התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםתוכל לכתוב את דגם המחשב ?
itsho
מנהל בפורוםשמח לשמוע !

itsho
מנהל בפורוםבשמחה 🙂
16 בינואר 2013 בשעה 19:38 בתגובה ל: I.D בפייסבוק – הם מצפצפים לא הייתה אפשרות לאמת את הקובץ המצורף #50650itsho
מנהל בפורוםCouldn't agree more
אני מניח שכבר קראת את העמוד הזה, אבל שווה לנסות שוב…itsho 2013-01-16 19:39:20 itsho
מנהל בפורוםכנראה הדרייבר לכרטיס הקול לא תקין או לא מותקן.
כתוב כאן מה דגם לוח האם שלך, ואיזה וינדוס יש לך, וננסה למצוא עבורך את הדרייבר.
itsho
מנהל בפורום1. האם תוכל להעלות תמונה ?
2. מה דגם המחשב ?
3. אם הוא עדיין באחריות, מומלץ לנצל אותה.itsho
מנהל בפורום1. האם המחשב הבעייתי יכול לעשות PING למחשבים האחרים ?
2. האם המחשבים האחרים יכולים לעשות PING אליו ?
3. האם המחשב הבעייתי נמצא באותו SUBNET ?
4. האם ניסית לבדוק את הדברים גם כשחומת האש כבויה במחשב הבעייתי ?16 בינואר 2013 בשעה 17:45 בתגובה ל: I.D בפייסבוק – הם מצפצפים לא הייתה אפשרות לאמת את הקובץ המצורף #50644itsho
מנהל בפורוםיש אנשים שכתבו שהם קיבלו תגובה רק אחרי 3 חודשים, וגם אז – רק הפניה לתשובות האוטומטיות.
הדבר היחיד שאני עוד יכול להציע הוא שוב – לשלוח כמה מסמכים ביחד.itsho
מנהל בפורום1. מאוד לא "בריא" להסיר תוכנות בצורה ידנית. נסה תמיד להשתמש בuninstaller של התוכנה המקורית. או לפחות בCCleaner
(שים לב לא להתקין את הtoolbar במהלך ההתקנה)
2. לא הצלחתי אפילו למצוא אתר של החברה (Explorer context Menu Systems, Inc.). נראה כמו חברה שהוציאה תוכנה אחת ונעלמה. נסה להשיג את ההתקנה המקורית – להתקין שוב (!), ולהסיר בצורה רגילה.
3. אם כל זה עדיין לא עזר, נסה למחוק את הקובץ כשוינדוס נמצא במצב בטוח.itsho
מנהל בפורוםהאפשרות סבירה בהחלט.
הראוטר שלך לא תומך באלחוטי בתקן N אלא רק בתקני B וG (התקנים הישנים יותר).
ואם גם דרך חיבור LAN רגיל הוא נותן רק 6 מגה, כנראה שמשהו בו לא תקין…
נסה לשדרג לו קושחה.
2 הערות לגבי שדרוג קושחה:
א. מדובר בפעולה שעלולה לגרום לראוטר להפסיק לעבוד כליל !. אם אין לך נסיון בזה – אל תנסה סתם.
ב. הקושחה האחרונה שקיימת לראוטר היא מ2008, והמוצר עצמו כבר לא מיוצר (End of life Product). כך שקיימת גם האפשרות שהוא פשוט סיים את תפקידו. צר לי.16 בינואר 2013 בשעה 17:27 בתגובה ל: I.D בפייסבוק – הם מצפצפים לא הייתה אפשרות לאמת את הקובץ המצורף #50639itsho
מנהל בפורוםמסכים איתך, באופן תמוה, פייסבוק לא מספקים תמיכה של ממש אלא רק תמיכה דרך האתר – עזרה "אוטומטית".
ואתה ממש לא הראשון שמתלונן על כך.לעניינך – האם ניסית לשלוח כמה מהמסמכים ביחד ?
בנוסף, יש 3 כתובות מייל שניתן לשלוח להם שאלות בעניין חשבונות "חסומים" וכדו':
[email protected]
[email protected]
[email protected]שלח להם מייל, לא יכול להזיק… (אך אל תצפה לתגובה מהירה
)
itsho 2013-01-16 17:27:21 itsho
מנהל בפורוםבדוק בעזרת מולטימטר את השנאי וודא כי הוא מוציא את המתח שמצוין עליו.
ואם השנאי תקין, מסתבר שהלוח מת (בסבירות גבוהה).
ברור שהשיקול העיקרי הוא כלכלי, ולכן מומלץ לבדוק קודם כמה יעלה לך לעשות את התיקון במעבדה ולהשוות מול המחיר בeBay (כולל המשלוח).בהצלחה.
itsho
מנהל בפורוםלצערי, זה נשמע כמו בעיה פיזית בקשיח. גבה בדחיפות את החומר שיש לך עליו, ואם הוא עדיין באחריות – פנה לחנות בהקדם האפשרי.
itsho
מנהל בפורוםitsho
מנהל בפורוםכאן יש הוראות מבית מיקרוסופט – כיצד להזיז את שורת המשימות ממיקום ברירת המחדל שלה או לאפס אותה למיקום ברירת המחדל
itsho 2013-01-14 23:44:34 -
מאתתגובות