה היא בחומרה (כרטיס הרשת) או בתוכנה (דרייבר כרטיס רשת, או אולי אפילו וינדוס).-איך עושים זאת?הדרך הכי פשוטה היא לנסות לחבר כרטיס רשת אלחוטי למחשב, לנתק את כרטיס הרשת החוטי, ולראות אם מצליחים לגלוש יותר משעתיים.אם מצליחים – הבעיה היא בחומרה בסבירות גבוהה ביותר.אם לא מצליחים לגלוש – הבעיה היא ברמת הוינדוס, ומצריכה בדיקה מעמיקה אצל טכנאי (שכנראה ימליץ על התקנת וינדוס מחדש מכיוון שמדובר בבעיה לא קלה לפתרון)הדרך הפחות נוחה היא לנסות להתקין דרייבר כרטיס רשת שונה, ו/או להשתמש בכלים מיוחדים לבדיקת רשת (כמו זו – אך היא מצריכה ידע בתפעול ובפענוח התוצאות)itsho 2013-07-29 20:14:24 itsho
מנהל בפורום1. המחשב מחובר בכבל רשת או באלחוטי ?
2. בזמן שבו המחשב המסויים הזה מנותק, האם אתה מצליח לגלוש באמצעות סמארטפון ברשת האלחוטית ? (אני מניח שלזה התכוונת כשכתבת שהWIFI פועל – אם לא, בדוק בבקשה)itsho
מנהל בפורוםלאתר תקלה ניתן להעלות רק כשנמצאים במצב עריכה מלאה (בעזרת הכפתור
) ואז, באמצעות הלחצן הזה
, ניתן להעלות קובץ דחוס (ZIP או RAR) שמכיל את הקובץ שלך.כמובן, ניתן להעלות לכל אתר שאת רוצה. חיפוש קצר בגוגל של "אחסון קבצים" יציג לך רשימה של עשרות אתרי אחסון קבצים חינמיים.אחרי שתעלי לאחד האתרים האלה, תוכלי לשים כאן – כתגובה, לינק להורדת הקובץ.itsho
מנהל בפורוםitsho
מנהל בפורוםעליך לשנות את האופציה המסומנת לEnabled

itsho
מנהל בפורוםלפי התמיכה של גוגל, זו תקלה ידועה, ויש צורך לבטל את השליחה ברקע (Background Send שנמצא בGoogle Labs)
itsho
מנהל בפורום1. XP וVISTA הם שני מערכות הפעלה שונות – באיזה מהן מדובר ?
איך יודעים ?-לחיצה ימנית על "המחשב שלי" -> מאפיינים -> בחלון שיפתח תראה את גירסת מערכת ההפעלה.2. אם כונן הדיסקים שלך עובד, יתכן שמדובר בהתקן אחר. אם לא עובד – נטפל בזה מיד אחרי שיהיה קול.3. כתוב כאן את דגם לוח האם שלך. – תוכל להעזר במדריך איך יודעים איזה לוח אם יש לי?itsho
מנהל בפורוםבנוסף על דברי oravivi,יתכן שנתת הרשאה לאתר כלשהו לגשת לחשבון שלך.לכן –1. החלף באופן מיידי את הסיסמה שלך2. הסר כל הרשאה שניתנה לגוף שלישי בתוך ג'ימייל.איך ?הכנס לעמוד הזה -> נהל אבטחה -> אתרים ויישומים מחוברים: בדוק הרשאות -> הסר את כל מה שמופיע ברשימה3. שנה את הסיסמה שובדווח אם הסתדרת,ובהצלחה.itsho 2013-07-24 21:06:20 24 ביולי 2013 בשעה 01:07 בתגובה ל: בעיה בלוח אם רק יציאה אחת של PCI-E מגיבה לכרטיס טלויזיה/כרטיס קול #52834itsho
מנהל בפורוםאם אתה שם 2 כרטיסים, רק העליון עובד ?
גם אם אתה מחליף ביניהם ?אם כן, משמע שיש בעיה בלוח.נסה לאפס BIOS,ואם לא עוזר, נסה לעדכן FIRMWARE לביוס.אם גם זה לא עוזר, פנה לחברה שממנה קנית את הלוח בהקדם.itsho
מנהל בפורוםמוזר, אך הייתי בטוח שאמצא זול יותר:
אין באמור משום המלצה על החנות !itsho
מנהל בפורום1 כתוב איזה וינדוס יש לך2 לחיצה ימנית על המחשב שלי-> ניהול.חפש התקנים שיש עליהם סימן קריאה או סימן שאלה.לחץ עליהם פעמיים, עבור לטאב "פרטים", וכתוב כאן את מזהה החומרה.לפי זה, נוכל לעזור לך למצוא דרייבר מתאים.itsho
מנהל בפורוםאם הסרטון מופיע באיכות טובה בפלאפון עצמו, יתכן שעלייך להמיר אותו בצורה שתשמור על האיכות.
נסי להשתמש בתוכנה FormatFactory (חינמית)itsho
מנהל בפורוםאם הוינדוס הותקן בעברית ואתה רוצה לשנות לרוסית, תוכל לעשות זאת על ידי שינוי הערך ברגיסטרי לפי הלינק שנתתי בסוף ההודעה הקודמת, ואז תוכל להתקין את הMUI ברוסית.
אך זה יעבוד רק בתנאי שמדובר בוינדוס XP Professional.ולא, זה לא עובד על וינדוס 7itsho 2013-07-24 00:58:39 itsho
מנהל בפורום1. עם איזה דפדפן אתה משתמש ?
2. האם ניסית דפדפן שונה ?3. google ממליצים על עדכון דפדפן – האם ניסית לעדכן את הדפדפן שלך ? -
מאתתגובות