המחשב שלי לא מגיב

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    ראובן
    חבר

שלום ל ovadodo, שלום לאבי לוי.

גם לי יש אותה בעיה כמו שמופיע בפוסט הזה. המחשב שלי מוגן באנטיוירוס ויש סריקה אוטומטית של IObit Malware Fighter אשר לא מוצאת שום בעיה. בכל זאת הפעלתי את התוכנה המומלצת ע"י אבי – Malwarebytes' Anti-Malware, וגם היא לא מצאה כלום בסריקה. התקלה כנראה רצינית, כי היא קיימת אצלי כבר שבוע +. אילו הבעיה הייתה מזיק, אני מניח שזה היה כבר מופיע בעדכונים של תוכנות ההגנה.
    ovadodo, אם תמצא פתרון – הודע ע"י תגובה באתר. המומחים לתקלות – נא הוראות יותר רציניות.

itsho2012-11-14 00:30:31

ראובן
    חבר

המחשב "נתקע" לא לחלוטין אלא שהעכבר הנע על פני המסך לא מפעיל במרבית המקרים את התוכנה הפעילה.

ושתי תופעות נילוות:

1. האנטי וירוס מודיע מדי פעם שמיקרוסופט אינטרנט אקספלורר (אצלי – 8) צורך זכרון בכמות חריגה.
    2.ה- task manager מה שמפעילים ע"י Ctrl-Alt-Del, מופיע ללא המסגרת הכהה ויש בעיות עם מעבר ממטלה למטלה או בסגירת מטלות באמצעותו.
    ראובן
    חבר

עברה יותר משנה. לא הגיע מ"מומחי האתר" שום פתרון. התקלה נמשכת – המחשב ממשיך לא להגיב.

itsho
    מנהל בפורום

לכבוד המשתמש rgaled הנכבד, שלום רב.

1. יותר משנה אתה ממתין לפתרון ? כועס ? איפה המנהלים כאן ? אני דורש להוריד משכרם !

2. לגבי האמירה "אילו הבעיה הייתה מזיק, אני מניח שזה היה כבר מופיע בעדכונים של תוכנות ההגנה", אני חולק עליך.
    יש מזיקים שיודעים להסתתר היטב, והם נקראים Rootkit. אתה מוזמן לקרוא עליהם כאן. קיימות תוכנות הסרה לRootkitים ספציפיים, אך גם התוכנות הגנריות לא מצליחות להתמודד עם כולן, ולכן יש תוכנות-הסרה ספציפיות…

3. אם גם לך יש את אותה בעיה כמו של פותח הפוסט, עדיף לפתוח פוסט משלך ולשים לינק להודעה שלו. כך לא יחול בלבול בעניין "למי הגבת" וכו'.

ועכשיו לעניין התקלה עצמה:
    * "נסיתי אפילו לאתחל/לפרמט את ה-XP אבל הוא לא מצליח" -> פרט בבקשה מה הכוונה לא מצליח ?

•  אתה לא מצליח להתחיל את התקנת וינדוס?
    • באיזה שלב ההתקנה נכשלת ?
    • האם יש הודעת שגיאה ?
    • האם גם לאחר שניסית לפרמט – עדיין לא הצלחת להתקין ? 
    • האם ניסית להתקין את וינדוס מתוך וינדוס קיים או דרך BOOT מהדיסק ? להזכירך – BOOT מדיסק זו הדרך המומלצת !.

* העכבר לא מפעיל תוכנות

• שום תוכנה ? המחשב מושבת שנה ?

* מנהל המשימות מופיע ללא המסגרת

• לחץ לחיצה כפולה על קטע אפור במסגרת, ותראה קסם.

itsho2012-11-14 00:33:58

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.