התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםניתן.
דבר זה נקרא MUI. (קיים גם LIP – ערכת שפה לא-מלאה, אך היא קיימת עבור שפות ספציפיות וניתנת להורדה חינם – ראה כאן)באתר של מייקרוספט מצאתי לרכישה רק את MUI עבור Office 2010 – ראה כאן (25$).
נסה לפנות למייקרוסופט ישראל טלפונית.itsho
מנהל בפורוםא. להעביר את המודם אלי – אם רלוונטי, דבר איתי בפרטי.
ב. ברור שזו אפשרות עדיפה, חשבתי שמדובר במודם חדש שקנית עכשיו ואינך רוצה לקנות אחד אחר…
itsho 2012-12-10 00:19:16 itsho
מנהל בפורוםאוירה מגינה מפני וירוסים, ומנסה להגן גם מפני רוגלות.
MBAM היא תוכנה ייעודית לרוגלות.
אני סבור שההגנה (הביתית) הטובה ביותר (והחינמית) היא השילוב של Avira + Malwarebytes.MBAM PRO (הגירסה בתשלום) מספקת דבר נוסף – הגנה בזמן אמת. כלומר, סוג של אנטיוירוס.
שוב, לעניות דעתי, למחשב ביתי אין צורך בגירסה בתשלום.
אך עדיין, מומלץ להריץ את סריקה מלאה תקופתית, וסריקה "קצרה" לפחות פעם בשבוע.הערה נוספת.
בהתקנת אוירה, הופיעה לך הודעה לגבי חוסר תאימות עם MBAM, אך אתה יכול להתעלם מההודעה בלב שקט.
האזהרה היא מפני התראות שווא… שגם הן (מנסיוני הדל), לא מופיעות.itsho
מנהל בפורוםPDF זה פורמט שלא שייך למייקרוסופט. לכן במייקרוסופט וינדוס לא תוכל לעשות כלום עם הקובץ.
אפילו בשביל לצפות, הוא צריך תוכנה חיצונית (Adobe Reader).אם אין לך אפשרות לסרוק שוב את הקבצים לקובץ תמונה רגילה (JPG לדוגמא), תאלץ להשתמש בתוכנת צד ג' שאתה כל כך לא רוצה…
itsho
מנהל בפורוםניתן להשתמש בתוכנה ייעודית למטרה זו – העתקת ההתקנה של וינדוס לDiskOnKey.
כמו לדוגמא – WinToFlash עבור XP
או התוכנה הזו – עבור וינדוס 7 (עמוד מידע על התוכנה – מבית מיקרוסופט)itsho
מנהל בפורוםיתכן שמדובר בהתחממות של המעבד. לוח האם מנסה למנוע את שריפתו, ולכן מכבה את המחשב.
נסה לבדוק בעזרת אימוץ המעבד האם המחשב נכבה מהר יותר.
בנוסף בדוק האם מאורר המעבד מכוסה אבק. בד"כ זו הסיבר למאווררים "חנוקים" שגורמים לתופעה זו.itsho
מנהל בפורוםלצערי, נראה כאילו אין לו מקום של הגדרות IRQ…
רק בשביל לוודא זאת, נסה את הדבר הבא:
בטל בביוס כל דבר שלא יזיק לך לצורך הבדיקה.
כלומר – כרטיס קול, וכרטיס רשת
ואם יש לך כרטיס מסך מובנה, נסה להשתמש בו ולהוציא את הNVIDIA שלך.
במצב הזה, בדוק אם אתה רואה במנהל ההתקנים התקן לא מזוהה, שהוא כנראה המודם.
אך אם גם במצב זה אינך רואה אותו, סביר שיש בעיה אחרת (לדוגמא, פיזית) במודם, ולא מדובר בהתנגשות.itsho
מנהל בפורום
ניקוד לא ממש עובד כאן…itsho
מנהל בפורוםכתבת את דגם הChip, אך יש כל מיני כרטיסים שמשתמשים בChip הנ"ל.
תוכל לנסות להעלות תמונה של ממש ?בגדול, אם מדובר במודם הזה בדיוק, אז אי אפשר להגדיר את הIRQ שלו כי זה קורה אוטומטית.
itsho
מנהל בפורוםדבר איתי בפרטי
itsho
מנהל בפורוםאהלן.
אם אשף התקנת החומרה לא מוצא חומרה לא מזוהה, די ברור שהוא לא יוכל להתקין את המודם.1. אין שום דבר במנהל ההתקנים עם סימן שאלה/קריאה ?
2. לדעתי, הבעיה היא במודם עצמו. האם תוכל להעלות צילום שלו ?
יש מודמים שניתן להגדיר את הIRQ שלהם בעזרת ג'אמפרים.itsho
מנהל בפורוםאל תתקין/תעתיק שום דבר לקשיח, כי כך יקטנו הסיכויים לשחזר את הקובץ.
כבה את המחשב, נתק את הקשיח, חבר אותו למחשב אחר, ושם, התקן תוכנת שחזור. לדוגמא – Recuva החינמית.ובהצלחה…
itsho 2012-12-06 20:44:08 itsho
מנהל בפורוםאהלן.
אחרי מצב מוזר כזה, ניתן לומר בבירור שהבעיה היא לא במעבד או במאוורר שלו (שזה הקלה במידה מסויימת).
החשד הוכבד כלפי הזכרונות והלוח (למרות שבבדיקת הזכרונות הכל תקין – כל עוד הזכרונות לא נבדקו עם חומרה כמו זו, אני ממשיך לחשוד בהם).בשביל לצאת מהספק, הייתי ממליץ לנסות זכרונות ממחשב אחר (אם יש לך אפשרות כזו.).
אם לא, כאן עליך לפנות למעבדה שבה יש לך אחריות תוך ציון מסכת הייסורים שציינת כאן.ההמלצה שלי (בשביל להמנע מטרטורים) היא שגם אם אין לך אפשרות לקחת מחבר או ממחשב אחר זכרונות, פשוט תקנה סטיק אחד של זכרונות – המחירים היום ממש זולים, וגם אם זה לא פותר את הבעיה, אז עדיין הרווחת 2 דברים – גם זיכרון נוסף, וגם הידיעה שהבעיה היא לא בזכרונות אלא בלוח האם (ב99 אחוז).
רק שים לב לקנות זכרונות המתאימים ללוח האם שלך.
itsho 2012-12-06 20:41:56 -
מאתתגובות