התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםאהלן, צר לי שרק עכשיו אני רואה את השאלה.
QTEXT מחפשת את הפלאג, אך DOSBOX לא יודע איך לתקשר עם LPT. לכן QTEXT מגיבה (ובצדק), שהיא לא מוצאת את הפלאג.
הפתרון הוא להשתמש בתוכנות שמבצעות אמולציה מלאה לדוס, כולל תמיכה בLPT (היציאה שבה מחברים את הפלאג).
התוכנה היחידה שתומכת בעברית וגם בLPT בצורה מיידית היא Tao ExDOS (הגירסה הזולה ביותר עולה 365 ש"ח ברגע זה)קיימות תוכנות נוספות לאמולוציה של דוס כולל LPT, אך הם לא תומכות בעברית באופן "מיידי" וצריך להשתמש בתוכנות שמוסיפות תמיכה בעברית כמו vga-heb וloadheb (שניתן למצוא כאן).
תוכנות אמולוציה של דוס עם LPT:
bochs – קוד פתוח (חינמי)
ומסתבר שיש גירסה של dosbox שיש דרך לגרום לה לעבוד עם LPT והיא נקראת doxbox MegaBuild (לא ניסיתי באופן אישי)בלי קשר – אם יש לכם צורך רק להציג עברית בCMD של וינדוס, ניתן להשתמש בHebrewDosBox (גם למצב חלון וגם למצב מסך מלא)
itsho 2012-11-23 08:56:24 itsho
מנהל בפורוםלא מומלץ להריץ סתם את Combofix מבלי לקבל הוראה מפורשת לעשות זאת.
מדובר בתוכנה חזקה מאוד שעושה גם דברים שאתה לא רוצה.אם אתה בטוח שיש לך רוגלה רצינית על המחשב, פנה לפורום BleepingComputer (באנגלית), ועקוב אחרי כל ההוראות שנמצאות כאן.
תתכונן מראש, זה הולך לקחת קצת זמן…itsho 2012-11-15 22:51:14 itsho
מנהל בפורוםהאם מדובר בהודעה שכזו:

או כזו

אם כן, מדובר בהגנה של מערכת ההפעלה (וינדוס ויסטה/7/8) מפני שינויים שעלולים לגרום לך נזק.
מומלץ להשאיר את ההגנה כי כך תדע רגע לפני שתוכנה עושה שינוי שכזה.
אם בכל אופן אתה רוצה לבטל:
התחל -> לוח הבקרה -> חשבונות משתמשים -> חשבונות משתמשים -> שנה הגדרות של בקרת חשבון משתמש.
בחלון שנפתח, הורד את הסליידר כלפי מטה,

לחץ אישור, והפעל מחדש את המחשב.
itsho 2012-11-15 22:43:45 itsho
מנהל בפורוםהייתי ממליץ לפנות ישירות לתמיכה של כרום ולשלוח להם צילומי מסך של הבעיה. נשמע כמו בעיה מאוד ספציפית

itsho
מנהל בפורוםבכיף, לשניכם.

itsho
מנהל בפורוםהאם תוכלי לקחת אתר ספציפי ולהעלות צילום מסך שלו בIE ובכרום ?
הניחוש שלי הוא שהגופנים (עדיין) לא תקינים, וההעתקה לא באמת הושלמה בהצלחה.itsho
מנהל בפורוםitsho
מנהל בפורוםבנוסף, נסה לחבר מקלדת אחרת (לא אלחוטית) באופן חד פעמי, ובדוק אם לאחר מכן המקלדת האלחוטית חזרה לעבוד.
מצחיק, אך לפעמים זה הפתרון.itsho
מנהל בפורוםלכבוד המשתמש rgaled הנכבד, שלום רב.
1. יותר משנה אתה ממתין לפתרון ?
? איפה המנהלים כאן ? אני דורש להוריד משכרם !2. לגבי האמירה "אילו הבעיה הייתה מזיק, אני מניח שזה היה כבר מופיע בעדכונים של תוכנות ההגנה", אני חולק עליך.
יש מזיקים שיודעים להסתתר היטב, והם נקראים Rootkit. אתה מוזמן לקרוא עליהם כאן. קיימות תוכנות הסרה לRootkitים ספציפיים, אך גם התוכנות הגנריות לא מצליחות להתמודד עם כולן, ולכן יש תוכנות-הסרה ספציפיות…3. אם גם לך יש את אותה בעיה כמו של פותח הפוסט, עדיף לפתוח פוסט משלך ולשים לינק להודעה שלו. כך לא יחול בלבול בעניין "למי הגבת" וכו'.
ועכשיו לעניין התקלה עצמה:
* "נסיתי אפילו לאתחל/לפרמט את ה-XP אבל הוא לא מצליח" -> פרט בבקשה מה הכוונה לא מצליח ?- אתה לא מצליח להתחיל את התקנת וינדוס?
- באיזה שלב ההתקנה נכשלת ?
- האם יש הודעת שגיאה ?
- האם גם לאחר שניסית לפרמט – עדיין לא הצלחת להתקין ?
- האם ניסית להתקין את וינדוס מתוך וינדוס קיים או דרך BOOT מהדיסק ? להזכירך – BOOT מדיסק זו הדרך המומלצת !.
* העכבר לא מפעיל תוכנות
- שום תוכנה ? המחשב מושבת שנה ?
* מנהל המשימות מופיע ללא המסגרת
- לחץ לחיצה כפולה על קטע אפור במסגרת, ותראה קסם.
itsho 2012-11-14 00:33:58 itsho
מנהל בפורוםitsho
מנהל בפורוםלצערי, אני בטוח ב90% שהמחשב שלך נגוע ברוגלה.
תוריד ותריץ את התוכנה DDS שנותנת לוג של כל הדברים שרצים על המחשב, ותדביק כאן את הלוג.
itsho
מנהל בפורוםבהוראות יש עוד משהו חוץ מלהסיר תוספים – לנסות את האתר במצב incognito
itsho
מנהל בפורוםאם אתה לא מצליח לעשות BOOT מדיסק ההתקנה המקורי של XP במחשב זה, אך במחשב אחר אתה מצליח,
משמע שהכונן לא תקין, או לחלופין, יש בעיה פיזית בלוח האם.itsho
מנהל בפורוםאם כבר ניסית לאפס ביוס, נשמע כמו בעיית חומרה

-
מאתתגובות