פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › מחיקת הודעות הסטוריה בסקייפ סמסונג גלקסי 3 [בעיה נפתרה] This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 7 months by itsho. מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) מאת תגובות 22 ביוני 2013 בשעה 07:58 #52341 לנהחבר שלום רב, השאלה שלי היא כזו :הצלחתי למחוק הודעות הסטוריה בסקייפ במחשב. אבל בסקייפ של סמסונג גלקסי 3 לא הצלחתי למחוק.נשארה כל ההסטוריה. איך מוחקים הסטורית הודעות או שיחות בסקייפ של סמסונג גלקסי 3 ? אודה לכם על התשובה בהקדם האפשרי. אם אפשר, להסביר לי שלב שלב. בכבוד רב-לנה itsho2013-06-27 08:53:57 27 ביוני 2013 בשעה 08:57 #52388 itshoמנהל בפורום הי, גשי ל"הגדרות" -> "עוד" -> מנהל יישומים -> בחרי את Skype מתוך הרשימה. בחלון שנפתח לחצי על "נקה מידע", וגם על "נקה Cache". אם הפלאפון באנגלית: Settings -> More -> Application Manager, -> Skype, Clear Data AND Clear Cache. לאחר מכן, עלייך לצאת ולהכנס לSkype וכל ההיסטוריה נמחקה. בהצלחה. מאת תגובות מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר