התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםאוקי. בוא ננסה לפחות לבדוק בכיוון קידוד התווים.
בIE, לחץ לחיצה ימנית על רקע האתר שמופיע בצורה לא תקינה ונסה לבחור אפשרויות שונות מתוך תפריט "קידוד" (Encoding).itsho
מנהל בפורוםבכיף !

itsho
מנהל בפורוםלגבי המסך הנוסף – ברוב מחשבי HP מדובר בFN ביחד עם F4. אם לא, כתוב את הדגם המדויק של המחשב.
לחזור לXP מויסטה – יש לזה אפילו שם בעברית – שנמוך (Downgrade), ועליך לדבר עם מייקרוסופט לבירור האם הרשיון שברשותך מאפשר זאת.
שים לב שהתמיכה בוינדוס XP תופסק כליל באפריל 2014 – ראה כאן
itsho
מנהל בפורוםודאי כי ברשותך הגירסה העדכנית ביותר של פלאש.
התקנת פלאש לאינטרנט אקספלורר
התקנת פלאש לפיירפוקס ודפדפנים אחריםitsho
מנהל בפורוםצר לי, אך אין לעניין זה פתרון קסם. צריך לבדוק במעבדה מה הבעיה.
itsho
מנהל בפורוםמסתבר שיש עוד קובץ שמסתיר עותק או עותק דחוס של הקובץ הזדוני שמצאת.
מומלץ להפעיל מחדש את המחשב במצב בטוח, ולהפעיל סריקה מלאה בעזרת תוכנת האנטי-רוגלות החינמית Malwarebytesitsho 2012-12-16 18:23:50 itsho
מנהל בפורוםיש כאן 2 בעיות:
1. הקובץ שנשלח לא נפתח על ידי המקבל.
2. הקובץ PDF המקומי לא נפתח בעזרת Adobe Actobat Reader.לגבי הבעיה הראשונה – צריך יותר פרטים – האם הוא קיבל הודעת שגיאה ? מה הכוונה "לא הצליח לפתוח" ?
לגבי הבעיה השניה – לחץ לחיצה ימנית על קובץ PDF -> פתח באמצעות -> סמן את "השתמש תמיד…" ורק אז בחר את Adobe Reader.itsho 2012-12-16 18:21:51 itsho
מנהל בפורוםDOK = DiskOnKey = דיסק און קי 🙂
כלומר, אתה בדקת את כונן המקור (הכונן שממנו מעתיקים), ולא את כונן היעד.לחץ לחיצה ימנית על הכונן הנייד (הDOK) ובדוק אם הוא NTFS. סביר מאוד שהוא לא.
ולכן, עליך להמיר אותו לNTFS בעזרת הפקודה שציינתי.itsho
מנהל בפורוםשאלת תם – האם יש לך מחשב נייד ?
אם כן, יתכן ושורת לחצני הF לא פעילים עד שתחלץ על לחצן "FN" יחד עם הלחצן הרצוי משורת הF.
itsho 2012-12-15 21:10:38 itsho
מנהל בפורוםכונן היעד (הDOK) ולא המקור (הדיסק הקשיח שבמחשב) אמור להיות NTFS. האם זה מה שבדקת ?
אם הDOK הוא FAT, בשביל להמיר לNTFS יש לפתוח חלון פקודה (התחל -> הפעלה -> CMD ואנטר)
ובחלון שנפתח לכתוב את הפקודה הבאה:
convert X: /fs:ntfs
(במקום X יש לכתוב את האות של כונן הDOK)itsho
מנהל בפורוםמניתוח קצר ולא מעמיק, נראה שמדובר בקוד זדוני שנכתב בPython והומר לקובץ EXE שמכיל למעשה קובץ דחוס – SFX ZIP בעזרת py2exe.
הקוד הזדוני (לכאורה) מקומפל ולא פשוט להגיע למצב שניתן ממש לקרוא אותו.
סליחה על השפה הטכנית, אך זה המצב…בקצרה ובעברית :
מעבר קצר שעשיתי – אני בטוח ב99% שמדובר בקוד זדוני.
לכן, מומלץ למחוק את הקובץ !itsho 2012-12-15 19:50:40 itsho
מנהל בפורוםזה וירוס שיוצר קובץ EXE באותו שם בשביל שתפעילי אותו. וכך תדבקי בוירוס, וכך גם כל מי שיקבל ממך את הDOK הנ"ל.
אין דרך "להמיר" (ואין צורך), כי הEXE הוא וירוס, וקובץ הוורד שלך פשוט מוסתר…
התקיני תוכנת אנטי וירוס מעודכנת – לדוגמא – Avira החינמית והמצוינת, ותוכנת אנטי-רוגלות כדוגמת Malwarebytes בגירסה החינמית.
הערה: אם יש לך אנטיוירוס מותקן – הוא כנראה לא תקין. עובדה – יש לך וירוס…
הסירי אותו לפני התקנת האנטי-וירוס החדש.בהצלחה.
itsho
מנהל בפורוםתקני אותי אם אני טועה.
הבעיה היא ששמירת הסיסמאות לא עובדת יותר באינטרנט אקספלורר ?אם כן, לפי העמוד הזה – ואם יש לך IE בגירסה פחות מ10 – נסי להריץ את התוכנה הקטנה הזו (לא עובדת על וינדוס 8)
ובתוכנה, כתבי את שם האתר שעבורו הסיסמה לא נשמרת.
התוכנה הזו תאפס את הסיסמה השמורה, ולאחר מכן, הסיסמה אמורה להשמר כראוי.
אם יש לך IE10, נסי להריץ את "Manage Web Credentials"itsho
מנהל בפורוםהאם יתכן שחסימת האינטרנט שלך (נתיב – לפי התמונה) "מתלבשת" על הדפדפן אינטרנט אקספלורר?
אם יש לך אפשרות לבטל באופן זמני את החסימה, בדוק וכתוב כאן אם זה הפתרון. -
מאתתגובות