התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםנסה לפנות לתמיכה של HP – ברוב המקרים שאני נתקלתי בהם, הם עזרו מאוד.
(ואם הסקריפט רץ, משמע שהחשבון שלך הוא ADMIN)itsho
מנהל בפורוםהאם הCD מופיע במנהל ההתקנים עם סימן שאלה או סימן קריאה עליו ?
itsho
מנהל בפורוםלג'ימייל יש מגבלה על גודל וסוג הקובץ המצורף.
1. איזה סוג קובץ אתה מנסה לצרף ?2. מה הגודל ?3. האם יש הודעת שגיאה ?itsho
מנהל בפורוםואם זה לא עוזר, נסה לעדכן גירסת BIOS. בזהירות המרבית כמובן.
itsho
מנהל בפורום1. כתוב את דגם המדפסת.
2. איזה וינדוס יש לך3. האם ניסית לפנות לתמיכה של החברה ?4. שמור את הקובץ הזה על שולחן העבודה, והרץ אותו כשיש שגיאה. הקובץ הוא סקריפט שמנקה את תור המסמכים להדפסה בצורה מהירה. דווח אם הוא פתר את הבעיה. (אם החשבון שלך הוא לא Admin, יש להריץ את הקובץ כAdmin)itsho 2013-07-22 21:37:22 itsho
מנהל בפורוםכיבוי מיידי מרמז על בעיה חמורה.
יתכן שהמאוורר של המעבד לא מחוזק מספיק, ולכן הלוח מכבה את עצמו בשביל למנוע נזק.יתכן שכבר נגרם נזק ולכן הלוח לא מצליח להדליק את עצמו.אני לא רואה מנוס מלפנות למעבדה.צר לי.itsho
מנהל בפורוםנשמע כמו בעיית חומרה במסך עצמו.
בשביל לוודא בצורה מוחלטת שזה אכן המצב – חברי את המסך הבעייתי למחשב אחר ובדקי אם גם שם הבעיה מופיעה.itsho
מנהל בפורוםנסה בבקשה לבדוק אולי כתוב בכותרת החלון את שם היישום הבעייתי, וכתוב את שמו כאן.
אם לא, חפש פרטים נוספים במציג האירועים לפי הזמן שבו ראית את השגיאה.איך פותחים את מציג האירועים ?לחיצה ימנית על המחשב שלי -> ניהול -> מציג האירועים (Event Viewer) -> לוגים של וינדוס -> אפילקציה (Application).itsho
מנהל בפורוםלצערי, נכון.1. רק בגירסת Professional ניתן להתקין חבילת שפה (MUI)
2. רק על גבי גירסת Professional שהותקנה במקור באנגלית – ניתן להתקין MUI.איך בודקים באיזה שפה הוינדוס הותקן במקור ?התחל -> הפעלה ->dxdiagבחלון שיפתח חפש את השורה "שפה"למרות זאת, ניתן "לשטות" בוינדוס כך שיחשוב שהמערכת הותקנה במקור באנגלית – ראה כאן (דורש התעסקות עם הרג'יסטרי)itsho 2013-07-22 21:25:05 itsho
מנהל בפורוםבטל את התוספים בתוך הדפדנים עצמם.
itsho
מנהל בפורוםלוח אם – כמעט בוודאות.
-
מאתתגובות