ראוטר BR6304WG נותן חצי מהמהירות גם בLAN [בעיה נפתרה]

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים ראוטר BR6304WG נותן חצי מהמהירות גם בLAN [בעיה נפתרה]

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    muky1971
    חבר
    שלום רב
    שידרגתי את המהירות אינטרנט שלי ל 12 מ"ב. אני מחובר דרך ראוטר אלחוטי כשאני בודק את מהירות ההורדה התוצאה שאני מקבל היא בערך 6 מ"ב . ניתקתי את הראוטר האלחוטי וחיברתי ישירות למודם באמצעות כבל רשת ואכן המהירות גלישה בחיבור ישיר היא 12 מ"ב כפי שהובטח לי . הפעולה הבאה שביצעתי זה לחבר את המודם לראוטר ומהראוטר בכבל למחשב ז"א חיבור קווי לא דרך וי.פי בדקתי שאני מחובר במחשב דרך מתאם הרשת הקווי ולא האלחוטי ובכול זאת קיבלתי מהירות של 6 מ"ב. פניתי לחברת נטוויז'ן ושם אמרו לי שהבעיה היא הראוטר האלחוטי שלי. הראוטר שלי הוא מדגם edimax br6304WG שזה ראוטר מאוד ישן. האם ראוטר ישן יכול להגביל את מהירות הגלישה שלי גם אם הוא מחובר בכבל ולא משדר דרך וי.פי?
    האם החלפת הראוטר תפתור לי את הבעיה?
    תודה לעונים
    רפי
    itsho
    מנהל בפורום

האפשרות סבירה בהחלט.
    הראוטר שלך לא תומך באלחוטי בתקן N אלא רק בתקני B וG (התקנים הישנים יותר).
    ואם גם דרך חיבור LAN רגיל הוא נותן רק 6 מגה, כנראה שמשהו בו לא תקין…
    נסה לשדרג לו קושחה.
    2 הערות לגבי שדרוג קושחה:
    א. מדובר בפעולה שעלולה לגרום לראוטר להפסיק לעבוד כליל !. אם אין לך נסיון בזה – אל תנסה סתם.
    ב. הקושחה האחרונה שקיימת לראוטר היא מ2008, והמוצר עצמו כבר לא מיוצר (End of life Product). כך שקיימת גם האפשרות שהוא פשוט סיים את תפקידו. צר לי.

muky1971
    חבר

שלום רב

אכן עדכון קושחה פתר לי את הבעיה ועכשיו יש גלישה של 12 מ"ב מלאה גם בויפי, יש לי ניסיון בזה מאחר ואני התקנתי
    אותו. סוס זקן הראוטר שלי אבל עדיין סוחב.
    תודהחיוך גדול
    itsho
    מנהל בפורום

שמח לשמוע ! חיוך

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.