התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורום[CODE]C:\Users\[USERNAME]\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup[/CODE]במקום USERNAME – הכנס לתיקיה עם שם המשתמש שלך.itsho
מנהל בפורוםitsho
מנהל בפורום1. 5 מגה זה טוב למשתמש ביתי פשוט. עליך להחליט איזה סוג משתמש אתה…2. אני לא יודע מה זה משלם נורמלי (לצורך העניין, עשה השוואה בין זה לזה, ובכלל, תמיד מומלץ להשוות מחירים עם אתרים כמו "כמהזה" וכדו').
3. ולעניין התקלה עצמה – אם אתה מקבל 3.4 מגה במקום 5 בחיבור חוטי – זה אומר שמשהו/מישהו "אוכל" לך חלק מרוחב הפס.יתכן שזה מישהו שגונב לך מהרשת האלחוטית, יתכן שיש לך תוכנת ריגול/וירוס (כן, גם למק יש…).ובאותו עניין, התוצאה השניה בגוגל לחיפוש "MacKeeper" היא "אל תתקינו את MacKeeper" כי יתכן שהתוכנה עצמה היא סוג של תוכנת ריגול.4. איני מתמחה בMAC, והייתי ממליץ לך לפנות לטכנאי MAC שיוודא שהמחשב שלך "נקי".5. בינתיים, באפשרותך לנסות לגלוש באמצעות מחשב אחר או מכשיר סלולרי שיכול להתחבר לרשת האלחוטית שלך – ולבדוק בו את הבעיה ואת מהירות הגלישה בעזרת SpeedTest.net.6. האם הבעיה קיימת גם בChrome ?itsho 2013-07-02 19:55:47 itsho
מנהל בפורוםהכרטיס שציינת הוא כרטיס רשת חוטי, ולא אלחוטי.
יתכן שאין במחשב כרטיס רשת אלחוטית…כתוב את דגם המחשב המדויק ונוכל לעזור לך לבדוק באתר היצרן האם כך הדבר.itsho
מנהל בפורוםשלום אברהם, התעלמת מהבקשה שלי (פעמיים) להעלאת קובץ משובש…
נראה לי שאחרי שנראה את הבעיה בעיניים אולי תצוץ תובנה טובה יותר על שורש הבעיה.itsho
מנהל בפורום1. באיזה דפדפן מדובר ?
2. מה הכוונה רגיל ?3. אם אתה מתכוון לבעיה הזו, עדכן בהקדם את הדפדפן שלך לגירסה חדשה יותר…itsho
מנהל בפורוםבדפדפן אינטרנט ? במשחק ? איפה בדיוק ? פרטי ככל האפשר.
itsho
מנהל בפורוםזה אומר שרוחב הפס שלך הוא כנראה 5 מגה.
המלצה חמה – פנס לספקית האינטרנט ובדוק כמה אתה משלם, והאם לא כדאי לך לעבור לתוכנית מהירה יותר (ולרוב גם זולה יותר).ברוב המקרים ובפרט בתוכניות ישנות שממשיכות "לרוץ", המחיר נוסק לגבהים מטורפים בעוד שהמהירות נשארת נמוכה יחסית לשוק.בלי קשר, אתה מחובר באלחוטי או בכבל רשת לראוטר ?itsho
מנהל בפורוםבכיף

itsho
מנהל בפורוםitsho
מנהל בפורוםמהתמונות נראה שאחוז השימוש במעבד הוא 31%. זה לא גבוה…
בנוסף, מרשימת התהליכים לא נראה שיש משהו חריג.הייתי ממליץ לסרוק את המחשב בעזרת Malwarebytes.itsho
מנהל בפורוםהי,
גשי ל"הגדרות" -> "עוד" -> מנהל יישומים -> בחרי את Skype מתוך הרשימה.בחלון שנפתח לחצי על "נקה מידע", וגם על "נקה Cache".אם הפלאפון באנגלית:Settings -> More -> Application Manager, -> Skype, Clear Data AND Clear Cache. לאחר מכן, עלייך לצאת ולהכנס לSkype וכל ההיסטוריה נמחקה.בהצלחה.itsho
מנהל בפורוםיתכן שהבעיה היא בחומרה – בכרטיס עצמו.
אם הכבל תקין, והטלויזיה תקינה, לא נותר את מי להאשים חוץ מכרטיס המסך…רק בשביל לוודא, נסה לחבר את הטלויזיה עם HDMI למחשב נייד (אם יש לך, או לחבר), ובדוק אם זה עובד.itsho
מנהל בפורום1. לניקוי קבצים זמניים וקבצים מיותרים במחשב, מומלץ להשתמש בCCleaner (יש לבטל את התקנת הToolbar במהלך ההתקנה)
2. אני מניח שאת משתמשת בChrome. אם לא, נסי להשתמש בו ובדקי אם הבעיה קיימת גם שם. אם כן, נסי להשתמש בInternet Explorer ובדקי אם הבעיה קיימת גם שם.3. איזה אנטי וירוס יש לך ? והאם הוא מעודכן ? -
מאתתגובות