פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › זיכרון פיזי גבוה מאוד. משחקים נתקעים.
- This topic has 8 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 years by
Davidben.
-
מאתתגובות
-
2 באפריל 2013 בשעה 19:24 #51442
Davidben
חברשלום,
הבעיה שלי היא שהזיכרון הפיזי עולה על 80 אחוז במשחק ונע בין 30 ל 50 אחוז במנוחה ללא הפעלת שום משחק או תוכנה רציניים.
הדבר החל רק לפני מספר ימים, החלפתי ספק כח לאחד יותר מתקדם, לא נראה שזה קשור.
ניקיתי את המחשב מאבק, הוספתי מאווררים, כי המחשב היה חם מדי בכדי לשלול את בעיית החום.
ניקיתי וירוסים, ודברים שלא אמורים להיות על המחשב, הוצאתי את הסטיקים של הזיכרון כי אולי הם נפגעו כשהרכבתי את הספק.
ניסיתי הכל כמעט, מה ניתן לעשות בכדי שאני יוכל לשחק במשחקים בלי שיקרוס לי.
המפרט שלי:
i5 750
h57 usb3
4gb
9800gtx+3 באפריל 2013 בשעה 00:00 #51450itsho
מנהל בפורוםלא הבנתי.
המחשב קורס ? יש מסך כחול ? אם כן, מה מספר השגיאה.אם לא, מה הבעיה ? זה שתפוסת הזיכרון עומדת על 80 אחוז ללא סיבה נראת לעין ? אם כן, כתוב באיזה אנטי וירוס אתה משתמש בבקשה.3 באפריל 2013 בשעה 18:11 #51454Davidben
חבררשמתי את כל הדברים שעשיתי ובסוף רשמתי מה אוכל לעשות בכדי שלא יקרוס לי.
המשחק נתקע וקורס.
אין מספר שגיאה.
אני משתמש ב NOD32 .5 באפריל 2013 בשעה 16:35 #51480itsho
מנהל בפורום1. האם מדובר במשחק מסויים ?2. בדוק במציג האירועים (תמונה לדוגמא) מה קרה – אם מופיעה שם שגיאה – כתוב כאן את כל פרטיה.נ.ב.
את הפורום מנהלים מתנדבים. נסח את השאלות והתשובות שלך בהתאם…5 באפריל 2013 בשעה 16:52 #51485Davidben
חבראממ כרגע אני משחק במשחק אחד והוא קורס לי, DOTA 2 .
יש לי כמה שגיאות אבל הן לא קשורות, קראתי מה כל שגיאה ולא קשור לקריסה או משהוא.
ואני מנסח את עצמי נכון, רשמתי את כל הדברים שניסיתי בכדי שלא יציעו לי את אותם פתרונות, בשביל לא לבזבז זמן לא שלי ולא של אף אחד שבא לעזור לי.
לא באתי בטענות לאף אחד, אף אחד לא חייב לי כלום, זה במטרה לעזור ואני רואה שכן עוזרים כאן.
תודה מראש !
אני כמעט בטוח שזה וירוס, כבר מנסה דברים נואשים בשביל למצוא פתרון.5 באפריל 2013 בשעה 18:18 #51489itsho
מנהל בפורוםקצת קשה לי לעזור בלי לדעת מה השגיאות.
נסה בכל אופן להעלות את המידע של השגיאות. אולי נגלה יחד את מקור הבעיה.שים לב שניתן לסנן את המידע בEvent Viewer. (מומלץ לסנן לפי "Error" כמובן…)וכמו כן, נסה לחפש באזור הזמן שבו אירעה הקריסה.אם לדעתך מדובר בוירוס, נסה להחליף אנטי וירוס אפילו למשהו חינמי כמו AVIRA, ותמיד תוכל לחזור לNOD32.בנוסף מומלץ להתקין תוכנת אנטי רוגלות כדוגמת MBAM (חינמית גם היא)5 באפריל 2013 בשעה 19:06 #51490Davidben
חברקודם כל תודה על ההתייחסות המהירה,
אממ שמתי לב לשגיאה שחוזרת על עצמה כמה פעמים והיא חוזרת על עצמה כל כמה שניות, הנה תמונה תוכל לראות ברקע כמה שגיאות יש.ניסיתי עם MBAM יש לי אותה זמן רב, אחלה תוכנה, ולא מצאה כלום.
השתמשתי גם עם ccleaner למחוק דברים שלא צריכים להיות.
ניסיתי עם ה AVIRA מצאתי 3 וירוסים ומחקתי, לא עוזר.Davidben 2013-04-06 19:48:55 8 באפריל 2013 בשעה 00:02 #51513itsho
מנהל בפורוםאהלן.
קודם כל, אם יש הרבה שגיאות, צריך לברר למה. אולי יש לך תוכנה שפשוט לא מצליחה לעבוד ?בכל מקרה, אמנם אני רואה שיש הרבה שגיאות, אך שוב – אין לי שום פרט עליהם (למעט השעה…).אם אתה לא רוצה לכתוב בפומבי את רשימת השגיאות, ניתן לשמור אותם לקובץ מיוחד (בעזרת "שמירת קובץ יומן רישום מסונן בשם").ואת הקובץ, שלח לי בפרטי.8 באפריל 2013 בשעה 15:08 #51518Davidben
חבראני שולח לך בואפן פרטי, כי פשוט יש מלא.
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.