התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםלא הבנתי את השאלה.
איזה חומר מצולם ?להעביר מאיפה ?itsho
מנהל בפורום1. לא הגבת לגבי האיפון.
2. איזה פעולות יכלת לעשות בעבר ?3. איזה וינדוס יש לך?4. לגבי המצלמה – באתר של Canon כתוב שאין צורך בדריבר. לכן אצטרך שתכתבי את מזהה החומרה הבעייתי לפי הלינק שנתתי בהודעה הקודמת, (ונמצא כאן)itsho
מנהל בפורום1. מצאתי מקרה דומה כאן – בדוק שאין לך תוסף בשם "auto-refresh plus". אם יש, נסה לבטל אותו. אם אין, עבור על התוספים המותקנים ובטל אותם אחד אחד. סבירות גבוהה שאחד התוספים גורם לבעיה.
2. מדובר בבאג שתוקן וחזר לסורו. גוגל עדיין מנסים לפתור. בינתים – ניתן להשתמש בתוסף החביב הזה3. לגבי קריסות – תמיד מומלץ לנסות לבטל תוספים ולראות האם הקריסה חוזרת. ובנוסף, האם קראת את העמוד הזה?itsho 2013-04-09 00:33:31 itsho
מנהל בפורוםitsho
מנהל בפורוםאני מניח שהתכוונת ל"יציאת" ולא ל"כניסת"
ואני מניח שהתכוונת למחשב הזה.אם כן, אז אין למחשב זה יציאת HDMI.צר לי.itsho 2013-04-09 00:15:38 itsho
מנהל בפורוםהי.
נראה שאתה לא היחיד עם הבעיה.1. נסה לוודא כי ברשותך דרייבר מעודכן לכרטיס המסך. (בעזרת המדריך איך בודקים איזה לוח אם יש לי, בדוק גם איזה כרטיס מסך יש לך)2. בדוק האם החלפת משתמשים עובדת כצפוי במצב בטוח. אם כן – יש לך בעיה עם אחד הסרביסים. כתוב כאן, וננסה להמשיך לעזור.itsho
מנהל בפורוםלרוב המקלדות האלחוטיות יש לחצן "חיבור" בגב המקלדת.
לפעמים מדובר בלחצן ממש קטן…
לפעמים יש צורך ללחוץ עליו ועל הלחצן שנמצא על ההתקן הקטן שמתחבר למחשב (רדיו או Bluetooth).itsho
מנהל בפורוםנשמע כמו שהוינדוס תקוע (ולא העכבר דווקא).
1. באיזה אנטי וירוס אתה משתמש ?2. מה בדיוק אתה סוגר במנהל המשימות שנותן לך להמשיך לעבוד ?itsho
מנהל בפורוםמדובר בשאלות תכנות. פורום תקלה נועד לפתור תקלות במחשב.
[ובמאמר המוסגר – יש שני פסיקות שמקושרות אחת לשניה – 16h מקשרת בין תוכנה למקלדת ו9h מקשרת בין 16h לחומרה עצמה.מומלץ לקרוא כאן, ולהבא, לשאול שאלות תכנות, בפורום תכנות. וכפי שתגלי בעצמך, כמעט ואין חומר בעברית על אסמבלר ברשת, ולכן מומלץ להתחיל לקרוא באנגלית]8 באפריל 2013 בשעה 00:04 בתגובה ל: כשאני עושה העתק מסמך על מנת להעבירו לוורד הוא מעתיק לי אותו הפוך מה לעשות #51514itsho
מנהל בפורוםמאיפה אתה עושה העתקה ?
itsho
מנהל בפורוםאהלן.
קודם כל, אם יש הרבה שגיאות, צריך לברר למה. אולי יש לך תוכנה שפשוט לא מצליחה לעבוד ?בכל מקרה, אמנם אני רואה שיש הרבה שגיאות, אך שוב – אין לי שום פרט עליהם (למעט השעה…).אם אתה לא רוצה לכתוב בפומבי את רשימת השגיאות, ניתן לשמור אותם לקובץ מיוחד (בעזרת "שמירת קובץ יומן רישום מסונן בשם").ואת הקובץ, שלח לי בפרטי.itsho
מנהל בפורום1. אם אין אפשרות לשים את הכרטיס במחשב אחר, אז אנחנו נשאר בסימן שאלה – האם הכרטיס תקול או לא. אם אתה רוצה להוריד את סימן השאלה – עליך לנסות לשים אותו במחשב אחר ולהרוג את חוסר הודאות. לצערי, אין לי עצה אחרת בנדון (חוץ מלפנות לטכנאי שגם הוא יעשה את אותו הדבר כנראה)
2. מדריך לתוכנה – אין. פשוט מכוונים כמה דקות רוצים שהתוכנה תרוץ ולוחצים על "ON" – התוכנה מאמצת את כרטיס המסך עד למקסימום. ואם התוכנה קורסת תוך כדי עבודה, ניתן לדעת בודאות של 80% שהבעיה היא בכרטיס.itsho
מנהל בפורום1. מומלץ מאוד לעדכן את הדפדפן – הורד כאן אינטרנט אקספלורר 8 – עדכני לוינדוס XP (בפרט שמדובר בגישה לאתר מאובטח כמו בנק…)
2. מומלץ לקרוא את המאמר של מייקרוסופט בנוגע לשגיאות סקריפטים – יש גם סרטון3. אחרי כל זה, אם עדיין מופיעות השגיאות, כתוב כאן בבקשה.itsho
מנהל בפורום1. איזה מערכת הפעלה יש לך ? דרישת המינימום לצפיה באתרי HTML5 (זה לא פלאש !) בעזרת כרום, היא שיהיה לך וינדוס 7 לפחות…
2. שים כאן לינק לאתר אחד ספציפי שלא עובד (ואם יש, אז גם לינק לאתר שעובד). וננסה להבין מה הבעיה יותר לעומק.itsho
מנהל בפורוםקצת קשה לי לעזור בלי לדעת מה השגיאות.
נסה בכל אופן להעלות את המידע של השגיאות. אולי נגלה יחד את מקור הבעיה.שים לב שניתן לסנן את המידע בEvent Viewer. (מומלץ לסנן לפי "Error" כמובן…)וכמו כן, נסה לחפש באזור הזמן שבו אירעה הקריסה.אם לדעתך מדובר בוירוס, נסה להחליף אנטי וירוס אפילו למשהו חינמי כמו AVIRA, ותמיד תוכל לחזור לNOD32.בנוסף מומלץ להתקין תוכנת אנטי רוגלות כדוגמת MBAM (חינמית גם היא) -
מאתתגובות